Şimdi Ara

T-E-K adlı üyenin eski nicki neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

minato namikaze
    m4a1-s

bunları hatırlıyorum da en son banlananı unuttum.

Eski imzasına bak

"Tipsiz Olmak Nedir?

Yolda yürürken insanların size uzaylı görmüş gibi bakmasıdır. Her ortamda yalnız kalmanızdır. Özgüveninizin olmamasıdır. Psikolojinizin bozuk olmasıdır. Hayata 40-0 geride başlamanızdır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 18 Kasım 2018; 22:10:33 >

• Senin legolas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil de ben minato zamanlarını da hatırlıyom bee gençliğim dh de geçti arkadaş lise 1 ken açtıydım hesabı şuan 4 olduk vay anasını
  • Hocam ben de çok net hatırlıyorum bunun minato zamanlarını, her gördüğümde içimden sövüyordum bu minatoya. Tam banlandı derken M4a1-s hesabını açtı. Sonra o da banlandı. Sonra Serkan- Hur diye biri çıktı sanırım o da bunlarla aynı kişi. O da banlandı gitti şimdi de bu T-E-K denen yıkık tüm forum zevkimi kaçırıyor. Bu tek denen yaratık minatoyla aynı kişi mi?

Eskiden Tech-R a laf ederdik onu bile özlüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam ben de çok net hatırlıyorum bunun minato zamanlarını, her gördüğümde içimden sövüyordum bu minatoya. Tam banlandı derken M4a1-s hesabını açtı. Sonra o da banlandı. Sonra Serkan- Hur diye biri çıktı sanırım o da bunlarla aynı kişi. O da banlandı gitti şimdi de bu T-E-K denen yıkık tüm forum zevkimi kaçırıyor. Bu tek denen yaratık minatoyla aynı kişi mi?

Tek Tekir aynı kişi

• quote:

Hocam ben de çok net hatırlıyorum bunun minato zamanlarını, her gördüğümde içimden sövüyordum bu minatoya. Tam banlandı derken M4a1-s hesabını açtı. Sonra o da banlandı. Sonra Serkan- Hur diye biri çıktı sanırım o da bunlarla aynı kişi. O da banlandı gitti şimdi de bu T-E-K denen yıkık tüm forum zevkimi kaçırıyor. Bu tek denen yaratık minatoyla aynı kişi mi?

tamam hocam eyw serkanhur'du.

aynı kişi minato ile.

TechR daha seviyeliydi bu iqsu düşük veledin teki
  • Kendisini ben seviyorum hep pm'leşiyorum ama hiç sallamıyor beyfendi bizi :c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ~ ANTİ "K E N" KULÜBÜ ~
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ç-i-f-t
  • Hocam galiba ofsayt stopper idi. Kafa şekliyle ilgili konuları o açıyordu çünkü.
  • SerkanHur da aynı kişiydi galiba ama bu manyağın açtığı her hesapta kişiliği daha farklı oluyordu çok garip birisi.
  • Ç-İ-F-T
  • quote:

SerkanHur ne kanserdi yav sabaha kadar tokatlamak istedim kimse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.