Şimdi Ara

Taahhütsüz kotası yüksek internet arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Ben birkaç gün sonra memlekete tatile gidicem de eve internet baplatmak istiyorum. Bunun için özellikle taahhütsüz ve akn si yüksek net bakıyorum. Türknet'i gördüm özgür genç adında bir tarife si var sanırım. 150 gb akn 16 mbit ve TAAHHÜTSÜZ 60 tl diyorlar. Bana özellikle taahhütsüz lazım cünkü tatil bitişi kapatacam interneti. Bunun için MERSİN/MERKEZ de önerebileceğiniz isteklerime uyan bir firma varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahadütsüz yazın Türk telekom uygun tarifeler çıkarabilir ama Türknet daha uygun
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    En güzeli Turknet Gözüküyor.. Ni tekimde öyle..

Maddi sıkıntı yok ise tahadütsüz ve AKN siz paketler var. (Superonline fiber 99TL olsada tahadütlü onu geçelim)

Fixnet firması 16 Mbit ADSL veya VDSL 129TL tahadütsüz 32Mbit VDSL 159TL Sömür sömürebildiğin kadar.. Ben 323Mbit VDSL kullanıyorum.. 200GB AKK li si 50Mbit 99TL
    Biliindiği gibi VDSL de uploadlar 2 Mbit/s (TTNET alt yapısı kullanıldığı için)

Yinede bence en uygunu 150GB AKK li 16Mbit hızlı Turknet.. Komşum kullanıyor sıkıntı olmadığını söyledi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mzlm42

Tahadütsüz yazın Türk telekom uygun tarifeler çıkarabilir ama Türknet daha uygun

hocam ttnet bildiğin adamı keriz yerine koyan bir firma ve o firmada maximum 50 gb akn li tarife çıkartır oda 70 tlyi geçer çünkü ttnetten bahsediyoruz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

En güzeli Turknet Gözüküyor.. Ni tekimde öyle..

Maddi sıkıntı yok ise tahadütsüz ve AKN siz paketler var. (Superonline fiber 99TL olsada tahadütlü onu geçelim)

Fixnet firması 16 Mbit ADSL veya VDSL 129TL tahadütsüz 32Mbit VDSL 159TL Sömür sömürebildiğin kadar.. Ben 323Mbit VDSL kullanıyorum.. 200GB AKK li si 50Mbit 99TL
    Biliindiği gibi VDSL de uploadlar 2 Mbit/s (TTNET alt yapısı kullanıldığı için)

Yinede bence en uygunu 150GB AKK li 16Mbit hızlı Turknet.. Komşum kullanıyor sıkıntı olmadığını söyledi..

hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Komşunuza sorar mısınız prodesür nasıl olmuş bağlatmak için ve aylık fatura nedir, telefon faturası ne kadar geliyor ? Kopma olup olmamasıda önemli .

Sorarım.. TTNET kullanıyordu Tahadüt bitiminde güzel teklif alamamış. Bunu duymuş telefon ile görüşmüş. Telefon dahil zaten 59TL olması lazım.

Kopma olayı sizin hat değerleriniz ile alakalı Telekomdan başka bir firma bunu değiştiremez.. Apartmanımızda fiber dolap kurulu. Modem 16Mbit tam bağlansada hız testinde 12-13 Mbit çıkmıştı. Bende 15Mbit hız testi çıkıoyrdu. Ama fiyat iyi olunca ben bişi demedim. Zaten aşırı kullanan biri değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Sorarım.. TTNET kullanıyordu Tahadüt bitiminde güzel teklif alamamış. Bunu duymuş telefon ile görüşmüş. Telefon dahil zaten 59TL olması lazım.

Kopma olayı sizin hat değerleriniz ile alakalı Telekomdan başka bir firma bunu değiştiremez.. Apartmanımızda fiber dolap kurulu. Modem 16Mbit tam bağlansada hız testinde 12-13 Mbit çıkmıştı. Bende 15Mbit hız testi çıkıoyrdu. Ama fiyat iyi olunca ben bişi demedim. Zaten aşırı kullanan biri değil..

Anladım hocam peki hız 3 mbite düştüğünde indirme hızı kaça düşer İdman ile?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bu komşum 150GB ı bırak 50GB doldursa...
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    hocam ben hunharca kullanıyorum teknolojiyi:)

• en mantıklı TÜRKNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksamin

en mantıklı TÜRKNET

bende öyle görüyorum hocam. ARtık kandıracaklar belki bazı konularda ama başka seçenek kalmadı elimde eleye eleye :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.