Şimdi Ara

Takım tutmanın boş adam işi olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hele hele özellikle Gs'yi tutmak tamamen saçmalık hani normal takımlardan 2 kat saçma. Kardeşim Gs dediğin yer bir kültür, dışarıya kapalı bir yer. Gs Lisesi hadi belki ünisinde okusan mezunu olsan tut çünkü o CAMİANIN içindensin. Kardeşim sen asgari ücretle çalışıyorsun ömründe Gs lisesinin sokağından geçmemişsin nereye gslisin ahahahaha :D Gsnin bundan haberi var mı???

Tabii diğer takımları tutmak da saçma. Yok canımı veririm yok ölürüm biterim filan direkt düşük iq belirtisi. Uzun uzun yazmak istemiyorum düşünen kişi zaten bulur niye olduğunu.

çocukken tutmak normal çünkü aklın ermiyor kendine aidiyet kazandırıyorsun kimlik kazandırıyorsun lan oğlum ben fbliyim lan mal gsli seni döverim gibisinden :)) işte ama bunu 20 yaş üstü insan yapıyorsa o insanla acilen muhatabı kesin.

önemli not: Futbolu hobi olarak sevmek normal. Futbol izlemeyi ve oynamayı ben de seviyorum. Tribüne gitmeyi sinemaya gitmek gibi bir aktivite olarak gören, eğlence için gidene stres atana bir şey demem. Ama yine para almadan deplasmanlara gidip otobüslerde yatıyorsan eziyet çekiyorsan yine düşük iqlusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayatında hiçbir aktivite yok. tek eğlencesi pazar gecesi rakı sofrası kurup mahalleden 3-5 boş adam toplayıp futbol seyretmek

ve takım kavgalarından akrabalarıyla küsenler var   futbol maçlarında karşı takımı görünce kavgaya girişen zavallılar var  

Bu tamamen insanların kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor. Hayatında kendi başarısı olmadığı için . Bir takım tutup o takımın başarısından dolayı dopamin salgılayabilmek için.

Gerçekten çok acınası bir durum ,bir ortamda futbol muhabbeti açılınca direk kaçıyorum oradan

gerçekten öyle

adam karnını zor doyuruyor gidiyor saçma sapan renklerde giysiler formalar filan alıyor kulübüme canım feda diyor :DDD e böyleleri olacak ki akıllı insanlar para kazansın dimi. Düşünsene bunların rafine zevklere sahip olup alan kapladıklarını. bence böyle daha iyi.

Futbolcu maçtan sonra jipine atlayıp villasına gidiyor taraftar da metrobüste sıkış tepiş evine gidiyor :DD ölürüm biterim kafaları canımızdan çok seviyoruz filan ahahaha :D
  • tek eğlencesi futbol olanlar var. cidden acıyorum
    çok boş yaşıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

tek eğlencesi futbol olanlar var. cidden acıyorum
    çok boş yaşıyorlar
    gerçekten öyle

adam karnını zor doyuruyor gidiyor saçma sapan renklerde giysiler formalar filan alıyor kulübüme canım feda diyor :DDD e böyleleri olacak ki akıllı insanlar para kazansın dimi. Düşünsene bunların rafine zevklere sahip olup alan kapladıklarını. bence böyle daha iyi.

Futbolcu maçtan sonra jipine atlayıp villasına gidiyor taraftar da metrobüste sıkış tepiş evine gidiyor :DD ölürüm biterim kafaları canımızdan çok seviyoruz filan ahahaha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

gerçekten öyle

Alıntıları Göster

hayatında hiçbir aktivite yok. tek eğlencesi pazar gecesi rakı sofrası kurup mahalleden 3-5 boş adam toplayıp futbol seyretmek

ve takım kavgalarından akrabalarıyla küsenler var   futbol maçlarında karşı takımı görünce kavgaya girişen zavallılar var  

Bu tamamen insanların kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor. Hayatında kendi başarısı olmadığı için . Bir takım tutup o takımın başarısından dolayı dopamin salgılayabilmek için.

Gerçekten çok acınası bir durum ,bir ortamda futbol muhabbeti açılınca direk kaçıyorum oradan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

hayatında hiçbir aktivite yok. tek eğlencesi pazar gecesi rakı sofrası kurup mahalleden 3-5 boş adam toplayıp futbol seyretmek

Alıntıları Göster

• Abartilmadigi sürece aslinda eglenceli olur takim tutmak
    En azindan takip ettigin oyalandigim bir seyler olur
    Ama ölümüne takim tutmak, olayi holiganliga tasimak cok sacma
    Tribünde reis dedikleri tribun liderlerine deli gibi bagli olanlar var
    Adam yatın dese yatarlar kalkin dese kalkarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.
    kjalfdkljsfdslkşjflşds

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 7 Eylül 2020; 13:56:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takım tutup da beynini kullanabilen insanı çok az gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Takım tutup da beynini kullanabilen insanı çok az gördüm.
    katılıyorum

belki arada istisnalar vardır

• Mr.Aykumos M kullanıcısına yanıt
    Trolluyor herhalde ,veya boş yere tartışma çıkarmak istiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "ehuehu nasıl koyduk ama ehuehuehu"

Ya sen mi oynadın maçta sanki de koyduk diyorsun lan   Allah kimseyi bu kadar aşağılık kompleksine sokmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

"ehuehu nasıl koyduk ama ehuehuehu"

Ya sen mi oynadın maçta sanki de koyduk diyorsun lan   Allah kimseyi bu kadar aşağılık kompleksine sokmasın.

ahahaaha aynen yaa

"şampiyon olduk" filan demezler mi bir de :DD madalyan nerede o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos

Bu mesaj silindi.

Her şey ekonomiye can vermek için.

patateeeeeeeeeees

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Eylül 2020; 14:17:4 >
  • Takım tutarsın ama takım uğruna insanları kırarsan işte bende buna katılırım ula bi takım uğruna millet birbirinin anneannesinden girip babaannesinde çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • boş beleş çapulcu işi👍

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.