Şimdi Ara

Takım tutmanın boş adam işi olması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
2
Favori
7.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
278 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Geldi yine afyonlar onlar bunlar. Bu adamlar acaba hayatlarında ne yapıyor merak ediyoruz. Hep belgeseldir. Netflix de dizi izliyorlardır. Basketbol izliyorlardır o biraz daha elit duruyor ya. Futbol izleyenler çocukken sosyal hayatında öyleymiş böyleymiş, kendini bir yere ait hissetmek istiyormuş.. Gelmiş yine psikologlar.

Sana ne arkadaşım? Ben maç izlerken o heyecanı hissetmeyi seviyorum sana ne?

Neyse sabahtan akşama kadar konu dışı / ülke gündeminde takılan adamlar yine futbol gömüyor.

O heyecanı hissetmen de bir sakınca yok ama takımcılık yapıyorsan bu boş iştir hiç kusura bakma.

Maç izlemeye futbol gündemini takip etmeye hiç bir lafım yok ancak bu meselenin edebiyatını yapmak takım fanatikliği yapmak onun izinden gitmek "evet yeah yeah sadece cimbom kazanmalı evet illede cimbom illa da cimbom" diyip durmak BOŞ İŞTİR.

Sen bunlardan değilsen alınmana gerek yok zaten.

Ayrıca sanki bu eleştirileri ordinaryüs profesörler yapsa tamam diyip oturacaksın Takım tutmanın boş adam işi olması  Yine "sanane .s" edebiyatı yapmaya devam edeceksin. Karşı tarafı gömmeye çalışman gereksiz. Takım tutmanın boş adam işi olması 

İstediğini yapmakta özgürsün lakin yaptığın şey boş işse biz de boş iştir deriz bu kadar basit.

Sanane demekle iş bitmiyor.

Tek argümanınız bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Eylül 2020; 17:7:32 >

• Başlık ve içeriğine katılmakla birlikte, profiline bakarak yazarın bir budala olduğunu da belirtmek isterim.

• Kesinlikle haklısın

Ya şehrinin kasabanın ilçenin takımını tutarsın, arkadaşındır kardeşindir hemşehrindir. Ama

Kalkıp Anadolunun ücra bir ilçesinde kasabasında doğup büyüyüp Istanbul takımı tutmak nedir anlamıyorum. Küfürler kavgalar şunlar bunlar birbirini tehditler terörist olmakla suçlamalar falan.
    Bir ara terör başı Abd****h Ö***an Galatasaraylı tribündeki pankart sarı kırmızı yeşil diye yazı yazıldı fanatik fenerli yorumcu tarafından.
    Üstelik takım tutanlar kendi takımının başarısı değil rakip takımın başarısızlığı ile sevinir olmuş hepten patetik. Ekşisözlükte falan maç başlıklarına gir millet aklını kaçırmış. Real barça maç başlığında bile millet birbirini çakma katalan olmakla franconun çocuğu olmakla suçluyor.
    Futbol seviyorsan açar hangisi en iyi ise onu izler bitince de tatava yapmaz kapatırsın. Maç öncesi devre arası maç sonrası günler geceler haftalar saçma sapan çamur gibi futbol maçlarına heba edilir mi?

Multi milyon alan futbolculara daha da para kazandırmak üç kuruşunu zamanını psikolojini dostluğunu heba etmeye değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadarla kalsa iyi. beyni bakkal muhasebesi tutmaya bile yetmeyen tiplere milyon dolarlar kazandırılıyor. o paraları çöpe gitmiş sayabilirsiniz.
    beyaz zambaklar ülkesinde isimli kitabın futbol bölümünü okursanız entelektüel kesimin daha 19.yüzyılda futbolu aptalca bir bir uğraş diye nitelediğini görürsünüz.
    biz de 21. yüzyılda hala elin afrikalılarına halktan para toplayıp milyonlarca dolar verelim bu aptal uğraş uğruna

• Duygusal yönünü pas geçtim.
    Milyon dolarlar senin benim cebimden çıkıyor yetmiyor ekranda taraftarlardan dileniyorlar üç kuruş toplamak için.
    3. Hafta ayağı kırılıp tüm sezon yatan adamlara sırf sözleşmesi öyle diye oluk oluk para ödeniyor.
    Akşama kadar ekranda masabaşında oturup pozisyon tartışan vasıfsız adamlar senin bi yılda kazandığını bi programda kazanıyor. Sen de evde kavun karpuz eşliğinde altındaki yırtık donla izliyon.
    Derbi oluyor küfür kıyamet ekranda örnek olucak oyuncular tekme tokat birbirine giriyor tüm hafta gündem oluyor 1 hafta sonra herkes hayatına 0 katkıyla devam ediyor.
    Yabancı futbolcu kasakasa para ödenip getiriliyor. Havaalanında onu karşılayan bi garip adamlar bağırış çağırış slogan atıyor bi yıl sonra adam sizi çok seviyorum türkiye diye twit atıp lüks yatıyla tatilini yapıp çekip gidiyor ülkeden kıazandığı keriz paralarıyla
    Medeniyetlerde her daim halkı uyutmak için araçlar vardı ama futbol aralarında en zevksizi ve en masraflısı. Eskiden arenalarda birbirini biçen gladyatörlerin verdiği zevk ve kalite bile daha fazlaydı eminim.

Sorsan siz içinde olmadan anlamyamazsınız o heyecanı o sevgiyi diyorlar. Valla gerçekten anlayamıyoruz kardeşim bu durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

O heyecanı hissetmen de bir sakınca yok ama takımcılık yapıyorsan bu boş iştir hiç kusura bakma.

Maç izlemeye futbol gündemini takip etmeye hiç bir lafım yok ancak bu meselenin edebiyatını yapmak takım fanatikliği yapmak onun izinden gitmek "evet yeah yeah sadece cimbom kazanmalı evet illede cimbom illa da cimbom" diyip durmak BOŞ İŞTİR.

Sen bunlardan değilsen alınmana gerek yok zaten.

Ayrıca sanki bu eleştirileri ordinaryüs profesörler yapsa tamam diyip oturacaksın   Yine "sanane .s" edebiyatı yapmaya devam edeceksin. Karşı tarafı gömmeye çalışman gereksiz.  

İstediğini yapmakta özgürsün lakin yaptığın şey boş işse biz de boş iştir deriz bu kadar basit.

Sanane demekle iş bitmiyor.

Tek argümanınız bu zaten.

Alıntıları Göster

"Sanane" değil "sana ne" doğrusu. Bende bom boş bir adammışım haberim yokmuş. Futbol izlediğim için o kadar pişmanım ki bu zamanımı daha dolu işler yaparak geçireceğim bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 9 Eylül 2020; 18:15:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

"Sanane" değil "sana ne" doğrusu. Bende bom boş bir adammışım haberim yokmuş. Futbol izlediğim için o kadar pişmanım ki bu zamanımı daha dolu işler yaparak geçireceğim bundan sonra.

Alıntıları Göster

Sana ne olduğunu biliyorum bazen karıştırıyorum. Yazım yanlışlarından bahsetmen gereksiz. Bom boş değil bomboş bu arada Takım tutmanın boş adam işi olması 

Doğru yola dönmene sevindim Takım tutmanın boş adam işi olması 

Takım tutmanın boş adam işi olması

• Aklıma demirçene geldiTakım tutmanın boş adam işi olması 

• Hayır hayır... HAYIR OLAMAZ... damarlarım fışkırıyor ulan ben eskiden galatasaraylıydım bana bir şeyler oluyor....

kontrolümü kaybediyorum...

Hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr

Takım tutmanın boş adam işi olması Takım tutmanın boş adam işi olması Takım tutmanın boş adam işi olması 

Sneijdeeeeeeeeeeeeeeer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 9 Eylül 2020; 19:35:5 >

• Tüm sezon transfer haberleri oluyo o alındı bu alındı falan, maçlar son dakika kazanılıyo kaybediliyo, önemli maçlar kilit maçlar vss derken bi bakıyorsun lig bitmiş.. İstersen şampiyon ol, kutlanılan gün sayısı 1.. Evet 1 gün kutlama oluyor.. 24 saat sonra geçmeden hemen transfer haberleri başlıyor.. O yüzden bana görede artık fanatiklik veya bu konu üzerinde yoğun uğraş verme saçma geliyor.. Ara sıra eğlencesine bakıp çokda ciddiye almamak lazım.. Kısacası 1 günlük kutlama hayali olucak diye 1 yıl ızdırap çekilmezki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 9 Eylül 2020; 19:38:32 >
  • Gençlerin böyle bilinçli olması güzel. Bizim zamanda çoğu deli gibi takım tutardı sonra laf söyleyince ezik sen olurdun

• gs'yi tutma konusunda %100 haklı adam yozgatlı kapısından atım atamayacağı Fransızca eğitim veren Gs lisesinin takımını tutuyor ajdjshshsh sonra kongrede liseli bebeler başkanımızı ibra etmedi diye kafa ütülüyorlar

Fenerbahçe'ye gelirsek benim Fenerbahçeli olmam hayat görüşümden sosyolojik düşüncemden dolayı yoksa mesele futbol basketbol olsaydı gider premier lig nba izlerdim mesele daha farklı.

• Takım tutmak için diyemem ama fanatizm için bunu hatta daha ilerisini söyleyebilirim. Yoksa bir spor müsabakası izlerken bir takıma sempati duymanın kimseye bir zararı olmaz.

• Eskiden Fanatik bir Fenerbahçe taraftarıydım şimdi 3,4 yediğinde kahkaha atıyorum ama hala tabi kazanmasını istiyorum tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray lisesinden sadece bu fikirlere sahip olarak çıktınız galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jesudas -- 9 Eylül 2020; 22:1:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yüzlerce troll konudan sadece biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesudas

Galatasaray lisesinden sadece bu fikirlere sahip olarak çıktınız galiba.
    hayır maalesef gs liseli değilim

hesabı açtığımda daha aklım ermiyordu bu işlere o yüzden profil fotosu kaldı öyle ellemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 9 Eylül 2020; 22:0:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol din ve siyaset, üçü de aynı

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.