Şimdi Ara

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ *** (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: o.uygur
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.272
Cevap
185
Favori
458.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rotayı açtım ama İzmit e götürüyor oradan yine osmangazi köprüsüne geri getiriyor. Ben osmangaziye de girmeden eski yoldan gitmeyi bi araştırayım en iyisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Size rotadan alıntı yaptım, hedef ekleyip, hedefi yukarı taşıyıp, bu sırayla yaparsanız, köprüye girmeden otobandan İzmir'e gidersiniz. Umarım bu resimlerin faydası olur.

*** T-ROC KULLANICI KULÜBÜ ***

Bu da otobana giriş kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpan -- 23 Eylül 2025; 0:47:32 >

• aalpan A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler elinize sağlık

• Merhaba herkese, ben de Style paket petrol mavisi alıyorum bu hafta inşallah. PPF kaplamayı sorduğumda tavsiye etmemekle birlikte Wetproof Excalibur marka D30 maddesini önerdiler. Aracın üzerine püskürtülüyormuş. PPF'e göre çok daha avantajlıymış, özellike çizik ve darbeler için.

Bu konuda fikri olan var mı?

PPF dışarda iyi bir işletmelerde yaptırın. Araç bayileri bu işlemler için doğru yer değil.

tavsiyeniz var mı? ek olarak PPF konusunda ne düşünüyorsunuz

Yazın malum çok böcek oluyor tamponlarda vs.
    Gönül rahatlığıyla temizliyorum. Çizilmeyeceğini biliyorum. Kılcal çizikse güneş veya ısı görünce çizik gidiyor zaten.

Hangi şehirdesiniz , bazı şehirlerde tavsiye edebileceğim yerler olabiliyor .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaliteli PPF 100bin falan diyolar :)

With Donanımhaber since 2005
  • drkayzer kullanıcısına yanıt

Maalesef anlamsız bir fiyat. kaliteli bile olsa malzemenin maliyeti bence 5-10 bini geçmez. İşçilik 2 kişinin tüm gününü bile alsa 10 bini geçmez.

Bazı ürünler az satıldığı için pahalıdır. Bu da o mantık sanırım. 4-5 yılda bir satılabilecek bir şey olunca fiyat abartı oluyor.

Bir de piyasada arz talep dengesi ile fiyatın düşmesi zor bir konu. Mesela ben gidip bir yer açsam, araç başı 50 bine en kaliteli ürünle yapıyorum desem, muhtemelen bana gelen kişi az olacaktır. Çünkü insanlar "bu kadar ucuzsa vardır bi pokluk" diye düşünüp arabalarını emanet etmek istemeyeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 24 Eylül 2025; 8:55:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.