Şimdi Ara

Hiç sevgilisi olan bir kızdan hoşlandınızmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Açıkçası bugüne kadar adam akıllı birisiyle ilişkim olmadı ama yinede Allah kerim elbet birgün bizimde sevdiğimiz,bizi sevecek bir hatun bulucaz ama benim en çok karşılaştığım olay ; mesela bugüne kadar hangi kızdan hoşlanırsam tam açılacağım sırada , sevgilisi olduğunu farkediyorum ve hem üzülülerek hemde yanlış bir davranış olduğunu anladığımdan içimden özür dileyerek uzaklaşıyorum.Yani asıl sorun ne zaman bir bayandan hoşlansam ya sevgilisi çıkıyor yada benden daha samimi bir erkek arkadaşı olduğunu fark ediyorum. Bu hepimizin karşılaştığı bir olay mı ? Yoksa bana bir işaret mi ? Tabi burda işaret tabiri benim için ayrı anlamı taşıyor çünkü iki sene önce markette çalışırken bir gün yaşlı bir teyze bana "sakın aşık olma evladım " demişti. Belkide bende saplantı haline gelmiştir ama yinede fazla takmıyorum Allah inşallah kendimize yakışırı birini karşımıza çıkaracaktır bundan şüphem yok ancak bu karşılaştığım durum beni şaşırtıyor o kadar... cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilisi Olan Birinden Hoşlanmak

Sevgilisi olan birinden hoşlanmak karmaşık ve zorlu bir durum olabilir. İşte bu hassas konuyu ele alırken dikkate almanız gereken bazı noktalar:

• Dürüst Olmak: Kendi duygularınızın farkında olun ve dürüstçe ilerleyin. Sevgilisi olan kişiyle romantik bir ilişkiye girmeyi düşünüyorsanız, bu durumu partnerine açık ve saygılı bir şekilde bildirin. Açık iletişim, tüm taraflar için sonuçta en iyi sonucu sağlayacaktır.

• Sınırlar Belirlemek: Sevgilisi olan birine karşı duygularınız varsa, uygun ve etik sınırlar belirlemek önemlidir. Bu, o kişiyle flört etmekten veya duygularınızı doğrudan ifade etmekten kaçınmayı içerebilir. Sınırlarınızı korumak hem kendi duygularınızı hem de diğer kişinin ilişkisini koruyacaktır.

• Saygı Göstermek: Sevgilisi olan birini seviyorsanız, onların ilişkisine ve duygularına saygı duymanız esastır. O kişiyle gizli bir ilişkiye girmeyi veya ilişkiyi bozmaya çalışmayı düşünmeyin. Saygı ve anlayış, gelecekte sağlıklı bir ilişki kurma olasılığınızı artıracaktır.

• İlerlemek: Sevgilisi olan birinden hoşlanmak, özellikle duygularınız karşılıklı değilse zor olabilir. Ancak, bu duyguların seni tüketmesine izin verme. Zamanla ve çabayla, bu kişiye karşı olan hislerini geride bırakabilir ve kendi mutluluğunu bulabilirsin.

• Profesyonel Yardım Almak: Sevgilisi olan birinden hoşlanmakla başa çıkmakta zorlanıyorsan, profesyonel yardım alman faydalı olabilir. Bir terapist veya danışman, duygularını anlamana, sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmene ve duygusal olarak iyileşmene yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • erkek arkadasi olan birisini sevmek cok normaldir.Ama baska brisiyle birlikte oldugu icin gidip soylemek sevgilisi olan cocuga uzuntu verir.Ama yurtdisinda olsaydin kizlar gelip cikma teklifi ederdi.Turkiyede kizlar hic bana acilmadi nede ben onlara acildim.Duyumlar aliyordum benden hoslanmis falan ama gidip bisi demiyordum.Yurtdisinda kendiler gelip merhaba tanisabilir miyiz diyorlar.5-10 kere oldu.Guzel bisi.Amma ve lakin siz fakirler anliyamazsiniz ve birileri alintilayip csb yazcak
  • Lütfen olayın dini yönünü sadece olarak ele almayın
  • Sevgilisi olan kızdan hoşlanmadım,hoşlandığım kızların hepsi sevgili yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthlesss. -- 22 Aralık 2016; 18:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruthlesss. kullanıcısına yanıt
    haha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

haha

Ben de 2 Nisan :)

• Volvolord kullanıcısına yanıt

Soruna gelirsek şuan sevgilisi olan bir kıza aşığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Gwynbleidd -- 22 Aralık 2016; 19:20:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu anda 3 senedir sevgilisi olduğunu öğrendiğim bir kızdan hoşlanıyorum .erkek arkadaşını instagramda gördüm kıza göre bayağı tipsiz biri bana göre de tipsiz kalıyor ama kendime sevgilisi olan birine yaklaşmayı yakıştırmadığım için şimdilik uzaktan seviyorum
  • Karşına elbet birisi gelicek tabi ki ama seninde biraz gayret göstermen gerek.Mesela okuyosundur diyelim okuldaki kız arkadaşlarınla samimiyet kurucaksın onlar seni arkadaşlarıyla tanıştırıcak vs,gerekirse sen gidip tanımadığın biriyle tanışıcaksın.Ya da iş yerinde geçerli aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngmoney -- 22 Aralık 2016; 19:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Karşına elbet birisi gelicek tabi ki ama seninde biraz gayret göstermen gerek.Mesela okuyosundur diyelim okuldaki kız arkadaşlarınla samimiyet kurucaksın onlar seni arkadaşlarıyla tanıştırıcak vs,gerekirse sen gidip tanımadığın biriyle tanışıcaksın.Ya da iş yerinde geçerli aynısı.

Hocam üniyi kazanırsam il girişimim olacak emin ol :) çok teşekkürler. Bu arada kızlarla samimiyet kurarsam onlar kıskançlık krizlerine girip arkadaşlarını tanıştırmama gibi birşey yaparmı ?

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Yani arkadaş olarak görüyorsa kız seni öyle bir şey yapmaz.Mesela doğum günü kutlar seni çağırır öbür arkadaşlarını çağırır falan öyle kaynaşırsın.Ama unutma kız arkadaşların olması bu iş için en temel gereklilik.
  • Evet oldu ama bu saplantılı bir şekilde değil "aaa ne güzel bir kızmış"tan öteye gitmedi. Asla hamle yapmadım zira bize yakışmaz böyle bir şey insanların yuvasını yıkmaktan farkı yok ama gönül bu. Kime çekim duyacağımızıda biz seçemiyoruz sadece delikanlıca olanı yapmalı insan. Kahpeliğin lüzümü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jr_swish

Yani arkadaş olarak görüyorsa kız seni öyle bir şey yapmaz.Mesela doğum günü kutlar seni çağırır öbür arkadaşlarını çağırır falan öyle kaynaşırsın.Ama unutma kız arkadaşların olması bu iş için en temel gereklilik.

Anladım daha sıcakkanlı olucam artık :)

• Ben nişanlı olan kıza aşık oldum az kaldı ayırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssdestroyer

Evet oldu ama bu saplantılı bir şekilde değil "aaa ne güzel bir kızmış"tan öteye gitmedi. Asla hamle yapmadım zira bize yakışmaz böyle bir şey insanların yuvasını yıkmaktan farkı yok ama gönül bu. Kime çekim duyacağımızıda biz seçemiyoruz sadece delikanlıca olanı yapmalı insan. Kahpeliğin lüzümü yok.

O kadar !

• Her şeyi neden "Allah"a bağlamak zorundasınız? Tiksiniyorum sizin gibilerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir yani sevgilisi olunca noluyor ki? Bu yasima kadar sevgilisi olanlada, kocasi olanlada dunya bir iliskim oldu ve oluyor. Sunu unutma genc! Hayatta 4s kurali vardir, acirsan acinacak hale gelirsin.
  • Burda Teyzesine Veya Nişanlı Kuzenine Bağlanmış Adamlar Oldu

• Sevgilisi yada eşi olan biriyle birlikte olmayı nasıl mideniz kaldırıyor ?
  • Artık sevgilisi olmayan ya da eski sevgilisini özlemeyen, düşünmeyen adam akıllı dış etkenlerden etkilenmeden seni sevebilecek bir kızla karşılaşmak çok zor. Neredeyse hepsinin ya sevgilisi var ya da eski sevgilisini unutamıyor. Bu etkenler olmayan bir kızla karşılaşmak piyango tutturmaktan daha zor o yüzden ben de piyango bileti aldım aşkta kazanamıyorum bari maddiyatta kazanayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.