Şimdi Ara

Takım Elbise Altına Spor Ayakkabı Giymek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olsun dostum diyecek durumdayım,iş yerine kılık kıyafet yönetmenliği geldi,herkes takım elbise ya da beyaz gömlek-siyah pantolon giymek zorunda.
    Ben takım elbiseden nefret eden biriyim,bu yüzden beyaz gömlek + siyah-kahverengi-lacivert pantolon giyeceğim.
    Aynı zamanda kunduradan da nefret ederim,sorun burada.
    Beyaz gömlek+pantolonun altına spor ayakkabı giymek çok sırıtır mı ?

AYAKKABILAR :

• çok abes kaçar bence sokakta görünce kahkayı basıyorum
  • 1 sene holdingde çalıştım. Spor ayakkabı baya sırıtır emin olabilirsin. Ben spora yakın bir kundura bulmuştum baya da uymuştu takım elbiseye. Sen de öyle denemelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskifukara

1 sene holdingde çalıştım. Spor ayakkabı baya sırıtır emin olabilirsin. Ben spora yakın bir kundura bulmuştum baya da uymuştu takım elbiseye. Sen de öyle denemelisin.

Resim felan bulabilir misin ?
  • convers git citizen bey gibi mükemmel olur
  • Takım elbisenin altına spor ayakkabı giyilmez kardeşim sakın öyle bir hataya düşme...
    Ben de memuriyet hayatıma başlamadan önce senin gibiydim ne takım elbise giyerdim,ne de kundura...Sinek kaydı sakal olayı bile kara kara düşündürüyordu beni.İlk haftalar çok yadırgıyordum,hatta kendimi bir başka biriymiş gibi hissediyordum,rahat olamıyordum.Sonra alıştım..Şu an çok rahat giyiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

convers git citizen bey gibi mükemmel olur

Palyaço gibi dolanayım sonra ofiste,verdim - ni.
  • giy de gülek
  • Taş devrinden kalma geniş paça,bol bir pantolon giyersen tabiki sırıtır.Ancak pantolonu biraz dar paça birazda kanvas tipi bir pantolon alabilirsen o zaman sırıtmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dockersın modellere bak orada kundura olmayan modeller var hem sırıtmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.