Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.079
Cevap
183
Favori
448.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalde şöför tarafında bagaj açma düğmesi yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgnhlc17 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Benzer bir durum da bende oldu. bir süre sonra kendiliğinden düzeldi. Yine de servise gittim. Kayıt açtırdım. Ama loglarda bile arıza kaydı çıkmadı. Neyse ki fotoğraf almıştım. Foto sayesinde incelemeye aldılar. Bir sonuç çıkaramadılar. Önemli not ise şu. Bir daha benzer bir durum olursa video kaydı ile önce şasi numarasını çekerek hatayı yada sorunu kayıt altına almak önerildi. Bunu yapmamın zorunlu olduğunu söylemediler ama benim edindiğim izlenim loglara atılmayan kayıtların kanıt niteliği için markaya iletiliyor. değişim v.s. için kanıt toplanmış olunuyor. Aklınızda olsun. 2 aydır yıkanmamıştı sağolsunlar yıkadılar verdiler 1 saate :)

• Merhaba

Multimedya ekranı kapadığımda eskiden saat gelirdi (analog dijital ) değişebilen ekran koruyucu gibi. Artık yok bildiğin karanlık ekran. nereden açılıyordu tekrar bilen var mı ? sanırım 2 gun once servise götürmeden önce açıktı. Serviste mi birşey yaptılar bilmiyorum. Diğer ayarlar duruyordu ama ...

EDIT:App connect bağlantısını sıfırladıktan sonra kendiliğinden kilit ekranı geri geldi.Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricikli -- 24 Mart 2023; 14:31:1 >
  • willerdem W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Orijinal ekipmanda sürücü kapısında içerden açmak için düğme mevcut. Yine orijinal ekipman kullanılarak sonradan yapılan elektrikli bagajlarda da kapıya açma düğmesi yerleştiriliyor.

Orijinal olmayan ekipmanlarda ya bulunmuyor ya da gördüğüm bir örnekte far açma/ kapama anahtarının civarına yerleştiriyorlar ki hiç olmasın daha iyi.

Sağlıklı sürüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Kablolu bağlantı değil mi bu?

• Arkadaşlar,

Corolla 2015 kullanıyorum, 2023 T-ROC Style paket almayı düşünüyorum, sanırım jantları 17. Aracın süspansiyonları ve tümseklerde çukurlarda tepkisi nasıl ? Ben japon gurubu langırtısından ve çok sert süspansiyonlarından çok sıkıldım. Bir kaç yorumda T-ROC süspansiyonlarının sert olduğunu okudum, bir corolla'ya kıyasla süspansiyon konforu nasıl ? Mesala geçenlerde fiat egea kullandım, aracın süspansiyonları çok hoşuma gitti.

Bu konuda aracı kullanan arkadaşların yorumlarını duymak isterim, açıkçası buna göre karar vereceğim, çünkü bayilerde test aracı dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq85 -- 24 Mart 2023; 23:19:55 >
  • shaq85 S kullanıcısına yanıt
    Ben 2021 corolladan t roc a geçiş yaptım. Ancak sizin 2015 corolladan farklı olarak 2021 corollada arkalar bağımsızdı bu nedenle tam bir karşılaştırma olmayacak. Corollanın süspansiyonları t roca göre daha yumuşak. Troc biraz daha gergin hissiyatlı bir araç. Ancak malzeme kalitesi ve malzemelerin birleşimi hususunda ise bariz şekilde T roc önde. Corollanın bitmeyen zırıltılar kalite hissi düşük malzemeleri vs. hiçbiri bu araçta yok. Daha tok sürüşü daha zevkli daha kaliteli ancak daha gergin bir araç.

• Tyrell T kullanıcısına yanıt

2021 model highline aldim bende 2021 mayista. Ilk gun gidop wagcomcenter da Elektrikli bagaj , kablosuz sarj , geri gorus kamerasi yaptirdim. Orijinal parcalarla.

Elektrikli bagaj acma dugmesi , arac kapisindaki kilit acma kapama dugmesine entegre oluyor. Ard arda 2 kere acma dugmesine basip basili tutarsan bagaji icerden aciyor ayni sekilde kitlemeden de kapatiyor. Kumandadan da acip kapatabiliyorsunuz. Ben cok memnunum. Sizlere de oneririm.

• Benim sileceklerde gacir gucur ses yapiyor garantiden degistirenleri gorunce bende goturucem bu hafta.

Ayrica isikli vites topuzu ve dokunmatik klima paneli almaya niyetliyim cok sekil duruyor be

• zagorka91 kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla makyajsız kasa sizinkisi ve epeydir kullanıyorsunuz o zaman. Bu durumda garanti içi bir işlem olmayacaktır. 5 aylık araçta bile kaç aylık kaç km de vs vs üzerinde duruyorlar.

Müsait anınızda bir foto atabilir misiniz tuş takımının?
    Sizde kablosuz carplay var mıydı, kablosuz şarj derken o da kablosuz oluvereymiş😅
    Edit: vagcomcuların birine içerden tuş olayımı yazdım cevabı; Bziim sistemimizde oraya tuş koymamıza gerek yok kapı kilidi açma tuşuna 3 kere bastığınızda otomatikmen açıyor sadece bizde bu sistem var ama illa takın dersenizfr takıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 25 Mart 2023; 22:23:44 >

Dokunmatik klima panelini kullandım, dedikleri gibi mekanik çok çok daha iyi. Aç-kapası ayarı vs sıkıntılı bence.

Yukardaki işlemleri nerde yaptırdınız? Vw yeni logo artık kabartmalı değil ama araçlara orjinal denilerek eski kabartmalı logolu kamera takıyorlar. Sizdeki nedir?

Silwcekleri değiştirseniz bile sonuç alacağınızı zannetmiyorum. Servislere güvenim sıfır. Güya benim benzin pompasını değiştirmişler, yine ötüyor, yine ötüyor! Start-Stop sorunlu, biraz düzeltti servis ne yaptıysa ama ışıklarda bazen devreye girmiyor. Düğmeden aç-kapa yaparak ancak çalışıyor.

• Aracın halı paspaslarını kauçuk paspas ile değiştirmeyi düşünenlere orjinal kauçuk paspasları öneririm. Orjinal kauçuk paspaslarda t-roc yazısı güzel duruyor.

Hocam onlarda dünyanın parasıdır hoş araçlarda öyle ya. Ne kadara aldınız? Araçlada neden keçe paspas gönderirler ki. Herkes hemen kaucuk arayışına giriyor. 6,5 yıl kullandığım golfün paspasını satmadan 1-2 ay önce hiç kullanmamış olamyım diye kullanmıştım. Şimdide trocta hemen kaucuk paspasa geçtim

• Paspas bayide 2.250 TL , aşağıdaki linktende 1.750 Tl’ye alabilirsiniz.

www.enderelektronik.com.tr
    Paspas Kauçuk / TRoc – Ender Elektronik Ltd.Şti.
    https://www.enderelektronik.com.tr/urun/troc-paspas/

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Bence halı kullanılması daha mantıklı tadını keyfini çıkartın.eninde sonunda satacağız aracı. Bu halıyı kimden koruyayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu kadar paralara gerek yok ben sahler marka aldım önceki aracımda da kullanıyordum. Araca birebir uygun malzemesi kaliteli koku vs yok

• Fenercan F kullanıcısına yanıt
    Mevzu korumak değil. Umrumda olmaz. Çabuk kirleniyor ıslanıyor bakımı zor. Arabayı bile düzgün yıkamam bide onla uğraşamam. Kauçuk pratik.

Aynen pratik ama kauçuk çirkin duruyor,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Halı döşeme ıslanınca kötü koku yapıyor ayrıca, komple yıkanması gerekiyor. Uğraşılmaz bence de.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.