Şimdi Ara

T20 / İdeos X5 / Galaxy Gio / P503 - Arc / P970 / 2X / S II Kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kız arkadaşım için T20 / X5 / Galaxy Gio / P503 / X10 Mini Pro vs gibi, kendim içinde Xperia Arc / Optimus 2X / İncridible S / Sensation / S II vs gibi bi cihaz almayı düşünüyom, farklı modeller de olabilir bu tüz cihaz kullananların yorumlarını bekliyom 3-5 gün içinde alınacaklar

• T20 alma ekranı gerçekten çok kötü ve ağır bi telefon bu gün kullandım ekranı eski lcd'ler gibi ghost yapıyor. X5 veya GIO düşün.

Kendin için S2 düşün. Sensation kesinlikle alma teleservice'te çalışıyorum pilin çabuk bitmesinden dolayı çok şikayet geliyor. T20'de teleservice'te denedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

T20 alma ekranı gerçekten çok kötü ve ağır bi telefon bu gün kullandım ekranı eski lcd'ler gibi ghost yapıyor. X5 veya GIO düşün.

Kendin için S2 düşün. Sensation kesinlikle alma teleservice'te çalışıyorum pilin çabuk bitmesinden dolayı çok şikayet geliyor. T20'de teleservice'te denedim :D

Yazdığım bütün cihazları elime alıp kurcaladım zaten, T20'yi bugün inceledim hatta sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük kalmış onun dışında baya iyi gibi geldi cihaz, bide kullanıcı yorumlarını göreyim dedm

• Kiza gio sana s2 ,bi kiz x5 i nasil kullansin ?
  • X10 u sattin galiba
    Sana Galaxy S II kiza da Gio
  • Sana sensation yakisir hocam,sense arayuzu mukemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

T20 alma ekranı gerçekten çok kötü ve ağır bi telefon bu gün kullandım ekranı eski lcd'ler gibi ghost yapıyor. X5 veya GIO düşün.

Yazdığım bütün cihazları elime alıp kurcaladım zaten, T20'yi bugün inceledim hatta sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük kalmış onun dışında baya iyi gibi geldi cihaz, bide kullanıcı yorumlarını göreyim dedm

Şahsen ben beğenmedim öyle bi ekranda android kullanılmaz GIO çok daha iyidir.
    Bu cihazlardan bir sürü geliyo her gün kurcalıyorum kullanıyorum kullanıcı şikayetlerini inceliyorum buna göre yorum yapıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendin için SGS2
    Kız arkadaşın için Galaxy Gio beyaz

Kız arkadaşına istediğini al ama kendine kesinlikle Samsung galaxy S 2 al
  • Kıza Gio , sana SII
  • Yunuss.10 Kıza Git Sony Ericsson Vivaz Al Kızlar için çok şekil bir cihaz
  • Sana iphone giderdi yunusum ama düsünmüyorsun sgsII al kendine kız arkadasinada x5 al derim
  • kız arkadaşın için t20 ken içinse htc incredible s al.
  • kız arkadaşın için t20, gio ve optimus me gibi bayanlara hitap eden smartphone modellerini tavsiye ederim. senin için de s2, sensation ve ilk ddr2 ram kullanan optimus 2x i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Sana iphone giderdi yunusum ama düsünmüyorsun sgsII al kendine kız arkadasinada x5 al derim

Yunus sıkılır,atar o telefonu.Rom yükleme yok,özelleştirme yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Sana iphone giderdi yunusum ama düsünmüyorsun sgsII al kendine kız arkadasinada x5 al derim

Yunus sıkılır,atar o telefonu.Rom yükleme yok,özelleştirme yok

Aynen ondan düsünmüyorsun dedim
  • Bu adam SE den baska tel kullanirmiydi
  • Incredible S kullanıyorum ben, iyi güzel telefon ama X10 dan geçiyorsan çift çekirdeğe geçmeye çalış artık. Tavsiyemde kesinlikle Galaxy S2 . Sensation , 2X falan SGS2 nin önünde diz çöker tövbe ister
  • Yunus bugün lg optimus p920 3dyi gördüm hayran kaldım TVde yapamadıklarını adamlar telefonda yapmışlar gözlüksüz filmleri 3d izleyebiliyorsun ayrıca 3d video kayıt da var
    3d 720p
    1080 Full HD ve android çift çekirdek bence seçimini bundan yana kullanmalısın
  • 3D filan hic onemli degil, sekli tasarimi on planda cihazlarin. Sanirim bi X5 bide Arc alcam
  • Kız arkadaşın için:Galaxy Gio
    Kendin için:Sensation veya gs2
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.