Şimdi Ara

TAAHHÜT BİTİYOR NE ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar süper online fiber de taahhüum bitiyor bana en az 75gb akn olan hızıda en az 16mb olacak hesaplı sorunsuz bir sağlayıcı önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Superonline'nin akksız paketleri var tabi bütçeniz uygunsa ben şahsen geçerdim bizim burada yok. Ama bol akklı istiyorsanız Vodafone 240 GB'li paket iyidir. Vodafone 49 TL den başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 18 Temmuz 2016; 22:11:32 >
  • vodafone a felan bulaşmayın yine sol fiberi kullanmanızı öneririm gerçek fiber kullanıyorsanız zaten sıkıntı yaşamamışsınızdır kullandığım paket

50mbps internet
    125 gb akk
    türkcell tv+
    ev telefonu + 100 dk
    3 ay bedava deneme süresi

79,90 tl
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Altyapınızda Uydunet var öneririm pek problem yaşamamıştım.
    Eğer yoksa kesinlikle Süperonline Fiber
    Türk Telekom'un kendine hayrı yok
  • 25mbit 75gb akn'ye 59 ödüyordum 2 yıldır. Bu ay tahatüt bitiyor. 25 Mbit 250 GB akn'ye 24 ay tahatüt yapınca 63'e geliyor aylık 4 lira farkla 3.5 kat artırıyorum kotayı.
  • Bende yeni internet alacağım gittiğim yerde uydu net yok.Türk telekom da 8 den fazla desteklemiyor.şaştım kaldım İstanbul gibi yerde hala alt yapı sorunu var.Ne önerirsiniz tarife olarak ? 75 gb akk ve en az 16 mbit net yeterli

• Konstantine52 kullanıcısına yanıt
    Turk telekom 8 den fazla desteklemiyorsa digerleri de onun altyapisini kullandigindan destekleyemez. Hatta adsl icin ttnetten baskasina gecerseniz rakip firmada oldugunuz icin genelde ttnet size en kotu portlari vererek hatta bazen aylarca vermeyerek surunduruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evi burdan tuttuğuma pişman oldum valla.Mahmutbey caddesinin hemen yanı ama ne fiber var nede 16 mbit hız.

• Hocam süperonline kullanıyorum ben baya memnunum sen neden değiştirmek istiyorsun?
  • Cr10ns35 kullanıcısına yanıt
    Cevap veren herkese teşekkürler.

Super online nin modeminden memnun değilim ayrıca verdigi akk bana düşük geliyor 100gb akk en az 20mbit 50tl gibi bir tarife istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    60 lira civarına türknet veya vodafone paketleri olması lazım.50 liraya yüksek akk verenini duymadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.