O heyecanı hissetmen de bir sakınca yok ama takımcılık yapıyorsan bu boş iştir hiç kusura bakma. Maç izlemeye futbol gündemini takip etmeye hiç bir lafım yok ancak bu meselenin edebiyatını yapmak takım fanatikliği yapmak onun izinden gitmek "evet yeah yeah sadece cimbom kazanmalı evet illede cimbom illa da cimbom" diyip durmak BOŞ İŞTİR. Sen bunlardan değilsen alınmana gerek yok zaten. Ayrıca sanki bu eleştirileri ordinaryüs profesörler yapsa tamam diyip oturacaksın İstediğini yapmakta özgürsün lakin yaptığın şey boş işse biz de boş iştir deriz bu kadar basit. Sanane demekle iş bitmiyor. Tek argümanınız bu zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Eylül 2020; 17:7:32 > |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |