Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
114.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Symurg1907

cevap için teşekkürler. bir sorum daha olacak açmıyor diye bahsettiğiniz şifreli ağlar mı? şifreli olan ağlardan bahsediyorsak bu ağlara wi fi sayesinde bağlanırsa burda bi ücret söz konusumu? o şifreli ağın internetinimi kullanmış olacağız yoksa internet bizim faturayamı yansıyacak? yoksa hiçmi alakası yok :)

ttnet wifi ile ilgili daha net bi açıklama burada var

http://www.ttnetwifi.com.tr/content/ttnet-wifi-nedir/28/

Onun dışında ki şifreli ağlarda da esktra bir ücret gelmez.

quote:

Nezaketınıza sıgınarak bır sorum daha olacak arkadaslar. Bu tabletle yapacagımız herhabgı bır ıslemle telefon fatırasınon uzerıne ek ucret soz konusumu? Yanı ek ucrete neden olabılecek herhangı bısey mevcut mu?? Malum soz konusu ttnet olunca ınsanın ıcıne kurt dusuyor...

işlem derken neyi kastediyorsun ? Telefona ek ücret gelecek birşey yapamassın.
    Onun dışında app world'den paralı uygulama alacaksan onu zaten paypal yada kredi kartı üzerinden yapıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

cevap için teşekkürler. bir sorum daha olacak açmıyor diye bahsettiğiniz şifreli ağlar mı? şifreli olan ağlardan bahsediyorsak bu ağlara wi fi sayesinde bağlanırsa burda bi ücret söz konusumu? o şifreli ağın internetinimi kullanmış olacağız yoksa internet bizim faturayamı yansıyacak? yoksa hiçmi alakası yok :)

ttnet wifi ile ilgili daha net bi açıklama burada var

http://www.ttnetwifi.com.tr/content/ttnet-wifi-nedir/28/

Onun dışında ki şifreli ağlarda da esktra bir ücret gelmez.

quote:

Nezaketınıza sıgınarak bır sorum daha olacak arkadaslar. Bu tabletle yapacagımız herhabgı bır ıslemle telefon fatırasınon uzerıne ek ucret soz konusumu? Yanı ek ucrete neden olabılecek herhangı bısey mevcut mu?? Malum soz konusu ttnet olunca ınsanın ıcıne kurt dusuyor...

işlem derken neyi kastediyorsun ? Telefona ek ücret gelecek birşey yapamassın.
    Onun dışında app world'den paralı uygulama alacaksan onu zaten paypal yada kredi kartı üzerinden yapıyorsun.

Ucret derken appworl'dekı uygulamalardan falN bahsetmıyorum. Bahsettıgın ınternete baglanma asamasında ucrete neden olabılecek bısey olup olmadıgı. Soyledıklefınızden anladıgın ıse şifreli ağlara baglanmakta bi sıkıntı olmadıgı ama wıfı da dıkkat edılmesı gerektıgı... Ama bu wıfı ısını ben tam olarak anlayamadım :) bıze 1 yıl ttnet wıfı hedıye edıldı bu karttakı sıfre olmadan yanı bılmeyerek wı fı aga baglanmak mumkunmu? Yok wıfı aga yanı ucrete neden olacak bır aga baglanmak ıcın illa sıfre wı fı sıfresı ıstıyorsa zaten sıkıntı yok. Hala cozemedıysem bu wı fı ısını kendımı salak gıbı hısstmeye baslayacagım

• @ Symurg1907

wi-fi modemlere bağlanmak için hiçbir ekstra ücret ödemessin. TTnet wifi olan yerlerde de sana verilen kartı kullanarak internete bağlanırsın ki zaten o kullanıcı adı ve şifre olmadan ttnet wifi noktalarına bağlanamassın.
  • quote:

@ Symurg1907

wi-fi modemlere bağlanmak için hiçbir ekstra ücret ödemessin. TTnet wifi olan yerlerde de sana verilen kartı kullanarak internete bağlanırsın ki zaten o kullanıcı adı ve şifre olmadan ttnet wifi noktalarına bağlanamassın.

Pekı bıze verılen sıfreyle ttnet wı fı olan noktalardan onternete baglandıgımızda bı ucret soz konusumu?
  • quote:

Androidden portlamaya gerek kalmamış. App world'de var su an dolphin browser

Oradaki de android'den portlanmış halidir, sadece yükleme şekilleri farklıdır. Biri AppWorld, diğeri DDPB
  • PlayBook daki hesap makinesine inanılmaz kullanışlı "birim çeviricisi" entegre edilmiş denemelisiniz öneririm (menüsünü açınca görüyorsunuz)
  • arkadaşlar usb bellek bağlayabilen var mı aranızda? hangi aparatı kullandınız?
  • bağlamak root vb. gerektiriyor, düşmüş 1.0 yazılımı falan ilerde çıkar microusb port destekliyor ileride gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

bağlamak root vb. gerektiriyor, düşmüş 1.0 yazılımı falan ilerde çıkar microusb port destekliyor ileride gelecek.

teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Cevabını vermiştim, tekrar veriyorum.
    Cihazınıza android'den portlanmış dolphin browser bar'ını DDPB üzerinden yükleyin. Yüklemek kanunen veya garantiyen problem değildir. Yükledikten sonra TTNET WiFi'a bağlanın ama kullanıcı bilgileri gereken yere girmeyin. Dolphin Browser'ı açıp rastgelewww.google.com'a girin. TTNET giriş sayfası açılacaktır, oradan giriş yapıp, sonra Dolphin'i kapatıp normal tarayıcısından internette gezebilirsiniz

Androidden portlamaya gerek kalmamış. App world'de var su an dolphin browser

Allah sizden razı olsun arkadaşlar. AppWorld'den Dolphin Browser'ı indirdim ve oradan ttnet wifi kullanıcı bilgilerimi girebildim. Çok teşekkürler.. :) :)

• quote:

Google hesabı kullanarak bağlanabilirsiniz.

Ya Splashtop programı ile ilgili bişey soracam , gmail hesabımı tanımladım. 3g'den yada başka bi wifi hattı üzerinden programı açıyorum. şirket bilgisayarımda , ev bilgisayarımda bağlanabilir olarak gözüküyor. ama bağlanmaya kalktığımda nedense programdan çıkıyor bir anda. Sende de böyle birşey oldu mu ? Yani 3-5 defa denedim üst üste hepsinde de program kapandı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpaci -- 28 Haziran 2012; 9:35:25 >
  • quote:

quote:

@ Symurg1907

Pekı bıze verılen sıfreyle ttnet wı fı olan noktalardan onternete baglandıgımızda bı ucret soz konusumu?

Amma soru sordun ya :) şaka şaka, oku şu sayfayı:http://www.ttnet.com.tr/web/527-2792-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_cihaz_kampanyalari/blackberry_playbook_kampanyasi

Bir de bu ttnet wifi olan yerlerden kendi adsl kullanıcı adınız ve parolanızla da bağlanmanız mümkün. kullandığınız tarifeye göre ayda 600 dakikaya kadar bedava bağlanabiliyorsunuz.

• Arkadaşlar bende wifi çok zor bağlanıyor ve sık sık kopuyor. Modemdemi bir sorun var anlamış değilim. Uzaklığım yaklaşık 10 metre kadar.
  • quote:

Sorumu cevaplayabılecek kımse yokmu

Daha önce hiç bağlanmadım ttnet wifi'e ama ücret gidiceğini sanmıyorum çünkü hatta bedava wifi hediyesi olarak yansıtıldığını düşünüyorum..
  • @sarpaci

Hayır olmadı.
  • @ Istanbullu Einstein bana bu android uygulamalarını yüklemek için yardımcı olurmusun acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: stormhan

quote:

quote:

quote:

quote:

Dün bir süredir heves ettiğim almayı çok arzu ettiğim BlackBerry. PlayBook cıhazımı aldım. Uzun saatler cıhazımı kurcaladım, inanın çok çok memnun kaldım (ki 6 aydır iPad kullanan bırıyDIM) iyi ki BB PlayBook almışım, hele ki 9900 senkronize edince müthiş oldu. fakaaaaaaattttt ne zaman ki youtube u açtım kiii... YouTube un siyah renkli olan arayüz fon renginde bir mavi piksel parıl parıl parlıyor yani hayırlı olsun cıhazımda ölü piksel mevcut =(( emin olamayıp yok yaaa olmaz öle şey diyip karanlık bir fotoğraf çektim ama durum aynı. Arkadaşlar, abılerım şimdi ben ne yapayım? Cihazın telpa garantısınde ama servise başvurmadan önce size danışıyım dedım ilgilenen ve yardımcı olan herkese şimdiden cok teşekkürler.

bende de tek noktada ölü piksel mevcut ama dert etmiyorum ki dert edilcek gibi değil.pek takıntılı değilimdir.Oyuna girerken siyah ekranda gözüküyor sonra hiç yok :) ki herseyde de öyle yani cok nadir karşılaşırsın. ya da bende öyle diyim

Ölü pıkseller ile ilgili olarak bugün bir program buldum. Hemde ucretsız, program ölü hücreleri tespit ediyor bunun yanında ölü pıksellerı tamir etmeye çalışıyor. Sanırım sızde de ölü piksel mevcut isterseniz bir deneyin. Bendeki ölü pikselı hem tespit etti hemde tamamen duzeltmesede büyük ölçüde kuculttu artık takmıyorum bıle tavsiye ederim. Programın Adı ; screen helper AppWord ten bulabılırsınız.

dostum program olmadı galiba.2 tane cıktı lite'ı ücretsizdi fix my bilmem ne yazıyodu ona basınca birşeyler oluyo ama bitmiyo ekrana dokununca menüye geldi sonra black'e görüntüledim ve yine var. nasıl kullanılıyor onuda acıklarsan sevinirim ?

Oncelıkle onemlı degıl, bıldıklerımızı hepımız burada paylasıcagız, zaten bunun ıcın buradayız umarım bıldıklerım ve ogrendıklarımle herkese yardımcı olurum. Program soyle calısmakta ; oncelıkle 6 tane tanımlanan olu pıksel rengı var. Bunların 6 sına da tıkla ekranının hangı renkte olu pıksellere sahıp oldugunu gor (mısal benımkı mavı renkte ve ekranın sag kısmında) sonrasında ıse programda “fix my screen“ butonu var ona tıkla, ekranında grı renklı dalgalanmalar olacak bu onarım ıslemını bırkac kez yap. Fakat arka planda hıc bır uygulama calısmasın ve cıhaz sarjda olsun (kullanım ıcın olan yazıda boyle yazıor). Ben yaptım ve ınan yarı yarıya kuculdu gıbı geldı bana olu pıxel, umarım sende guzel bır sonuc alırsın. Cevabını merakla beklıyorum

Hocam sanki ufak ucundan küçülmüş gibi

Incecik dımı, bole vırgul gıbıydı de sankı o kulpu, kancası gıttı gıbı dımı artık daha efendı duruyor dımı, sankı daha bı arka planda bole mutevazı saka bı yana tek bır yol var; olu (stuck) pıxelı gormemek

• Neden bende yok
    (Ben TTNET'ten almadığım için yok, o parti sorunlu herhalde)

TTNET Wi-Fi şifresini kullanmayan varsa bana PM atabilir mi
    Şaka bir yana BB10 yaklaşıyor, inşallah önce şu cihaza sonra bu cihaza gibi bir problem olmaz.
  • Playbook için ttnet'in ki dışında kılıf yada başka bir aksesuar alan var mı ?

Bi deri kılıf ve araba kiti almayı düşünüyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı ?
  • arkadaşlar altyazılı videolar için SRT subititles programını kullanıyorum ama bazı harfler soru işareti şeklinde ı,o,u lar bile soru işareti başka altyazılı video için program varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.