Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.879
Cevap
169
Favori
430.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim 👍 bı deneyeyim bakalim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hodoras kullanıcısına yanıt

Android auto veya car play ile ilgili bir sorun değil. Benim teorim, tünellerdeki yayın yapan fm cihazları veya askeri bölge yakınlarındaki jammer benzeri çok güçlü frekans yayan cihazlar multimedyanın reset atmasına sebep oluyor. Başıma birkaç defa geldi, hep bahsettiğim yerlerin yakınındayken oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brokereren55 kullanıcısına yanıt

Selamlar aynı hata bugün oldu durup fotoğraf ini çekeyim dedim vitesi P ye alınca geçti tekrarlamadi hata 😀, acc şerit takip çalışmıyor ve hata veriyor yolda giderken. sanırım komple bu sistem ile alakalı bir yazılımsal hata araştıracağım. Vw lerde aldığı hatayı bir yere kaydediyor mu acaba kullanıcı olarak bizim bakabilecegimiz bir yer var mı?

• gokec G kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kamera kalibrasyonunda sadece aspect ratio mu degistiriliyor? Kilavuz cizgilerin arac boyutuyla uyumlu olmadigini dusunuyorum sanki arac daha ufak ama klavuz cizgiler daha buyuk gibi geliyor bana

• Geri giderken olan kronik balata uğuldamasında servis ne işlem yapıyor? Balata mı değiştiriyor? Bakıma gittiğimde olması durumunda plaka görülmeden video çekin yardımcı oluyoruz dediler. Sorun dikkatimi çekti arabayı yıkadıktan sonra yada sabahları sanki nemli bir durumdayken çok hafif yapmaya yeltenmeye başladı. Ama az birşey sürüp tekrar deneyince şimdilik yapmıyor. Ama görünen o ki yapacak :(

• Kış geldi sayılır kışlık lastik önerisi olan var mı

• Traconia06 T kullanıcısına yanıt

Bugün michelin baktım, üste 2400 tl istiyor. Yazlık.

Kışlık sava önerdi

• An itibariyle 473.000 küsura yükseldi T-Roc ,,, 🤦 Hayırlı olsun ,ne diyelim

• ugarb kullanıcısına yanıt

bugün bende araştırdum goodyear uygun gibi 950 tl

michelin ve continental 1500 civarı yani 6000 firmaların yan ürünleri var sava, laufenn, gislaved ama bunları kullanan varsa fikrini yazabilir. goodyear hiç kullanmadım hep michlen alıyordum şimdi kararsızım

• emreq E kullanıcısına yanıt

şimdiye kadar yaklaşık 4 aydır sadece 1 defa oldu o da hava çok sıcaktı ve uzun yoldaydım bir daha olursa servise soracagım

• Merhaba arkadaşlar yeni araç aldım 2020 T-Roc Rline. Araç çift renk geri görüş cam tavan anahtarsız çalışma elektrikli bagaj mevcut. Ama bu şerit takip, tabela okuma, hayalet ekran bunlar var mı yok mu bilmiyorum veya yükleniyor mu bilgi vermek isteyen var mı bu konuda bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ErasmusPlus E kullanıcısına yanıt
    Gizli özellik açtırma yapmak lazim diye biliyorum... Tabela okuma , uzun far asistanı , şerit takip vs icin İzmir ve İstanbul civarında işin ehli var bir iki firma, Instagram'dan bakabilirsin

• Hayalet ekran da mı aynı şekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ErasmusPlus E kullanıcısına yanıt
    Hayalet ekran derken ... O farklı bir şey troc larda zaten standart var... Hayalet ekran derken acaba ön cama yansıtılan hız verilerini vs onları mi kastediyorsunuz? Eğer kasıt oysa o özellik yok .

• Selamlar herkese, Benim aracım 25bin kmye dayandı. Sadece bende mi sıkıntı var bilmiyorum ama neredeyse arabanın heryerinde bir trim sesi var. Sağ üst Klima menfezi etrafı , arka kapıların içinden gelen ses, kronik sağ arka koltuk kilit mekanizmasındaki ses, kronik fren balatalarından gelen uğultu, arka park sensörlerinin zaman zaman arıza uyarısı vermesi. Arabadan memnunum ama bu sesler beni soğutuyor.

• copural C kullanıcısına yanıt

Benim memnun olduğum konu trim sesinin olmaması.

Balata, sol sinyal kolundaki ses, arka emniyet kemerleriinin orda bir sıkıntı var diyorlardı o, frenler, start stop kronik problemler, bence...

• ugarb kullanıcısına yanıt

Herhalde düz asfaltta sürüyorsunuz. Biz eşimin doğu görevi için 5 aydır artvindeyiz. Araba hareket haline geçtiği andan itibaren trim sesleri başlıyor :D

😄

Ön göğüsten geliyormu ses? Bir kere duydum trim sesi, o da torpido kapağı. Düzeldi bi şekilde.

Wurth 'un silikonlu trimsesi kesici bir ürünü var hocam deneyin isterseniz belki bir nebze olsun fayda gorursunuz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.