< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayatında hiçbir aktivite yok. tek eğlencesi pazar gecesi rakı sofrası kurup mahalleden 3-5 boş adam toplayıp futbol seyretmek ve takım kavgalarından akrabalarıyla küsenler var Bu tamamen insanların kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor. Hayatında kendi başarısı olmadığı için . Bir takım tutup o takımın başarısından dolayı dopamin salgılayabilmek için. Gerçekten çok acınası bir durum ,bir ortamda futbol muhabbeti açılınca direk kaçıyorum oradan |
gerçekten öyle
adam karnını zor doyuruyor gidiyor saçma sapan renklerde giysiler formalar filan alıyor kulübüme canım feda diyor :DDD e böyleleri olacak ki akıllı insanlar para kazansın dimi. Düşünsene bunların rafine zevklere sahip olup alan kapladıklarını. bence böyle daha iyi. Futbolcu maçtan sonra jipine atlayıp villasına gidiyor taraftar da metrobüste sıkış tepiş evine gidiyor :DD ölürüm biterim kafaları canımızdan çok seviyoruz filan ahahaha :D |
"ehuehu nasıl koyduk ama ehuehuehu" Ya sen mi oynadın maçta sanki de koyduk diyorsun lan |
tek eğlencesi futbol olanlar var. cidden acıyorum
çok boş yaşıyorlar |
Trolluyor herhalde ,veya boş yere tartışma çıkarmak istiyor.
|
Takım tutup da beynini kullanabilen insanı çok az gördüm.
|
Takım tutmak değil Fanatiklik boş beleş adam işi...
|
Futbol kulüplerine bağış toplanınca yemin ediyorum bir gülme krizi geliyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hayatında hiçbir aktivite yok. tek eğlencesi pazar gecesi rakı sofrası kurup mahalleden 3-5 boş adam toplayıp futbol seyretmek ve takım kavgalarından akrabalarıyla küsenler var Bu tamamen insanların kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacından kaynaklanıyor. Hayatında kendi başarısı olmadığı için . Bir takım tutup o takımın başarısından dolayı dopamin salgılayabilmek için. Gerçekten çok acınası bir durum ,bir ortamda futbol muhabbeti açılınca direk kaçıyorum oradan |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 7 Eylül 2020; 13:56:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
"ehuehu nasıl koyduk ama ehuehuehu" Ya sen mi oynadın maçta sanki de koyduk diyorsun lan |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |
Her şey ekonomiye can vermek için. patateeeeeeeeeees < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 7 Eylül 2020; 14:17:4 > |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
boş beleş çapulcu işi👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |