Ekranıp sönüp açılıyor
Arkadaşlar oyunda veya oyunda değilken bazen ansızın ekran gidiyor 1-2 saniye içinde geri geliyor. Belli aralıklarla değil bir oluyor bir olmuyor yani. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar...
iPhone'da 27 gb sistem verisi normal mi?
Herkese merhabalar. Günlerdir depolama alanına her girdiğimde depolamamamın sebepsiz olarak azaldığını gördüm. Detaylı olarak bakınca iOS dosyalarının 7,65 gb kapladığını gördüm, bu zaten normal. Fakat sistem verilerinin 27 gb kapladığını gördüm. Sistem verileri nedir neleri içerir, silinir mi ne yapmam lazım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba. SE 2020 telefonum için Type-C çıkışından şarj edebilen 10000 mah kapasiteli bir powerbank arıyorum. Önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca SE kutu içeriğinden çıkan Type-C to Lightning kablosunun hızlı şarj özelliği var mı bilenler yazabilir mi? Herkese iyi günler dilerim.
BİLGİSAYARIM OYUNLARDA ANİDEN KAPANIYOR?
|
ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BAKAR MISINIZ?
GTX 970 OVERCLOCK
|
EVGA GTX 970 FAN SESİ ÇOK FAZLA (CW DEĞİL)
|
WİN 10 LAN DRİVER
|
GTX 970 SLI
|
Macbook Air M1 İntel Skylake i5 6600k---Asus Maximus VIII Ranger---Kingston 8 GB DDR4 2666 Mhz Ram---EVGA GTX 970 SSC ACX 2.0---Thermaltake Core V51---Thermaltake 80 Bronze 750W---WD 500 GB 7200 RPM HDD---Corsair 128 GB SSD---Cooler Master Seidon 120V V2 Sıvı Soğutma---Asus VN247H 23.6 Gaming Monitör |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.184
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 5.422 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware