Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostım 2.topic açman faydalı olur düşüncesindeyim

1.olarak dedğin gibi "BlackBerry PlayBook Kullanıcıları Kulübü" burada görüşler uygulama ve oyunlar hakkında düşünceler paylaşılır

2.olarak ise "BlackBerry PlayBook Sorunlar" donanım ve yazılımsal problemlere çözümler aranır paylaşılır gibi

TTNET BBplaybook gibi her kesime hitap eden tableti uygun fiyata kampayası ile çok kişi faydalanıyor haliyle kişlerde sorunlarını yada olumlu düşüncelerini paylaşmak isteyecekdir.2 tane BBplaybook forum başlığı olursa konular dağılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

Arkadaslar bu press reader dekı gazetelerı ındırmek ucretlımı? Karsılarında bı ucret yazmıyor?

Sanırım Blackberry 7 kredi vermiş, Ben 2-3 gün almıştım üstüste, şu an 4e düştü kredim. Bedava krediler bitince paralıya dönüşecek muhtemelen...
  • selam,

moviesrtplayer da sol en üstün altında A a şeklinde alt alta 2 tane kontrol olması lazım,
    dün kontrol ettim ve kullandım hatta.
  • Arkadaşlar Hdmı kablosu alacağım. micro Hdmı olarakmı almam gerekiyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Arkadaşlar Hdmı kablosu alacağım. micro Hdmı olarakmı almam gerekiyor acaba ?

Evet bir tarafı micro hdmi, diğer tarafı takıcağın yerdeki girişe göre olmalı.. ama playbooka giricek kısım kesinlikle micro hdmi olmalı.
  • Online oyun oynuyalım asphalt adrenaline 6 multiplayer desteği var.Gameloft hesap açıp katılabiliyorsunuz

xcoolmaniac ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gen. Berkowski

quote:

Evet bir tarafı micro hdmi, diğer tarafı takıcağın yerdeki girişe göre olmalı.. ama playbooka giricek kısım kesinlikle micro hdmi olmalı.

Şu kablo olsa gerek.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/mikro-micro-hdmi-to-hdmi-kablo-3d-destegi-57354475

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

Arkadaslar bu press reader dekı gazetelerı ındırmek ucretlımı? Karsılarında bı ucret yazmıyor?

Sanırım Blackberry 7 kredi vermiş, Ben 2-3 gün almıştım üstüste, şu an 4e düştü kredim. Bedava krediler bitince paralıya dönüşecek muhtemelen...

teşekkürler
  • bu gps sadece bende mi sorun acaba
  • quote:

quote:

quote:

Şu kablo olsa gerek.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/mikro-micro-hdmi-to-hdmi-kablo-3d-destegi-57354475

Evet bu kablodan bir ucu küçük diğeri büyük.. küçük olan micro diğer uç normal giriş..
    sanırım televizyona bağlıyacaksınız bu kablo işinize yarar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu kablo olsa gerek.

Evet bu kablodan bir ucu küçük diğeri büyük.. küçük olan micro diğer uç normal giriş..
    sanırım televizyona bağlıyacaksınız bu kablo işinize yarar

Evet LCD.ye bağlayacağım teşekkürler.

• Bluetooth ile cep telefonundan dosya transferi yapamiyorum. Ornegin mp3 gonderemiyorum cozumu varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigabyte2

bu gps sadece bende mi sorun acaba

Gps bıraz garıp bende de sızın yasadıgınız sıkıntıları yasıyorum. Bazen hemen gps calısıp yerımı buluyor, bazen ıse umutsuz bır durumda bırakıyor. Yanı yalnız dııılsınız
  • MErhaba arkadaşlar..bende dun turk telekom kampanyasından bır tane edındım.Sormak istedıgım soru ise

içerisinde ekolayzır v.b. ayarlar olsan sesi daha net verecek bir müzik çalar örneğin winamp v.b. proglamlar bu cihaza yükleniyor mu? evdeki ses sistemimle dinlemek istiyorum..Böyle bir imkan ya da yapan varmı ?
  • Su GPS'i kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini yazabilir mi ben hala cozemedim de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

Su GPS'i kullanan arkadaslar nasil kullandiklarini yazabilir mi ben hala cozemedim de...

Bende GPS ile ilgili problem yaşıyordum, taki WCMS isimli programı kurana kadar. Bu program GPS sinyallerini kullanarak aracınızın güncel hızını çok güzel grafiklerle ekrana yansıtıyor. Daha önce Google maps ile bulamadığım sinyali bu programla almaya başladım (açık havada). Pro ayrıca mevcut gps konumunuzuda veriyor, pusulasıda var. Bu pro ile sinyal bulduktan sonra google maps (latidute) de konumumu buluyor.

http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?t=346165

videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=dlbYI62U5Pw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 30 Haziran 2012; 19:41:07 >

• Merhaba 16 gb sifirdan farksiz sadece 1 2 defa kullanilmis kutusu sarji temizleme bezi bile duruyor piril piril.

Satilik playbook almak isteyenler istanbul'dan elden alabilir. 0544 782 28 33 gökhan son fiyat pazarlik teklif etmeyin lutfen 450 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

@doktor-xx
    Dostım 2.topic açman faydalı olur düşüncesindeyim

1.olarak dedğin gibi "BlackBerry PlayBook Kullanıcıları Kulübü" burada görüşler uygulama ve oyunlar hakkında düşünceler paylaşılır

2.olarak ise "BlackBerry PlayBook Sorunlar" donanım ve yazılımsal problemlere çözümler aranır paylaşılır gibi

TTNET BBplaybook gibi her kesime hitap eden tableti uygun fiyata kampayası ile çok kişi faydalanıyor haliyle kişlerde sorunlarını yada olumlu düşüncelerini paylaşmak isteyecekdir.2 tane BBplaybook forum başlığı olursa konular dağılmaz

İki ayrı ana konu açılınca genellikle birtanesi yürüyor diğeri kaybolup gidiyor, tek konu daha kullanışlı olur kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

arkadaşlar ddpb ile ilgili ufak sorum olucak. bende 2 tür .bar dosyası var 9mm'nin.biri yükleniyor fakat save sorunu vardı.kaldırdım ve farklı bi .bar dosyasını indirdim onu yüklerkende hata alıyorum. Sorun nedir acaba ? Hafızada boş yer yok demek galiba oradaki hata fakat boş hafızam var 1gb'dan fazla

Resimler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

quote:

arkadaşlar ddpb ile ilgili ufak sorum olucak. bende 2 tür .bar dosyası var 9mm'nin.biri yükleniyor fakat save sorunu vardı.kaldırdım ve farklı bi .bar dosyasını indirdim onu yüklerkende hata alıyorum. Sorun nedir acaba ? Hafızada boş yer yok demek galiba oradaki hata fakat boş hafızam var 1gb'dan fazla

Resimler?

link verdim

Cihazı yeniden başlatıp denedinmi
    Birde bu dosyanın çalıştığından eminmisin?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.