Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.081
Cevap
183
Favori
448.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2022 model. 2023 trafiğe çıkışlı aracım. yazılım mı değişti acaba. hiç Eco görmedim. Ama anlık yakıt tükemini ekrana getirdiğimde yakıt tüketim değeri altında "2silindir modu" yazısının gelip gittiğini gördüm. buna yordum ama farklı mıdır diyorsunuz ? eğer farklıysa bir koşulu var mı bu eco yazısını görebilmem için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersinsahin E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevabın için iyi ki varsınız.

Yağ olarak 0-20 dedi servisi aradım ben. Onlar doğru biliyordur umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar,

Bugün bir T-Roc R-Line gördüm. Ayak basma yeri yaptırmış. Bu tam olarak ne diye geçiyor ve nerede yaptırabiliriz ?

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

• Model yılıyla alakalımı bilmiyorum ama bugün golf 8 de kullandım, onda da çıkıyor. 2022 araç sahipleri daha yardımcı olacaktır.

• Promesse P kullanıcısına yanıt

Zevk meselesi tabi ama bu araçlara basamak koymak? Bilemedim yani. Oldukça itici geliyor bana.

• Bugün doğuşun saç baş yolduran muhabbetini anlatmak istiyorum.
    Yahu bu t-roc denen aracı aldığımdan beri Start-Stop un adam gibi çalışmadığını en az üç servise söyledim. Hep hikaye anlattılar. Vw kullanan kaç kişi varsa çevremde, anlattım durumu, hatta burda da bir arkadaş sanırım aynı dertten muzdaripti.

Neyse lütfen dikkatlice okumanızı rica ediyorum.

1 Hafta önce aracı servise bıraktım, benzin pompasından ses geliyor diye. Ordaki arkadaşın tavsiyesiyle bütün sorunlarını anlattım, yazdı. Benzin pompası değişmiş, Start-Stop için ise akülerin gerilimi falan düşükmüş, onları düzeltmişler, sıkıntı yok dediler. "Aracı aldığım günden beri aynı sıkıntıyı yaşıyorum, ne aküsü?" dedim. Geçtim. Neyse, aldık aracı çıktık yola. Araç kamerası devrede bu arada. Yaklaşık 65-70 km yol yaptım.Yoğun trafikte bayağı kaldım. TEK BİR KERE OLSUN ÇALIŞMADI START-STOP, Eve geldim saat 23:30 civarı, otopark kapısının açılmasını beklerken devreye girdi.
    SADECE BİR KERE!
    Sabah servise tekrar gittim. Anlattım durumu. telefpnla videoya aldığımı söyledim, gösterdim. Araç kamerasını incelemelerini söyledim, açın bakın, dedim. Ayrıca araç log kayıtları tutuyormuş ordanda görebilirsiniz dedim. Tekrar aracı aldılar, bu sefer ikame araç vermediler.
    Ertesi gün öğlene doğru aradılar. Araçta start-stop ile ilgili kayıt görmemişler, test etmişler sıkıntı yok dedi telefondaki arkadaş. Tepki gösterdim tabi. Ustası sıkıntı yok demiş, her zaman devreye girmez demiş. Yahu dedim araç heralde dururken değil, yürürken mi devreye giriyor dedim, nasıl bir saçmalık bu?"

Gittim servise, resepsiyonda beklerken, bir önceki servis danışmanı ordaydı, ona durumu anlatırken, karşı masadaki diğer danışman, (yaşça büyük) oturun bakalım diye seslendi. Aldı diğer arkadaştan aracı. Araçla servisin etrafını dönüyoruz, aracı 4000 devire çıkardı, onu yaotı bunu yaptı, ne yaptıysa devreye girmedi start-stop!!! Bir kere bile... Gördü sıkıntıyı arkadaş.

Çaresiz tekrar aldılar aracı servise, bu sefer bir önceki ikame golfü ikinci defa verdiler.

Tam 3 servis danışmanıyla muhatap olduk yani.

Alıp çıktım golfü. 1 saat sonra start-stop sorun görmeyen servis danışmanı arayıp. Araçta sıkıntı yok dedi tekrar. E çılgına döndüm haliyle tabi. Yahu dedim "arkadaşınızla test ettik işte, aldınız aracı, sıkıntı var, dalgamı geçiyorsunuz" dedim
    Yine kayıtlarda görünmemiş. YAHU AĞZIMI BOZACAĞIM, ULAN AZ ÖNCE İŞTE TEST ETTİK ÇALIŞMIYOR, İKAME ARACI VERİP GÖNDERDİNİZ, NEYİN KAYDI YAA!! dedim.
    Çıkmış yola beyfendi, onda çalışmışmış. Ulan aynısını bende söylüyorum, sıkıntı bu işte saçmalık burda. Garanyiye sokmak için halaa kayıt görünmüyor diyor. Gel al aracı diyor halaa bana. Olum benle dalgamı geçiyorsun, kapat dedim telefonu.

Aradım benle otur sorununa birlikte bakalım teste çıkalım deyip sorunu gören diğer arkadaşı. "Yahu şahit olmadın mı duruma, baknadıkmı birlikte' diye serzenişte bulundum, "tamam abi kalsın araç" dedi

Kamera kaydı var diyorum, yok, araç log kayıtları var demişlerdi, onlarada yok, telefon kayıtlarımı gösterdim, onada yok! ULAN KENDİ ARKADAŞINIZ GÖRDÜ DURUMU ARACI TEKRAR GERİ ALDINIZ, ONADA YOK!!!
    YOK YOK YOK!!!
    CİDDEN OLMAZ OLSUN SİZİN GİBİ SERVİS!!.

Not: Verdikleri golfte zerre bu sıkıntıdan eser yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugarb -- 15 Mart 2023; 0:2:31 >

• ugarb kullanıcısına yanıt
    2 sikindir kodu cıkıyor ama eco yazdığını görmedim hiç

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

"2 sikindir kodu cıkıyor ama eco yazdığını görmedim hiç"

Ayıp etmiş o zaman sizin araç, yeni duydum bu modu😂

Neyse şaka bir yana, iki silindir modu menüde görünüyor, eco ana ekranda üstte görünmesi lazım, en azından bizimkin de öyle.

2022 model Küçük hayalet ekranlı olanlardan benim aracım life paketlerdeki ekrandan bahsediyorum iki silindir moduna aldığında aracı sağ alt tarafta görünüyor eco ibaresi.

• dobruca D kullanıcısına yanıt

Yani dediğim gibi ana ekranda görünüyor. "İki silindir" yazısı menüde görünüyor.

• Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım aracı bayiden almadığım için bir kaç sorum olacak. Aracın servis bakımları kaç km de bir. Markadan markaya farklılık gösterdiği için soruyorum 10bin 15bin 20bin olarak değişebiliyor. Bir de ilk 1000 km dolduğunda servise çağırıyor mu aracı ücretsiz bir kontrol için. Ve aracın garantisi kaç yıl?

Evet iki silindir ibaresi soldaki menü kısmında eco ibaresi ise sağ altta görünüyor

Aracınız hayırlı olsun. Her 15000’de yada km dolmadıysa senesinde yıllık bakıma gidiliyor. Rodaj sonrası servise gitme baktırma vb bi durum olmuyor ne eski golfümde bede şuan 2200km olmulş trocumda böyle birşey olmadı. Ha yarın silecekler için servise gidicem ozaman bi çıtlatırım bakılması gereken birşey var mı diye. Bu arada Hangi donanım ve opsiyonlarla kaça aldınız?

Teşekkürler hocam sağ olun. Bayiden almak için bol bol sıralara yazıldık aradık sorduk ama nasip olmadı. En sonunda da bir bayii takasa aracımı 200 bin aşağıya vermeyi kabul edersem araç olduğunu söyleyince kızdım elden sıfır aldım. Life paket 1.050 ye aldım ve aranıza katıldım. Araçtan da gayet memnunum hız sabitleyici olmaması dışında problem edilecek bir tarafı yok gibi biraz da süspansiyonlar sert geldi ama çok rahatsız edici değil

• Dün test yapıp sorunu gören servis temsilcisi, aracı al diyor, ustayla sürüşe çık diyor. Anlaşılan kendiyle yaptığımız test yetmedi, o kadar video kaydı yetmedi. Yazık.
    Aracı sağlam diye teslim alıp, 70 km yol yapıp, hiçbir şekilde devreye girmeyen Start-Stop için, bana şimdi "sürücü alışkanlığını değiştir" gibi akla ziyah laf ediyorlar.
    Gerekeni elbet yapacağım yasal çerçevede.

Torsiyon çubuklu araç. Biraz sert süspansiyonlar evet ama beklenti önemli. Şimdi servisteyim. İyi temizlememe ve sesli çalışma şikayetlerimden ötürü Silecekleri değiştirecekler. Rodaj sonrası gelmek gerekir mi dedim sadece 15000km ya da yıllık gelincek dedi. Bu aracı life’ı olsun rline’ı olsun acc değil bi hız sabitleyici koymamak büyük ayıptır. Aracım acc’li olmasa idi kendime dert ederdim kendi açımdan eski golfümden bi kere alışmışım merete. 200bin tl altına araca teklif vermekte nasıl bir aklın ürünüdür vicdansızlık. İnşallah bu togg vs bekleneni verir ve gün gelir yeterli üretim adetleri olurda bu markalar sinek toplar.

Adam gibi yaptırım yok bunlara. Anlaşılan servis elinden geldiğinde bakmış ama içinden çıkılacak bir durum değil sanırsam geçiştiriyorlar saçma argümanlarla. Hukuk yoluyla uğraşacaksınız illaki adelet tecelli edecek ama işte bizde bu işler uzun sürüyor. Konu ile alakalı oldukça güncelleme yaparsanız seviniriz

Aynen hocam bir önceki aracım corollaydı onun arkalar bağımsız olduğu için süspansiyon anlamında t toctan fersah fersah ilerdeydi ama onun da malzeme kalitesi zayıftı. Dediğiniz gibi adatifini de geçtim dümdüz bir hız sabitleyici olmaması gerçekten ayıp. Servisler takıyor mu acaba

Servisler hiçbirşey takmıyor. Servisteyken sordum dinamik far aistanı, otomatik bagaj vs diye. Birşey yapmıyoruz araç nasıl geliyorsa öyleye getirdiler. Dışarda vagcomcular takıyor peki garantiyi etkiler mi dedim. İşlem yapılan bölgenin garanti dışı kalacağını söylediler. Acc de taktırılır hani herşeyi göze alıp😅 sileceklerim değişti baya farketti tabi yağış altında kullanırken saha belli eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 15 Mart 2023; 13:39:22 >

işlem yapılan bölgenin garanti dışında kalması gayet normal, özellik açma işlemi yaptıranlar ve yaptırmak isteyenler için de güzel haber.

olması gereken bu.

DSG sorun çıkardığında "şerit takip taktırmışsın yapmayız" demezler.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.