Merhabalar aracım yeni (1.500 kilometrede) olmasına rağmen herhangi bir kasise ufak bir çukura girince sağ ön lastik tarafından garip bir ses geliyor. Sanki gevşemiş bir şeyler çarpıyor. Ufak bir şey gibi görünüyor ama yeni araba sonuçta ses bir yerde rahatsız ediyor. Bu konuda aydınlatabilen olursa sevinirim. |
*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (82. sayfa)

-
-
Beklemeden servis.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C3 AC kullanıyorum. Troc a geçiş düşündüm ancak forumu okuyunca vazgeçer gibi oldum söylenilen hatalar arızalar eksik olan şeyler normalde diğer markalarda olmuyor daha önce alman aracı kullanmadım o yüzden tereddütte kaldım.
Troc içerisine oturduğum zaman çok dar bir yerde hissettim kendimi kendi aracımı da çok geniş ve ferah hissediyorum sanırım farklı bir model bakacağım benim gibi bu aracı almakta tereddüt eden arkadaşlar oldu mu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019 model 3008, Sportage kullandım. T-ROC küçük de olsa alman arabası bu dedim. Bence içi yeterli. Babalarımızın broadway Toros araçlarına 5-6 kişi sığıyorduk. Şimdi C-SUV altına sığmam diyoruz. Halbuki 5 cm diz mesafesi, bagajda da 20-50 litre fark var. Bu size değil kendime bir özeleştiri bu arada.
Bence Fransız, Japon, Kore hikaye. Civic de kullandım bir süre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinho -- 18 Mart 2023; 1:12:52 >
C3 aircross ile Troc kalite olarak kıyaslanamaz bile.Ferahlık yumuşaklık vs bunlar ayrı.Araçtan beklentiniz önemli olan..Sportif yol tutuş kalite güvenlik yakışıklı bir araç istiyorsanız güzel bir seçenek.İnsanlar Range Rover Evoque yada Porsche Macan kalitesi falan bekliyor sanırım.Dediğim gibi ben çok memnunum beklentiler önemli...
-
Herkese selamlar,
2022 R-line ile aranıza katıldım. Galeriden aracı sıfır olarak 1.290 TL'ye almak nasip oldu. Sıfır olması ve ergo active koltuklardan dolayı aldım. Formentor ile T-roc arasında kaldım,tercihim T-roc oldu. Formentor'un dışı çok güzel ama içi biraz bana yavan geldi. Aracın ek donanımlarından pek haberim yok,satanda pek anlamıyordu.
Araç beklediğim kadar yüksek değil, beni o yönden tatmin etmedi. Kablosuz carplay olmaması çok kötü. Görünen bir aparat kullanmadan,kablosuz olma imkani var mı? Elektrikli bagaj olmaması da sinir bozucu ayrı bir durum. Dışarda elektrikli bagaj yaptıran oldu mu? Bunun garantiyi bozma ihtimali var mı? Sevmediğim son özelliği de vites kolu çok büyük.Eksikliklerine rağmen araçtan memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willerdem -- 19 Mart 2023; 22:4:41 >
Benim de tek aradığım şey kablosuz android auto...çözüm bulursam paylaşırım. Onun dışında araçtan çok memnunum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aracınız hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız.
Formentor dışarıdan daha sportif gozuksede yüksekliği 1.51 ve içi dar troc 1.59 yüksekliğe sahip ve daha geniş iç hacim olarak.Ayrıca aynı motorlar kullanılıyor formentor daha ağır olduğu için troc kadar hızlanmalarda performans vermiyor daha düşük.Ayrıca vw kalitesi herzaman başka sonuçta biri cupra biri Vw
Araçlarınız hayırlı olsun.
Farklı platformlarda iki araç, ki iç hacimde de bu hissediliyor.Biri kuru diğeri ıslak DSG’li, biri torsiyon çubuklu diğeri tam bağımsız süspansiyona sahip.
Donanım, süspansiyon, sürüş hissi, yol tutuş, direksiyon tepkilerini de bir kenara koyalım.
T-ROC genel olarak iyi bir araç elbette ama iki aracın da kullanıcısı olarak Formentor ile karşılaştırma yapılacak kadar değil.
Parasal olarak aradaki farka gelince de, elbette bu her zaman tartışılır ama ben bu kadar para verdikten sonra VW kullanıcılarının makyajlı bir araçta kablosuz CarPlay, kablosuz şarj, ACC olmasa da cruise control gibi donanımları standart olarak hakettiklerini düşünüyorum.
Sağlıklı sürüşler
Hiç olmazsa rline’a koysularda evet var diyebilelim ama full pakette bile bunların olmaması çok can sıkıcı. Troc-formentor benziyp gibi olup farklı kulvarların olsada insan bakarken ikisinede bakıyor neticede. Ve bence eğer ki kıyaslayacak olsam formentor önde derdim. Parasının hakkını donanımlarıyla veren bi araç. Benim açımdan troc’un önde olduğu tek şey aynı montoru kullandıklarında daha hafif kasasından ötürü 1.5 motorun çok seri olması, zevk vermesi.
Bence Style paketten itibaren koyulmalıydı, plastik kalitesini ne güzel arttırdınız, bunları da ekleyin bari.
Dizayn konusunda haklısınız, dolu dolu 3 sene kullandım ama T-ROC’u hâlâ çok beğeniyorum.
Şehir içinde de kıvrak ve ideal büyüklüğe sahip.
Bence 1.5 TSI ACT harika bir makina ve elbette dediğiniz gibi T-ROC ağırlık avantajına sahip.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sesin geldiği yer muhtemelen burası zaten. Bu hafta servis randevusu alıp baktırıcam.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricikli -- 20 Mart 2023; 9:29:6 >
Aracı geri vitesten çıkartıp, D'ye aldığımda özellikle eğilimli yollarda araç geri kaçırma yapıyor. Auto hold kapalı sürüyorum, şanzımanda sorun olabilir mi?
-
Normal hocam bu durum... Auto Hold kapalıyken kaydırma yapıyor araç..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
App-connect için iphone telefon şart. Andorid çok yavan ve çözünürlüğü bile düşük.
Geçmiş olsun hocam. Bende bugün yolda giderken sağ arka far hatası verdi. Eve geldiğimde kontağı kapatıp açıp tekrardan tüm farları kontrol ettim ancak sorun göremedim. Hata mesajında gitmişti. Servis aksiyonu hakkında dönüşünüzü merakla bekliyorum.
-
Orjinal elektrikli bagajlarda içerden açma var mı?Sonradan takılanlarda içerden açma tuşunu nereye koyuyorlar. Servis garantisi bozulur dedi ama elektrikli bagaj yaptırmak istiyorum.
Kapının oraya biryere koyuyorlar sanırım. Ayrıca anahtardan da açılıyor. Bagajdan taa ön tarafa kablo çekiyorlar diye biliyorum. İşini düzgün yapan yere yaptırın derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X