Şimdi Ara

T-mobile unlock hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amerika dan bana 6s plus 64gb geldi. Cihaz t-mobile dan alındı. Cihazın içerisinde t-mobile nin simkartı varmış. Ben de cihazı direkt WiFi ile etkinleştirdim. Şu anda Turkcell takınca cihaz aktifleşmiyor. Sanırım simlock devreye girdi. Elimizde fatura da mevcut. Cihazı açmak için herhangi bir çözüm var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam farklı bir soru soracağım
    Kaça mal oldu toplamda cihaz ?
  • Tmobile ile iletişime geçmen lazım sadece onlar açabilir.
  • sds333 kullanıcısına yanıt
    Tmobile ile görüşme durumu nedir bilmiyorum ama ebay yoluyla açtırabilirsin.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=t+mobile+usa+iphone+6s+unlock+service&_sop=15
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    hocam 915 usd ye mal oldu. tabi bir de kayıt masrafı var. TL bazında 2800 TL civarına geldi.
  • Bazı cihazlar, belirlenen süre dilimi içerisinde unlock'u kalkıyor. Misal Vodafone'un cihazlar gibi. Operatör ile iletişime geçmekte fayda var. Çözülmezse T-Mobile kartı alıp etkinleştirmek gerekiyor.
    açabildiniz mi cihazı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • t-mobile ile iletişime geçtik arkadaşlar. full price alındığı için talebimizi aldılar. 3 ile 7 gün arasında açılacağını söylediler. şu an beklemedeyim. neticeyi buradan yazarım.
    Teşekkürler. Bende full price t-mobile alma arifesindeyim. O sebeple takipteyim

• Eğer içindeki Simi çıkarıp kendi sim kartınızı takıp aktif etseydiniz sorun çıkmayacaktı. Ama full price ödediğiniz için tmobile kolayca simlocku kapatacak, bu iyi bir haber.

Geçenlerde benim arkadaşın biri Apple Store dan full price iPhone almıştı. Oradaki görevli: aktif ederken içindeki hattı çıkarın, kendi ülkenizin kartını takın, demişti. Hatırlatmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen tamamen hattan kaynaklı sıkıntı oldu. ben hat çıkacağını ve o hattı çıkarmam gerektiğini biliyordum zaten ama cihaza takılı olarak gelebileceği aklıma gelmemişti. kutuda hat açık bir şekilde gelmiyor. direkt takılı geliyor. hatta kutuda sim iğnesi bile çıkmıyor. alacak arkadaşlar bu sim kart olayına dikkat etsinler.
  • Beyler t mobile önce cihazın açılacağını söyledi. Şimdi farklı konuşuyor. Israrla tarifeye ek cihazı gibi konuşuyorlar. Halbuki cihaz full price. Konu hakkinda bilgisi olan var mı?

• Allah Allah, bende aynı cihazdan getirttim amerikadan, t mobile benimkiside. Telefonu açmadan kendi sim kartımı taktım, t mobile ı çıkarıp, sıkıntı çıkmadı bende

t mobile isterse anında açar unlock ı, bunlar para koparma peşindeler, amerikadan tanıdığınız varsa arasın sesini yükseltsin biraz. müşteri sesini yükseltmedikçe firma hiç bi zaman gerekli ilgiyi göstermez, bu çalışanlara verilen ilk derslerden biridir
  • buradan arayamıyoruz. tanıdık ay sonunda gidecek. orada görüşebilecek. ben apple destek ile görüştüm. full price alınmasına rağmen kontratlı girmiş satan arkadaş sıkıntı ondan sanırım. şimdilik gevey ile kullanacağım artık. akraba gidince hallolur diye düşünüyorum. bu arada ben içerisindeki hat ile ilk aktivasyonunu yaptım. sanırım ondan simlock a düştü.
  • bende T-mobile ile aktive edip sonra hattımı takıp kullandım. hiçbir sorun çıkmadı.kontratlı almış olabilirmisiniz ?
  • amonRa kullanıcısına yanıt
    kontratlı almadık. hatta 849 usd olan cihaza vergi hariç 917 usd para aldılar kontratsız diye. ama girişini yapan arkadaş kontratlı girmiş. millet deliye biz akıllıya hasretiz valla
    .
    vergi dahil $917 dir
    yani kontratlı görünüyor ? o zaman t-mobile mail at. sonra telefonu restore veya güncellersen simlock gidecektir

• Aynı sorunla karşılaştım bende var mı çözüm bulan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.