< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() ![]() RİCA ETSEM HERKES OKUSUN. Arkadaşalr araç troc 2025 life paket araç daha 1000 km civarında alalı bikaç ay oldu ve bu boya atması gibi lekeyi bugün farkettim belkide hep vardı bilmiyorum ama aracın boyasına bişey olmasın diye benzinlikte yıkamıyordum bile hiç tazyikli su ve fırça sünger falan görmedi hiç sadece hortum ile su tutup kuruluyorum yani bu nasıl olmuş olabilir bilmiyorum fakat başına gelen varmı merak ettim morelim çok bozuldu napcağımı bilmiyorum servis bana çok uzakta gidip gösteremiyorum da sanayiye gitsem rengi tutturamaz napcağımı bilmiyorum şuan yani sağlam bi su vursak belki de heryeri dökülcek arabanın bu nasıl olabilir belkide o yüzden o haziran kampanyasını yaptılar ucuza sattılar arabaları kronik boya hatalı olabilir mi merak ediyorum başka yaşayan varsa yazsın. Yazı uzun oldu kusura bakmayın fakat yeni alınıp çok dikkatli kullanılmış bi araçta bunu görmek çok üzücü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercigs -- 12 Eylül 2025; 21:44:13 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu bolgeye tirnaginiz giriyor mu, cukur gibi durmuyor sanki. Tirnak girmiyorsa boya atmasi degildir. Leke gibi bir sey sanki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
... |
bizimkinin renk adı pirit gümüştü sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
pirit gümüş refkleks gri demek miş yeni öğrendim yani doğru. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 12 Eylül 2025; 22:37:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Can sıkıcı ama Allah beterinden korusun diyelim. O zaman servise gideceksiniz. Biizim ulkemizde boya yapilsa bile aracin piyasa degeri icin kusur sayilacak bir hata. Bu nedenle servisten de vakim vs gibi konularda talepleriniz karsilik bulabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizim aracın kapısında benzer bir durum var. Ahlaksızın biri kapsını açarken vurmuş olabilir diye düşündüm ama sizinkinin aynısı gibi duruyor. Göçük falan yok. Diğer ihtimal basınçlıı su. Bu da yapabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Boya atması sorununu gün geçtikçe daha sık duymaya başladım. muhtemelen aracı yıkatırken yüksek tazyik nedeniyle oluyor. Araç yıkayan şahsa en az 40 cm uzaktan püskürt desek de birkaç saniye sonra bildiğini okuyor. Dur kardeşim yapma desen, al aracını git diyecek, zira kuyruk var zaten önünde. Kendim makine alıp yıkayayım diyorum sonra elektrik kablosu al, 2. Kattan uzat, damacanaya su doldur 2 kere, ordan geçen bir komşu dalga geçsin vb. Bu sahneler gözümde canlanınca vazgeçiyorum. Ne yapacağımızı şaşırdık, ödediğimiz yıkama ücreti ayrı dert paranın karşılığını alamamak ayrı dert, aracın zarar görmesi ayrı dert… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit5725 -- 13 Eylül 2025; 1:10:17 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bende onu düşündüm ama sanmıyorum birinin yaptığını kapıdan olsa daha farklı bi görüntüsü olurdu gibi basınçlı su da kullanmadım hiç fırça sünger dahi kullanmadım hiç. sendede aynı yerlerde olması bi tesadüf değil yani aynı anda ikimizin de aracına birileri kapı açarken vurmuş olamaz boyası sorunlu bu aracın belli ama ne yapılcak sonuç ne olcak giden eden varsa servise bu durum için tecrübelerini anlatsın ne işlem yaptılar yardımcı oldular mı diye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|