Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
115.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkaplan genelde koyu font üzerinde resmi seviyorum , aşağı'da ki 3 ekte bulunan Arkaplanları playbook için optimize ettim.Belki bunları beğenirsinzi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 16 Temmuz 2012; 3:21:23 >

• Geri döndüm

7 sayfa olmuş yav
  • arkadaşlar dns ayarlarını dendiği gibi yaptım ama olmuyor şöyle yazıyor "hata ana bilgisayar adı çözümlenemedi" lütfen yardımcı olun denilen herşeyi yaptım ama olmadı
  • Dikkatli okursan bir ayarı kendi modemine göre değiştiriyorsun ordaki gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Dikkatli okursan bir ayarı kendi modemine göre değiştiriyorsun ordaki gibi değil.

hocam dikkat ettim ordakinin aynısını yazmadım kendi modemimdeki bilgileri yazdım olmadı
  • Eylül gibi iPad alacağım sanırım
  • arkadaşlar bar uzantılı uygulama sitesi buldum premium oyunlar bile var ve çalışıyor denedim DDPB program ile yüklüyosunuz isteyenler pm atsın dead space falan var hepsi
  • Bomb lu olan mı pb li olan mı minus lu olan mı mediaf*re li olan mı yoksa good lu olan mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 6 Temmuz 2012; 23:52:05 >
  • quote:

Bomb lu olan mı pb li olan mı minus lu olan mı mediaf*re li olan mı yoksa good lu olan mı

bomb lu olan paylaşıldımı paylaşıldıysa kusura bakmayın bir süre bakmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

zip şeklindeki uygulamaları nasıl yüklüyoruz

im+ indirdim zip şeklinde geldi

içine bakınca android de recoveryden yüklediğimiz uygulamalar gibi bir içeriği var

dolayısı ile yükleyemedim

ayrıca tavsiye edeceğiniz güzel bir msn uygulaması varmı

zip şeklindekilerin uzantılarını .bar yapmayı deneyin. Playbook un kendi uygulaması olan IM+ ı deneyin süper. Bedavaya indirmek için pm atın.

quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

anlık mesajlaşma için ben de uygulama bulamadım ama o kısmı bold 9900 ümden halediyorum, bb bridge de zaten ayrı bi güzellik.

Playbook un kendi uygulaması olan IM+ ı deneyin süper. Bedavaya indirmek için pm atın.

• hallettim
    zip olan uzantıyı bar olarak değiştirdim oldu

im+ indirip kurdum çalıştı
  • android portu mu playbook app world deki mi?
  • Yarın 13:00 Gibi Tabletimi Ediniyorum Hadi Hayırlısı Baklalım. Oyun Sitelerini Pm Atarmısın Lütfen Simdiden Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

@NevNiyaz

Arkaplan genelde koyu font üzerinde resmi seviyorum , aşağı'da ki 3 ekte bulunan Arkaplanları playbook için optimize ettim.Belki bunları beğenirsinzi...

Evet bunlar kesinlikle daha güzel :) indirdim hemen elinize sağlık

• Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır bold 9700 kullanıyorum ve bu aralar tablet almayı düşünüyorum. Playbooktaki fiyat düşüşünü ve özellerini daha iyi inceleyince ibre playbook tarafına kaydı. Özellikle andorid uygulamalarının bir şekilde çalıştırılabilmesi ve (iphone uygulamaları da çalışabilecekmiş) çok güzel özellikler. Tableti genelde işe gidiş dönüşlerde dizi/film izlemek arada bir oyun oynamak, çizgi roman/ebook okumak şeklinde kullanacağım (Zaten herşeyi saymışım :) ). Siz playbook kullanıcılarına bir kaç sorum olacak.

1- ttnet kullanıcısı olmadığım için hizlial.com sitesinden alacağım. Bu siteden playbook alan var mı? varsa kutu içeriğinde herhangi bir kılıf var mı?
    http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi
    2- 170 ppi piksel density ile ekranda film izlerken kötü bir deneyimle karşılaşabilir miyim? Cihaz 600x1024 olmasına rağmen 1080p filmleri nasıl oynatıyor kendi üzerinde?
    3- RIM kısa bir süre için Playbook 2 duyurdu mu veya duyuracak mı? böyle bir bilgisi olan var mı?
    4- Sadece tek bir playbook modeli var ve OS 2.0 'ıda destekliyor değil mi?
    5- Tablette kulaklık girişi var mı?

cevaplarınız beni de playbook kullanıcısı yapacak. teşekkürler

• arkadaşlar yeni uygulamalar yükledim çok güzel çalışıyor ama ilk yüklediğim bir uygulama var basketball shot diye şimdi çalışmıyor initializimg please wait ekranı var sürekli oyun açılmıyor son yüklediklerimden dolayımı acaba bi kere sorun çıkamasa şaşarım ve 8 gb yer var ram in 647mb boş başka uygulamalarla mı çakışıyor acaba ne önerirsininiz çalışmayan uygulamayı silip tekrar yükledim gene aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSyke

Merhaba Arkadaşlar,

2 yıldır bold 9700 kullanıyorum ve bu aralar tablet almayı düşünüyorum. Playbooktaki fiyat düşüşünü ve özellerini daha iyi inceleyince ibre playbook tarafına kaydı. Özellikle andorid uygulamalarının bir şekilde çalıştırılabilmesi ve (iphone uygulamaları da çalışabilecekmiş) çok güzel özellikler. Tableti genelde işe gidiş dönüşlerde dizi/film izlemek arada bir oyun oynamak, çizgi roman/ebook okumak şeklinde kullanacağım (Zaten herşeyi saymışım :) ). Siz playbook kullanıcılarına bir kaç sorum olacak.

1- ttnet kullanıcısı olmadığım için hizlial.com sitesinden alacağım. Bu siteden playbook alan var mı? varsa kutu içeriğinde herhangi bir kılıf var mı?
    http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi
    2- 170 ppi piksel density ile ekranda film izlerken kötü bir deneyimle karşılaşabilir miyim? Cihaz 600x1024 olmasına rağmen 1080p filmleri nasıl oynatıyor kendi üzerinde?
    3- RIM kısa bir süre için Playbook 2 duyurdu mu veya duyuracak mı? böyle bir bilgisi olan var mı?
    4- Sadece tek bir playbook modeli var ve OS 2.0 'ıda destekliyor değil mi?
    5- Tablette kulaklık girişi var mı?

cevaplarınız beni de playbook kullanıcısı yapacak. teşekkürler

Üst mesajlarda hizlial.comdan alanlar vardı, o mesajları oku.
    Ekran kalitesi çok iyi, hd görüntüler inanılmaz güzel.
    Yeni playbook çıkacak diyorlar 4G modeli ama galiba seneye.
    Şimdilik 16, 32 ve 64 gb modelleri var ama sanırım Türkiye'de sadece 16 gb modeli satılıyor.
    Kulaklık girişi var.

Al işte ya, amaann :) güzel tablet.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1907_mert

arkadaşlar yeni uygulamalar yükledim çok güzel çalışıyor ama ilk yüklediğim bir uygulama var basketball shot diye şimdi çalışmıyor initializimg please wait ekranı var sürekli oyun açılmıyor son yüklediklerimden dolayımı acaba bi kere sorun çıkamasa şaşarım ve 8 gb yer var ram in 647mb boş başka uygulamalarla mı çakışıyor acaba ne önerirsininiz çalışmayan uygulamayı silip tekrar yükledim gene aynı

yardım edebilecek kimse yokmu virüs olabilir mi içinde

• quote:

quote:

arkadaşlar yeni uygulamalar yükledim çok güzel çalışıyor ama ilk yüklediğim bir uygulama var basketball shot diye şimdi çalışmıyor initializimg please wait ekranı var sürekli oyun açılmıyor son yüklediklerimden dolayımı acaba bi kere sorun çıkamasa şaşarım ve 8 gb yer var ram in 647mb boş başka uygulamalarla mı çakışıyor acaba ne önerirsininiz çalışmayan uygulamayı silip tekrar yükledim gene aynı

Arada olabilir yeniden yüklemeyi deneyin.

@bigsyke
    Kutu içeriğinde hepsinde kılıf var ama hızlıal çıkarmışsa bilmiyorum
    PPI bir tablete göre az değildir. Ekranı aşırı kaliteli, sıkıntı yaşamayı bırakın keyif alırsınız.
    Seneye doğru PlayBook 4G çıkacak tabi pek farklı olur mu bilmiyorum. OS 2.0 destekliyor bir de üstüne BB10 destekliyor. Tek PlayBook modeli var. Kulaklık girişi var ve kulaklıklara özel ses artırma da var. Ebooklar güzel okunuyor zaten oyunlar en az iPad kadar iyi. Bir süredir banlıydım pb uygulama incelemelerime devam edememiştim, yakında başlıyorum tekrar. Cihazın kendi hoparlörleri de çok iyi. Eylülde iPad alacağım karşılaştırması nı yaparım.

• quote:

quote:

quote:

Arada olabilir yeniden yüklemeyi deneyin.

hocam yeniden yükledim aynı sorun devam ediyor en son güvenlik temizlemesi yaptım ilk haline geldi düzeldi ama ttnet kartındaki şifreyi giremedim sorun olurmu acaba önceden girmiştim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.