< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinho -- 28 Mart 2023; 10:53:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (85. sayfa)

-
-
-
Bagaj icin arkadan one kablo gidiyor evet ama isinin ehli yerler servis isciliginden iyi iscilik yapiyor benimki gibi.
Lastikler kuru islak demeden surekli pati cekme halinde. Gaza ufacik basmam lazimki cekmesin. T001benimde berbat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Silecekler icin yarina randevu aldim lastikleri degistirceklermis bakalim.
Benimde 2021 ama dedigin gibi degil. Normal kullaniyorum. Alman araclarinda genelde bir sert ve saglamlik var passatta dahil kullandim soyluyorum. Lastikle alakali bir durum bence
Kablosuz sarzdan ve isikli vites topuzundan birer tane daha aldim simdi fiyat iyiyken kacirmayin..
Kablosuz sarji denedim,yavaş şarj ediyor.Bana kullanışlı gelmedi. Ayrıca istemediğim zaman kapatma imkanı yok,bu aşamada kablolu şarj daha mantıklı. Kablosuz aktarım için aşağıdaki ürünü aldım,tavsiye ederim.
amazon
Mistaha Kablosuz CarPlay Adaptörü Dongle Kablolu Kablosuz CarPlay Kutusu Modülü 5G WiFi BT Bağlantısı USB Tak ve Çalıştır Fabrika ile Uyumlu Kablolu CarPlay Carhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B6BVW3LW/ref=redir_mobile_desktop/262-3913987-2813551?_encoding=UTF8&ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image -
T-roc daha düşük olan 2022 model t-cross ve taigo’larda kablosuz şarj ve carplay varken t-roc’da olmaması akıl mantık işi değil.Eski panelin stoklarını bitirmek için 2022 modellere koymadılar.2023 modellerde galiba ekran değişmiş,kablosuz şarj ve carplay’de getirmişler.Belki yeni ekrandaki modülü bizim araçlara uygulama imkanımızda olur. Ayrıca t-crosslarin hayalet ekraninda haritayı bile gösterebiliyorsun.Vw kadar dallama bir firma yoktur.
-
Montajı nereye yaptırıyorum hocam? Ve ne kadar istiyorlar?
Teşekkürler
Style donanım
Ergo aktif koltuk paketi
Kış paketi
ACC
Proaktif yolcu koruma var.
Arası bugün aldım. Detaylı bakamadım. Torpidoda CD çalar yok. Benim USB bellek vardı müzik dinlemek için. Onu nereye takacağımı bulamadım. Bilem var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9000 tl para verdim Michelin Primacy4+ kastik aldım, konforlu olsun diye.
O zaman benim araç sıkıntılı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 modellerde ekstra bir özellik gelmedi bildiğim kadarıyla kablosuz carplaymiş şarj vs ekran değişmiş derken multimedia mı digital göstergeyimi kastettiniz anlamadım ama onlarda da değişiklik olmaması lazım.
Vw kendi sitesindeki bilgilere göre yazdım. 2023 yılında yeni gelen arabalarda bunlar kesinlikle olacaktır.
-
Hankook ventus prime 3 4 alabilirsin on numara lastik. Michelin esamesi okunmuyor yaninda bence..
Youtube da videolari var kendin de yapabilirsin. Bulundugun ildeki dogus otoda calisan trimciye rica etsen oda takar burda yardimci oldular
Torpidodaki cdcalar bittik artik yok. Usb yi vites onundeki yerlere takacaksin.. bu arada arabada usb yok type c var.
Fiyatı ne kadar a geldi hangi firma dan aldınız
Bende baktım göremedim tekrar bakayom neresinde yazdığını ama belki yazan yerde cümlensonunda “O” yani opsiyonel yazıyıodur?
Aşağıdaki adresten bakabilirsiniz. Yeni gelen araçlarda bu özellikler olacaktır.
binekarac.vw.com.tr
Volkswagen T-Roc Fiyatı ve Özellikleri 2023 | VWhttps://binekarac.vw.com.tr/tr/modeller-fiyatlar/arac-modelleri/yeni-t-roc.html -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X