Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

Splashtop programını kuran var mı ?

Ben bu cihazla aynı wifi bağlantısı olan bilgisayarıma bağlanabiliyorum ancak dışarıdan nasıl bağlanabilirim ?.

Misal şirket bilgisayarıma kurdum bu programı. Şirket hattı üzerinden kontrol edebiliyorum ancak benim istediğim , başka bir firmaya gittiğimde başka bir wifi hattı yada 3g üzerinden şirket bilgisayarıma bağlanabilir miyim ?

ben denedim kurdum fakat olmuyor ve cihazı pc'ye bağlamadan görmüyor. ayrıyeten aynı programı pc'ye de kurman gerekiyor.Kurdum fakat yinede calısmıyor.ya da ben calıstıramadım.bilmiyorum ama olmadı 2 defa denedim ama biraz daha kurcalamam gerekiyor.

Ben bugün sabah denedim, gmail hesabı ile giriş yaparsan görebiliyorsun. ancak bağlanmaya çalıştıgımda 10-15 sn bağlanıyor diyor ama sonra birden program kapanıyor. 6-7 kez denedim hep sonuç aynı...

• 1907mert fontunu değiştirebiliyorsun sol üstteki bi kontroldeydi sanırım turkish yapınca düzeliyor

sarpaci pdateknoloji.com da birşeyler var ben ordan stand şeklinde deri kılıf aldım memnunum bak istersen bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

sarpaci pdateknoloji.com da birşeyler var ben ordan stand şeklinde deri kılıf aldım memnunum bak istersen bi.

Tamam sağol , bakıyorum şimdi
  • TTNET'in kılıfı değil, BlackBerry'nin kılıfı o bu arada.
    En iyi kılıf gerçek deri (TREXTA Marquis)http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/blackberry-playbook-trexta-standli-derikilif-60194664 (Sitesinden daha net görebilirsiniz, ya da ilk resme değil alttakilere bakın.)

Klavyeli kılıf da var ama TREXTA değilhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/blackberry-playbook-klavye-kilif-ucretsiz-kargo-59968768

• trexta marquis yoktu ben alırken iyiymiş baya..
  • Başlığa eklenmesini istediğim bir şey daha var. Kullanıcı klübü isteğimi de yineliyorum, bu başlığı kullanıcı klübü yapalım.

1-Tivibu ve daha fazlasını PlayBook'umuzda nasıl çalıştırabiliriz?
    Gerekenler:
    -XP işletim sistemli (aktarım çok daha hızlı ve iyi gerçekleşir, öbür türlü sürekli kopabilir),Minimum Çift çekirdekli bir PC, Wi-Fi'a da bağlı olmalı.
    -Google Mail
    -Tivibu Web üyeliği
    -PC'nizde SplashTop Streamer, Tabletinizde ise Splashtop Remote Desktop HD uygulaması (diğerleri olmaz).

Nasıl yaparız?
    1-Tabletinizle Splashtop'u bağlamamız gerekecek. Dışarıdan bağlanacaksanız 1.yolu, PC ile aynı wi-fi'a bağlıysanız 2. yolu takip edin.

• Google Mail hesabınızı Splashtop streamer'e ve tabletinize şifresiyle birlikte girin(daha önce).PC'yi açık bırakmış olmalısınız. Dışarıda tabletten internet için bir Wi-Fi'a bağlanın. Daha sonra Google hesabı üstünden girebilirsiniz.
    • Aynı Wi-Fi'daysanız hemen gözükecektir, security code'unu girip hemen bağlanabilirsiniz.

2-PC'niz artık tabletinizde. PC'nizdeki The Sims 1 ve 2'yi rahatlıkla fullscreen olarak bile oynayabilirsiniz. Tivibu uygulamasını açıp kesintisiz Tivibu erişimine de sahip olabilirsiniz. Kendi görüntünüzden ve sesinizden feragrat ederek Skype'ı kullanabilirsiniz. Arkadaşınızın sesi ve görüntüsü gelecektir. Ya da bilgisayarınızdaki bir videoyu bilgisayarınızdaki mesela VLC ile açabilirsiniz. Chrome, Windows Live Messenger ve hatta benim denemediğim bazı oyunları da oynayabilirsiniz. PhotoShop da çalışıyor.

Yararlı olması dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Başlığa eklenmesini istediğim bir şey daha var. Kullanıcı klübü isteğimi de yineliyorum, bu başlığı kullanıcı klübü yapalım.

1-Tivibu ve daha fazlasını PlayBook'umuzda nasıl çalıştırabiliriz?
    Gerekenler:
    -XP işletim sistemli (aktarım çok daha hızlı ve iyi gerçekleşir, öbür türlü sürekli kopabilir),Minimum Çift çekirdekli bir PC, Wi-Fi'a da bağlı olmalı.
    -Google Mail
    -Tivibu Web üyeliği
    -PC'nizde SplashTop Streamer, Tabletinizde ise Splashtop Remote Desktop HD uygulaması (diğerleri olmaz).

Nasıl yaparız?
    1-Tabletinizle Splashtop'u bağlamamız gerekecek. Dışarıdan bağlanacaksanız 1.yolu, PC ile aynı wi-fi'a bağlıysanız 2. yolu takip edin.

• Google Mail hesabınızı Splashtop streamer'e ve tabletinize şifresiyle birlikte girin(daha önce).PC'yi açık bırakmış olmalısınız. Dışarıda tabletten internet için bir Wi-Fi'a bağlanın. Daha sonra Google hesabı üstünden girebilirsiniz.
    • Aynı Wi-Fi'daysanız hemen gözükecektir, security code'unu girip hemen bağlanabilirsiniz.

2-PC'niz artık tabletinizde. PC'nizdeki The Sims 1 ve 2'yi rahatlıkla fullscreen olarak bile oynayabilirsiniz. Tivibu uygulamasını açıp kesintisiz Tivibu erişimine de sahip olabilirsiniz. Kendi görüntünüzden ve sesinizden feragrat ederek Skype'ı kullanabilirsiniz. Arkadaşınızın sesi ve görüntüsü gelecektir. Ya da bilgisayarınızdaki bir videoyu bilgisayarınızdaki mesela VLC ile açabilirsiniz. Chrome, Windows Live Messenger ve hatta benim denemediğim bazı oyunları da oynayabilirsiniz. PhotoShop da çalışıyor.

Yararlı olması dileğiyle.

Önerileriniz doğrultusunda başlığı "BlackBerry PlayBook Kullanıcıları Kulübü" şeklinde değiştirmeyi düşünüyorum
    Mevcut başlık sanki sorunlu bir cihaz imajı yaratıyor olabilir. Başka önerisi olan varsa bekliyorum.
    Istanbullu Einsteinmesajınızı ilk sayfaya taşıyorum.

• Bu arada 2.0 beta sürümden 2.0 resmi sürüme "downgrade" değil, "upgrade"
    Teşekkürler
  • quote:

Bu arada 2.0 beta sürümden 2.0 resmi sürüme "downgrade" değil, "upgrade"
    Teşekkürler

Yanlış yazmışım, 2.1 beta sürümden 2.0 resmi sürüme
  • 2.1 gerçek resmi sürüm. 2.0 beta sürüm bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: corp8slave

1907mert fontunu değiştirebiliyorsun sol üstteki bi kontroldeydi sanırım turkish yapınca düzeliyor

hocam orda hide controls var ona basınca ekrandaki şeyler kayboluyo yani play tuşu süresi falan onun dışında bir ayar yeri yok eminim
  • quote:

2.1 gerçek resmi sürüm. 2.0 beta sürüm bu arada

cihazı aldığımda son sürüm olarak 2.0.1.358 yüklendi, sonra 2.1.560 (yanılmıyorsam) yükledim ama bazı sorunlardan dolayı geri döndüm ve şu andada en son yazılım kurulu durumda diyor cihaz
    Sen yanılıyor olmayasın?
  • Daha önce bahsetmiştim, cihazın sol hoparlörü çalışmıyor, bunun için önce telpayı (telekom un cihazları telpa garantili) aradım, onlar teleservis e yönlendirdiler, verdikleri telefon no: 02164589797.
    Bu telefonu 2 gündür arıyorum, 7. sıradan beklemeye başlıyorum 2 dk da bir sıra bana yaklaşıyor, bekleme sırası bana geldiğinde yaklaşık 10 dk bekletiyor,21. dakikada hat kapanıyor ve bu sürekli böyle
    web adreslerine baktığımda şikayet öneri mesajı yazmaya çalışıyorum ama imei olmadığından mesajda gönderilemiyor. Ne yapmam gerektiğini şaşırmış durumdayım. imei numaramız varda benmi bilmiyorum acaba?

• en son güncelleme 2.0.1.358. Senin yüklediğin 2.0.0'lardan biri. Araştır istersen
  • quote:

en son güncelleme 2.0.1.358. Senin yüklediğin 2.0.0'lardan biri. Araştır istersen

Tırmaladın beni Einstein!
    Son beta sürüm 2.1.0.560 ve ben bunu kurdum kullandım
    artıları: sadece mesajlar,kişiler ve takvim portraid kullanılabiliyordu
    eksileri: türkçe klavye sıkıntılı idi, tarayıcıda sayfa kaydırma sanki daha yavaştı (forumlarda tarayıcı övülmüş!), gereksiz wifi kopmaları oluyordu
    istersen bir dene
    http://www.****/smf/blackberry-playbook-cihaz-yazilimlari/blackberry-playbook-210560-surumu-t21911.0.html
    (blackberry.gen tr)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 28 Haziran 2012; 19:28:18 >

• Yanlış anlaşılma olmuş. Developer beta ya da beta yazmamışsınız. Bir de çoğu zaman official 2.0.1 sürümü 2.1.0 olarak yazılıyor, developer'den bahsettiğinizi anlamadım ya, bende diyorum ne ara 2.0.1.560 diye yeni resmi sürüm çıktı . Beta diye ekleseniz iyi olur çünkü karıştırılıyor.
    Son resmi sürüm 2.0.1.358
    Son beta sürüm 2.1.0.560
  • Cevaplar için teşekkürler
  • arkadaşlar peki bu gps olayını nasıl çözücez bir kez yapabildim oda sadece forum istanbulda :)daha konumum belirlenmiyor
  • İstanbullu Einstein geçmiş olsun, ne karıştırdın da kovuldun?
    Üsküdar Einstein olarak bekliyoruz foruma cezanın bitene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 28 Haziran 2012; 23:39:30 >
  • Arkadaslar bu press reader dekı gazetelerı ındırmek ucretlımı? Karsılarında bı ucret yazmıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.