Kız arkadaşım için T20 / X5 / Galaxy Gio / P503 / X10 Mini Pro vs gibi, kendim içinde Xperia Arc / Optimus 2X / İncridible S / Sensation / S II vs gibi bi cihaz almayı düşünüyom, farklı modeller de olabilir bu tüz cihaz kullananların yorumlarını bekliyom 3-5 gün içinde alınacaklar
T20 alma ekranı gerçekten çok kötü ve ağır bi telefon bu gün kullandım ekranı eski lcd'ler gibi ghost yapıyor. X5 veya GIO düşün.
Kendin için S2 düşün. Sensation kesinlikle alma teleservice'te çalışıyorum pilin çabuk bitmesinden dolayı çok şikayet geliyor. T20'de teleservice'te denedim :D
quote:
Orijinalden alıntı: skid_row
T20 alma ekranı gerçekten çok kötü ve ağır bi telefon bu gün kullandım ekranı eski lcd'ler gibi ghost yapıyor. X5 veya GIO düşün.
Kendin için S2 düşün. Sensation kesinlikle alma teleservice'te çalışıyorum pilin çabuk bitmesinden dolayı çok şikayet geliyor. T20'de teleservice'te denedim :D
Yazdığım bütün cihazları elime alıp kurcaladım zaten, T20'yi bugün inceledim hatta sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük kalmış onun dışında baya iyi gibi geldi cihaz, bide kullanıcı yorumlarını göreyim dedm
Kiza gio sana s2 ,bi kiz x5 i nasil kullansin ?
X10 u sattin galiba Sana Galaxy S II kiza da Gio
Sana sensation yakisir hocam,sense arayuzu mukemmel
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: skid_row
Yazdığım bütün cihazları elime alıp kurcaladım zaten, T20'yi bugün inceledim hatta sadece ekran çözünürlüğü biraz düşük kalmış onun dışında baya iyi gibi geldi cihaz, bide kullanıcı yorumlarını göreyim dedm
Şahsen ben beğenmedim öyle bi ekranda android kullanılmaz GIO çok daha iyidir. Bu cihazlardan bir sürü geliyo her gün kurcalıyorum kullanıyorum kullanıcı şikayetlerini inceliyorum buna göre yorum yapıyorum.
Kendin için SGS2 Kız arkadaşın için Galaxy Gio beyaz
Kız arkadaşına istediğini al ama kendine kesinlikle Samsung galaxy S 2 al
Kıza Gio , sana SII
Yunuss.10 Kıza Git Sony Ericsson Vivaz Al Kızlar için çok şekil bir cihaz
Sana iphone giderdi yunusum ama düsünmüyorsun sgsII al kendine kız arkadasinada x5 al derim
kız arkadaşın için t20 ken içinse htc incredible s al.
kız arkadaşın için t20, gio ve optimus me gibi bayanlara hitap eden smartphone modellerini tavsiye ederim. senin için de s2, sensation ve ilk ddr2 ram kullanan optimus 2x i tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Sana iphone giderdi yunusum ama düsünmüyorsun sgsII al kendine kız arkadasinada x5 al derim
Yunus sıkılır,atar o telefonu.Rom yükleme yok,özelleştirme yok
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Yunus sıkılır,atar o telefonu.Rom yükleme yok,özelleştirme yok
Aynen ondan düsünmüyorsun dedim
Bu adam SE den baska tel kullanirmiydi
Incredible S kullanıyorum ben, iyi güzel telefon ama X10 dan geçiyorsan çift çekirdeğe geçmeye çalış artık. Tavsiyemde kesinlikle Galaxy S2 . Sensation , 2X falan SGS2 nin önünde diz çöker tövbe ister
Yunus bugün lg optimus p920 3dyi gördüm hayran kaldım TVde yapamadıklarını adamlar telefonda yapmışlar gözlüksüz filmleri 3d izleyebiliyorsun ayrıca 3d video kayıt da var 3d 720p 1080 Full HD ve android çift çekirdek bence seçimini bundan yana kullanmalısın
3D filan hic onemli degil, sekli tasarimi on planda cihazlarin. Sanirim bi X5 bide Arc alcam
Kız arkadaşın için:Galaxy Gio Kendin için:Sensation veya gs2