< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Takım tutmanın boş adam işi olması (5. sayfa)

-
-
Bunlar hep gençken bir kimlik kazanma, sosyalleşme çabası.
Eskiden babam niye bu kadar canla başla desteklemiyor diye kızardım.
Arkadaş ben İzmirdeyim, GS tutuyoruz. Stada hayatımda hiç gitmedim. Babam üniversite okurken gitmiş, hadi oradan kurtarıyor. 5-6 yıl İstanbul'da yaşamış.
Televizyon karşısında tepiniyorsun, millet cafede alkışlıyor falan bir de tam komedi. İsterse fark yesin rakipten, futbolcular cukka maç parasını alıyor. Kulaklığını takıp otobüse / uçağa biniyor.
Altay sempatizanlığı oluşmuştu, stada gittim defalarca en azından bir anlamı oluyor öyle. Bizde futbol kültürü çok yanlış. 3 takıma sıkışmış durumda. Halbuki açın İngiltere 4.ligini birsürü giden var maça yerel halktan. Futbol izleyiciliği böyle olur.
Daha sonra zaten iş hayatı, evlilik, çoluk çocuk işine girince futbol çoook arkalarda kaldı. Maç yayınları var tvde ama geçen sene son 7-8 maçı izlemedim bile.
-
İzliyorum, takip de ediyorum ama birbirleriyle kavga eden fanatikleri görünce kenara çekilip g*tümle gülmeye başlıyorum ve bu dünyanın en eğlenceli şeyi.
-
Holiganlıkla , taraftarlığı karıştırmamak gerekiyor.
Son 5 senedir ülkedeki futbolu da bitirdiler, o ayrı konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadas siz yani ne kadar boyle...
Takim tutan adam illa psikopat mi olacak? Adam macini izliyorsa zararsiz ne oluyor yani? Sen de dizi film izliyorsun kacirmadigin programlar olabilir oda ayni mantik o acidan.
-
Futbol kulüplerine bağış toplanınca yemin ediyorum bir gülme krizi geliyor
Milyon euroluk futbolculara para yetiştirebilmek için üç kuruş para kazanan adamlardan bağış istiyorlar. İşin garibi bağış yapan kişi sayısı da az değil. ALLAH akıl fikir versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 9 Eylül 2020; 12:44:29 > -
Yıllarca tuttuğum takıma maddi manevi destekte bulunurken, o takımın şike sonucu bilerek ve isteyerek mağlup olması, bizim onlar için "para" dışında hiçbir şey ifade etmediğimizi anlamamı sağlamıştır. O andan sonra takımımı desteklemeyi de takım tutmayı da ve hatta futbolu takip etmeyi de bıraktım. (En son Fenerbahçe'de kalede Rüştü REÇBER vardı, siz düşünün..) Futbol ne yazık ki benim gözümde "artık" bir spor dalı değildir. İnsanların kendilerini hiç umursamayan takımlar için birbirleri ile tartışması ve kavga etmesi garip geliyor.
-
Galatasaray'ı Galatasaray yapan taraftarıdır. Dünyanın en büyük taraftar gruplarından biridir Galatasaraylılar. Organize olduklarında başkanı da değiştirir, istediği futbolcuyu da aldırır, istediği futbolcuyu da gönderir bu oluşum.
Ayrıca, Galatasaray taraftarı başarıya doymaz. Başarısızlığa ise hiç tahammülü yoktur.
Galatasaray'a gelen futbolcular kulübün büyüklüğünden bahsederken önce taraftar üzerinden yorum yapar. Tribündeki atmosferi asla unutamazlar. Bir ruh takımıdır Galatasaray.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Futbol toplumun afyondur
takım tutulabilir.Bundan birşey yok asıl sıkıntı kör fanatiklik bu noktada ona buna hakaret kavga dövüş.Aileni hiçe sayma futbol bazlı onla bunla kavga şddet etrafa zarar verme asıl bunlar boş iş.
Futbol bir eğlence sektörüdür.Ancak o kadar.Endüstriyelleşmiş futbolda heleki bunu yapman ise tamamen saçmalıktır.
Bizim toplumlarda özellikle ailede özgüven kazanamamış birey olamamış kişiler zayıflık ve zafiyetlerini sürü psikolojisi ardılına geçerek azaltmaya çabalarlar başarı nerede aha oraya baba figürü kim hemen onun ardına toplan din adamı mı bu arkasına toplan cemaat gibi toplaşıp bu birey olamama durumunu koyun misali sürü piskolojisi ile azaltma eğilimine girer içlerindeki kin öfke ne varsa kusarlar.
Aslında bu ne kadar kronik ve bozuk bir toplum olduğununda göstergesi maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 9 Eylül 2020; 14:11:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
Galatasaray'ı Galatasaray yapan taraftarıdır. Dünyanın en büyük taraftar gruplarından biridir Galatasaraylılar. Organize olduklarında başkanı da değiştirir, istediği futbolcuyu da aldırır, istediği futbolcuyu da gönderir bu oluşum.
Ayrıca, Galatasaray taraftarı başarıya doymaz. Başarısızlığa ise hiç tahammülü yoktur.
Galatasaray'a gelen futbolcular kulübün büyüklüğünden bahsederken önce taraftar üzerinden yorum yapar. Tribündeki atmosferi asla unutamazlar. Bir ruh takımıdır Galatasaray.Gs liseli veya üniversite mezunu değilsen bir hiçsin.Onların korktuğu taraftar değil.Müşterilerin ilgisini kaybetmek evet müşteri sen bir müşterisin.Her takım taraftarı müşteridir ve hizmet bekler olay bundan ibaret.Bunu anlayan zaten takıntılı olmaz.
-
Envai çeşit deplasman yaptım, pankart yaptım. Türkiye'de gitmediğim yer kalmadı
ve evet takım tutmak boş adam işidir.
Milyonlar alan topçu yenilgiden sonra duşunu almış, kulaklığını takmış, yüzünde en ufak bir üzüntü ifadesi olmadan gider oteline uykuya dalar.
Sen de o dönüşü ızdırap olan yolu tepersin.
Ha benim durumum vardı hobi olarak yaptım. Dönüp baktığımda mutlu olduğum keyif aldığım anlar da oldu, üzüldüğüm anlar da.
Bakıyorum adamın çok afedersin eve et alacak parası yok ısrarla bunun mücadelesini veriyor.
Bir gün taksiye bindim, sanırım İnönü deplasmanı. 30 lira deplasman bileti parası vermişiz. O zamanlar da 30 lira harbiden değerli para.
Taksiye bindik işte muhabbet ediyoruz. Dedim 30 lira deplasman bilet parası verdik bir de 3 yedik falan.
Taksici dedi ki "o parayla çocuğuma iskender yediririm, üstüne gider oyuncak alırım. ikimiz de mutlu oluruz" demişti.
Düşündüm harbiden doğru.
En güzel al spor paketini aç İngiltere ligini izle.
Benimkisi hastalık değil de o şehri gezme, deplasmanda pankartını asma keyfi falan.
içkim yok sigaram yok benim de zevkim buydu ne yapayım.
Ha ama onun da passolig ile içine ettiklerinden beri gitmiyorum gibi bir şey.
-
Din derken? İnanmak mı yoksa IŞİD tarzı mı?
E hobi zaten bir iş değil bu.
Isteyen destekler, maçlarını izler. Hayatına devam eder. Bazısının hobisi budur.
Benim anlamadığım şey neden ilgilenmedigin bir hobiye "boş adam işi" etiketi taktığın.
Hobi mi tartışalım yani burada? "Takım tutmak boş iş yeaaa" diye başlık açarak sen neyi kanıtladın. burada "bakın bu yaptığınız boş, ben şunu yapıyorum bu daha dolu" diye etki yaratmak yerine klasik ağza gelmiş laflarla forumlarda vakit harcayadur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Koyu Fenerbahçeliyim. Futbolu çok seviyorum. Haftasonları benim için +1 aktivite oluyor. Rakip takım taraftarına zarar verecek darp edecek hiç bir aktiviteye girmem. FB-GS maçından çıkıp gs formalı birisini görsem yoluma devam ederim. Deplasmana gidişim rahatsa giderim. TR şartlarında ayrı gidemediğim için hiç deplasmana gitmedim. Fenerin çıkardığı sezon formalarından 1 tane alırım. Keyifle zevkle giyerim. Paramı ayarlayabildiysem kombine de alırım. Bunu yapanlar düşük ıq lu değillerdir. İşin b*kunu çıkaranlar için geçerlidir.
-
Eeee???
İşerken kendi takımlarımlarımı tutuyorum.
Boş adam mıyım?
Galiba öyle.
Gelip de işsiz gibi buraya yazdığıma göre...
-
Geldi yine afyonlar onlar bunlar. Bu adamlar acaba hayatlarında ne yapıyor merak ediyoruz. Hep belgeseldir. Netflix de dizi izliyorlardır. Basketbol izliyorlardır o biraz daha elit duruyor ya. Futbol izleyenler çocukken sosyal hayatında öyleymiş böyleymiş, kendini bir yere ait hissetmek istiyormuş.. Gelmiş yine psikologlar.
Sana ne arkadaşım? Ben maç izlerken o heyecanı hissetmeyi seviyorum sana ne?
Neyse sabahtan akşama kadar konu dışı / ülke gündeminde takılan adamlar yine futbol gömüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 9 Eylül 2020; 16:53:55 > -
bence futbol izleyenlere ve taraftar olanlara veyahutta herhangi bir konuda insanların zevklerine o küçük aklıyla yorum yapanlardan daha eziği yok bu dünyada. bu kişiler kendilerini akıllı ve kültürlü sanır ama özellikle forumdakilere bakınca asosyal, karı kız konusu açan, twitchdeki yayıncılara para atan büyük ihtimal fabl dahi okumamış şişko veya pısırık veletler olduğu anlaşılıyor. hayatında düzgün tek bi işi, arkadaşı, parası olmamış forum köşelerinde anonimliğin rahatlığıyla sağa sola laf atmaya çalışıp kendisini tatmin eden tiplereiniz. emin olun sizden daha eziği yok. özürlü holiganlar bile sizden daha kaliteli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 9 Eylül 2020; 17:3:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X