< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Çok uzatıyorsam affola. Eski fiyatlı dediğiniz, ağustos ayı fiyatıysa Maslak ve Kartal en son oluru 2.057 demişlerdi. Ek masraf çıkmadığını varsayarsak... Aslında hazirandaki kampanya ciddi anlamda çok iyiydi ama ben biraz da inadımdan kaçırdım. Life 1.730'a kadar, style 1.835'e kadar bulunabiliyordu. Cuma günü, eğer olur da gidersem Sakarya bayisinden fiyat alayım, 2.090'dan aşağıda olacağına çok ümidim yok ama... Bir de bana çevremde Düzce bayisinin de çok iyi fiyat verdiğini söylemişlerdi. Aradım ancak istediğim renk olmadığı fiyat almadan kapattım. Yarın fırsat bulduğunuzda bir arayın, belki küçük de olsa bir avantaj yakalarsınız. Sizi daha fazla meşgul etmeyeyim, iyi akşamlar. |
Bursa'da elden almayı planladığım (aslında çok daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm üründü) stoklarda olmayınca, aracı daha fazla paspassız kullanmak istemediğim için Feyza Oto'dan (Trendyol üzerinden) aşağıdaki paspasları aldım. Aslında paspasla birlikte, aracın plastik trimlerinin altına girip, paspası tutmaya yarayacak tırnak (ya da klips) vardı; fakat Mokka'da bu tırnaklara ihtiyaç olmadığı için, tırnakları istemedim. Paspası hazırlamaya başlamadan önce arayıp, aracın marka-model-model yılını doğruluyorlar, o sırada o parçalara gerek olmaz dedim ama... Hata etmişim. T-Roc'un tirm parçaları o kadar sıkı ve boşlukları az ki, üstüne bir de paspas kalitesi artmış, kenar dikişleri de kalınlaşınca plastik-halı arasına sokmakta oldukça zorlandım. Bir kısmı da sokamadım maalesef. Sizlerle yorum için 3 fotoğrafı paylaşıyorum, düşünen arkadaşlar varsa belki fotoğraflar karar vermede yardımcı olur. ![]() ![]() ![]() |
|
emeğinize sağlık, iyi günlerde kullanın. Sis farı yeri mevcut, sanırım bağlantı yerleri de vardır, bir yere sorabilirseniz belki o kısımları aktif edebilirsiniz. Life style arası 100-150 bin rahat oynuyodur. Hayırlısı olsun. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroPhageAB -- 16 Eylül 2025; 11:44:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsi mümkün. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhaba, iyi akşamlar. Aracın temizliğini kendisi yapan arkadaşlar, araç içi temizliğini hangi marka ile yaptığınızı, nasıl bir bez kullandığınızı paylaşır mısınız? Ben, aracı teslim aldığım konsolun yolcu tarafı, üst kısmında 2 yerde yağ lekesi gibi bir leke gördüm. Arkadaştan Sonax'ın mat torpido temizleyicisini aldım fakat bezle sildiğim izler belli oldu. Bezin geçtiği yerler dalga dalga görünüyordu. Yıllardır kullandığım yine Sonax'ın parlak torpido temizleyicisini aldım, kullandım. Parlak olan hem ufak tefek izleri kapatıyordu, hem de temizliği daha iyiydi fakat bugün konsol üstlerinde yer yer parlak bölgeler ve kapı içlerinde de sanki spreyi direkt kapıya sıkmışım da hiç silmemişim gibi damla izleri kalmış, lekelenmeler gördüm. Demek ki Sonax'ın bu ürünleri bu malzemelere uygun değil. Nemli bezle sildim, nispeten geçti fakat araç içinin temiz olmasını önemsiyorum. Sadece nemli bezle temizlik yapınca bir süre sonra plastik parçalar sanki ağarıyor gibi oluyor. Hem ilk günkü canlılığını korumasını sağlayacak, hem temizlik yapacak, sizlerin kullanıp da (benim gibi) sorunlar yaşamadığınız ürünleri paylaşır mısınız? |
Hocam ben o bir sürü temizleyicinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Yıllardır araçlarımı sadece hafif nemli bez ile temizledim. Leke nadiren oldu, onları da sabunlu su ile çıkardım. Parlatıcı ürünlerden bilhassa kaçınmak lazım, kısa vadede faydalıymış gibi görünse de orta uzun vadede zararlı oluyor. Aracımın içini asla dışarda temizletmem, kendim yaparım. Microfiber bez kullanırım. Hiç faydalı olamadım, sadece kendimi anlattım, kusura bakmayın lütfen < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit5725 -- 18 Eylül 2025; 0:6:26 > |
lokal bariz kir varsa oraya apc sıkıp detay fırçamla fırçalayıp mf bezle siliyorum. Genel olarakda şöyle bir ürün kullanabilirsiniz. Araç içinde bimde a101de satılan 5li 6lı renkli mf bezler onları kullanıyorum. İç kısım için sıkıntı olmuyor. Araç dışında ve camlar için özel iyi bezler kullanıyorum. |
10 15 yıldır tüm araclarimda 1 lt suya 1 veya 1.5 kapak pronto ahşap temizleyici atıyorum mf bezi ıslatip sıkıyorum ve siliyorum bunu dış yüzeydede uyguluyorum yanliz kapi lastik fitil ve farlara surmuyorum parlaklık ve temizlik sağlıyor güneşin ultra viyolesinden koruyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORMA_NEDEN -- 18 Eylül 2025; 12:48:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Yakit tuketimi anlik 5lt nin altına düşerse iki silindir moduna geçiyor. Bunun için gaz pedalına yuklenmemeniz gerekiyor Aldığınızda eko mod ayarlı oluyor ve bir simge gorunmuyor ancak vites D konumunda iken vites kolunu kendinize çekerseniz S sport moduna geçer ve S simgesi ekranda gorunuyor tekrar kendinize çekerseniz eco ya geciyor .M manuel de de simgeyi ve vites durumunu ekranda gorebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |