Şimdi Ara

TAİ,ASELSAN,ROKETSAN,THY ÇALIŞMA İHTİMALİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
10.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saydığım yerlerde metalurji ve malzeme mühendisi olarak bulma ihtimalim nedir ? ODTÜ Metalurjiye yerleştim bu yıl hayalimde bu şirketlerden birinde çalışmak var,YTÜde endüstri,elektrik vb okusaydım şansım daha mı yüksek olurdu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 22 Ağustos 2017; 0:18:24 >

• Tai de falan şansın olabilir de bunu tercih döneminde araştırsaydınız keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten 20bin ile en iyi yer ODTÜ. Yani önünde üniversite olarak rakibin yok. Seç beğen al yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Tai de falan şansın olabilir de bunu tercih döneminde araştırsaydınız keşke

Baya araştırdım hocam,YTÜde elektrik,makine Türkçe olduğu için ODTÜ'de bu bölümü yazdım ama hala kafamda soru işaretleri var.
  • Rusyada metalurji iyidir yurtdışı dusunursen

• Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    Bence iş imkanı bulacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: sadumlu

Rusyada metalurji iyidir yurtdışı dusunursen

Düşünürüm hocam neden olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAI BAYKAR ASELSAN VS VS
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazi ee niye yazmadın

• hocam bence gayet güzel bir bölüm diğer temel mühendisliklere göre belki iş imkanı türkiye'de daha sınırlı ama kendinizi geliştirirseniz iş bulmak falan en son düşüneceğiniz şey, nasıl geliştirebilirim dersenizde https://muut.com/i/muhendishane/dier-1wa:malzeme-muhendisi-nerede-ke iyi forumlar.
  • Bence ytü makine yazmalıydın.tai her sene staj için eleman alıyor belli ünilerden ve aldıklarının çoğu makine ben malzeme görmedim listede

• Çalışma ihtimalin çok yüksek baya önü açık metalurjinin görürsün mezun oluncada thy de kocaeli gaziden bile dolu çalışan var

• Forum zıvanadan çıkmış. Herkes yok şurada çalışayım yok burada. Arkadaşlar kimse size istediklerinizi tabağa koyup önünüze vermeyecek o tabağı siz hazırlayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 2 Eylül 2017; 15:44:8 >
  • Maalesef çok zor. Tai metalurji mühendisi calıstırmıyor direk bu konuda uzman uçak mühendislerini calıstırıyor. Bu her savunma sanayii kurumu için bu şekilde geçerli aselsanda da elektronikçiler yapıyor.

Thy ve diğer özel şirketler içinse kendi mesleğin dahilinde iş bulabilir misin bilmiyorum ama okuduğun bölümü yapmadan da para kazanabilirsin.

Hacettepe ee ve bilgisayar olmuyorsa bence yapacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 22 Ağustos 2017; 5:58:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Forum zıvanadan çıkmış. Herkes yok şurada çalışayım yok burada. Arkadaşlar kimse size istediklerini tabağa koyup önünüze vermeyecek o tabağı siz hazırlayacaksınız.

100 net yapıyorum 10k olur mu gibi konular dolu forumda,onlar dururken buna mı laf ediyorsunuz ?
    Zaten elimden geleni yapacağım ama bu kurumlar metalurji ve malzeme mühendisi alır mı diyorum.
  • CemUzanaMezunŞoku kullanıcısına yanıt
    Türkçe diye yazmadım ya,benim gördüğüm listede metalurji de vardı ama ee ve makineye göre baya az kişi alıyorlar.

• Şirketlere mail at en iyi cevabı onlar verir.Bölümün bence çok güzel.İyi bir seçim olmuş

Cevap yazmaz diyenler olacak.Bütün kurumsal şirketlere yazıyorum yavaştan Şuan 1 tanesine yazdım cevap geldi
  • çalışmaman için bi sebep yok. güzel bi şekilde mezun olursan neden olmasın hocam? ayrıca odtü'nün hazırlığı da gayet sağlam. sana kalan tek şey donanımlı bi şekilde mezun olmak. stajlarını (kaç tane oluyor bilmiyorum) güzel yerlerde yapmaya çalış. staj yapacağın seneye kadar çok çalışman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarhana ve Rocknroll

Şirketlere mail at en iyi cevabı onlar verir.Bölümün bence çok güzel.İyi bir seçim olmuş

Cevap yazmaz diyenler olacak.Bütün kurumsal şirketlere yazıyorum yavaştan Şuan 1 tanesine yazdım cevap geldi

hocam hangi şirket? bölüm/üni ve mailin konusu/cevabı hakkında bilgi verebilir misiniz merak ettim kendime örnek almak amacıyla soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

quote:

Şirketlere mail at en iyi cevabı onlar verir.Bölümün bence çok güzel.İyi bir seçim olmuş

hocam hangi şirket? bölüm/üni ve mailin konusu/cevabı hakkında bilgi verebilir misiniz merak ettim kendime örnek almak amacıyla soruyorum

Bosch'a baktım .Bursa ve İstanbulda öğrenci alıyorlarmış.Haftada 2.5 gün çalışmalı.
    Bölümümü yazdım.Bu bölüme uygun pozisyon var mı diye kariyer.net'i takip edin dedi.Mühendislik öğrencisi ilanı vardı en son baktığımda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

quote:

Bosch'a baktım .Bursa ve İstanbulda öğrenci alıyorlarmış.Haftada 2.5 gün çalışmalı.
    Bölümümü yazdım.Bu bölüme uygun pozisyon var mı diye kariyer.net'i takip edin dedi.Mühendislik öğrencisi ilanı vardı en son baktığımda

sağolun hocam

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.