Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: GK27 , GK27 , gltsry06
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
5.442
Cevap
188
Favori
479.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Araçla gelen yazlık lastik Bridgestone t001, sert lastik. Aracın bu yüzden bozuk zeminde konforsuz olduğunu düşünüyorum. Bunun yerine Michelin primacy4 önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kamerayı taktırdığım yer yaptı fakat çok uzun süren ve eziyetli bir iş. Bana yaparken, bir daha hayatta kalibrasyon yapmam demişti :). Gittiğiniz ustalar kalibrasyon yapmayı reddederse, işin uzun sürmesi ve eziyetli olmasından kaynaklıdır. Bazen de kameradan kaynaklı (donanımsal) ne yaparsanız yapın kalibrasyon tutmuyor, "successful" olarak süreç tamamlanmıyor.

Hocam öncelikle Primacy4 kullanmadım. Kullanan birinden direkt yorum alsanız bence en doğrusu olacaktır. Fakat Turanza'ların söylediğiniz gibi sertliğinden rahatsız olup Michellin'e geçen kesim (yurt içindeki ve yurt dışındaki forumlarda) oldukça memnun. Michellin'in en çok para döktüğü ve reklam yaptığı yaz lastiği Pilot Sport serileri. Fiyatları oldukça yüksek diğer modellere kıyasla. Primacy4 biraz daha fiyat/performans lastiği. Fiyat olarak en altta da EnergySaver lastikleri geliyor.

Dediğim gibi fiyatına göre lastik seçmenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Yük endeksi önemli, fabrikanın taktığı Turanzalardaki yük endeksinin altına inmeyin, ilk tavsiyem bu olur. Ebatları aynı bırakın, ikinci tavsiyem bu olur. Sonrasında marka seçimi olarak bence Michellin sizi üzmeyecektir, fakat performans anlamına o lastiği kullanan birinden yorum alabilir ya da biraz yabancı forumlarda araştırabilirsiniz.

• ugarb kullanıcısına yanıt

benim önceki arabamın lastigiydi primacy4 tavsiye ederim farkı hemen anlarsınız gerçi mevcut üstündeki lastikten sonra herhangi bir yumuşak lastiği takınca hissiyat hemen değişir.

• Haydi bakalim. Dun yeni makyajli t-roc tanitildi. On konsol artik yumusak malzeme. Kapi ustleri sert ancak altlari artik deri karisimi geliyor. On tampon ve arkada ciddi degisiklik var. Ekran degismis. Dokunmatik klima ara yuzu gelmis. İyi seyirler herkese,

https://www.youtube.com/watch?v=0p85VhVZGGA&feature=youtu.be

Benim aracımda da var buna benzer sorun klima açık olmasa bile ön havalandırmadan geliyor du bi, gitti gibi bu aralar

olay şöyle diyelim hava 23 derece klima vs ne sıcak ne soğuk açmayayım diyorsun ama ayarlama olmayan cam üflemelerinden motorun sıcak havasını basıyor içeri hava serinken niye bukadar sıcak oldu diye baktığında üflüyor ve kapatma şansın yok klima kapalı olsa da iç dış hava sirkülasyonu kapalı olsada üflüyor kafasına göre

haliyle içerde pişmemek için klima açıp oradan soğuk veya günün sıcaklığına göre bir ısı üfletmek zorunda kalıyoruz

şu aralar hava soğuk olduğundan sıcak üflüyor mu diye bakmadık üflesene zaten sıcak istenildiğinde sıkıntısı olmuyor

bu aldığımdan beri var bu arada 2 ayı geçti 6k da km

Birde farklı bir arızası R yaparken sağ aynanın aşağı yatma özelliği ilk 10-15 gün düzgün çalışıyordu birden katır kutur etti ve ayna yarım kaldı sanırım bi parça vs içten kırıldı

lakin ayar yaparken heryöne çalışmada bir sorunu yok geri vitesde aşağı inme özelliği gitti kendiliğinden ( özelliğin çalışmak İçin ayna ayarının sağda olması gerektiğini biliyoruz heyecan yapmayın - hiçbir konumda yapmıyor artık 😜 )

vakit olursa götürecem ama ayna elzem değil üfleme de kış ya havalar ısınmaya yakın uğrarız artık 🤭

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xendaba -- 17 Kasım 2021; 9:24:37 >

• xendaba kullanıcısına yanıt

Merhabai, sizin yazınızı gördükten sonra biraz test ettim. klima kontrol kapalı olduğunda en son hangi ayarda bıraktıysanız o ayarda araç hızlandığı için gelen havayı verdiğini keşfettim

• ön göğüs sonunda yumuşak malzeme olmuş. öndeki IQ led ve arkada led stop grubunu beğendim. vites - klima ve direksiyon ile birlikte artık araç yeni olduğunu gösterir nitelikte. R line daha fazla özellik gelmiş gibi duruyor.

Bende servise gidince göstereceğim artık soğukta problem değil ama sıcak olunca sıkıntı bu üfleme olayı. Sizin de dediğiniz gibi her zaman yapmıyor bir de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Aynayı Right konumunda ayarlıyorsunuz, daha sonrasında P'ye alıp kontağı kapatıyorsunuz. Bu sayede istediğiniz ayarda kaydediliyor.

• Fiyat 563 bin olmuş

• fasher kullanıcısına yanıt

Tam anlamadım ama kapalıysa sonuçta üfleme yapmaması gerekir .

Sonuç alınca haber verirseniz bizde öyle gidelim , yazın cidden can sıkıcı olur düşünsene anlayana kadar arabayı ısıtıyor, zaten sıcak :)

ben Ağustos sonu aldım arabayı sıcağı göremedim daha :)

ben highline + 2 paket ( tavan - güvenlik paketi vs ) 383bin aldım doğuş oto dan

şimdi ilanlarda 650bin yazmışlar aynısına

hadi diyelim 550 olsun nerdeyse 2 katı olmuş hemde 3 ayda

inanılmaz bişey

Ben Haziran gibi ancak servise gidebileceğim. Yazın zaten bende problem yaşamadım. Garip bir şekilde sadece soğuk havalarda oluyor. Bir de araba çalıştıktan belli bir süre sonra üflemeye başlıyor. Üstte sanırım bir arkadaş yazmıştı en son klima derecesini üflüyor diye. Bu da olabilir çünkü 23 derecede bırakmıştım bir kere, 3-4 gün sonra klima açmadan gezerken soğuk üflemişti.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.