Şimdi Ara

SYROX Nasıl Bir Marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Syrox 64 Gb Micro Sd Card Hafıza Kartı Adaptörlü Mc64 - n11.com
    https://urun.n11.com/hafiza-kartlari/syrox-64-gb-micro-sd-card-hafiza-karti-adaptorlu-mc64-P143982840

şu ürünü alacağım da sıkıntı çıkar mı ki

• Türkiye'deki zilyon tane abidik gubidik, Çin'den getirttiği 1 dolar bile etmeyen dandirik mallara markasını bastırıp fahiş fiyata iteleyen firmalardan birisi.
    Mümkünse uzak durulmasını tavsiye ederim.

Türkiye maalesef teknolojik ürün güvenliği konusunda sınıfta kalıyor. Ürünler yetrerince denetlenmeden piyasaya sürülüyor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

SYROX: Güvenilir Teknoloji Ortağınız

SYROX, mobil cihazlar için şarj cihazları, kablolar ve diğer aksesuarlar üreten önde gelen bir markadır. Teknolojik yeniliğe ve yüksek kaliteye bağlı olan SYROX, kullanıcılarına güvenilir ve dayanıklı ürünler sunmayı hedeflemektedir.

SYROX Şarj Aletleri: Dayanıklı ve Hızlı

SYROX şarj aletleri, cihazlarınızı hızlı ve verimli bir şekilde şarj etmek için tasarlanmıştır. Çeşitli cihazlarla uyumlu olan şarj aletleri, uzun ömürlü yapıları ve güvenli kullanım özellikleriyle öne çıkar.

SYROX Kabloları: Esnek ve Sağlam

SYROX kabloları, cihazlarınızı birbirine bağlamak ve şarj etmek için ideal bir seçimdir. Esnek ve sağlam yapılarıyla öne çıkan kablolar, günlük kullanımda dayanıklılık sağlar.

SYROX Aksesuarları: Kullanışlı ve Stil Sahibi

Şarj cihazlarının ve kabloların yanı sıra SYROX, hoparlörler, kulaklıklar ve diğer aksesuarlar da sunmaktadır. Bu aksesuarlar, cihazların kullanımını kolaylaştırırken aynı zamanda şık bir görünüm kazandırır.

Kullanıcı Yorumları ve Değerlendirmeleri

SYROX ürünleri, kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Şarj aletlerinin hızlı şarj etme özelliği, kabloların dayanıklılığı ve aksesuarların kullanışlılığı, kullanıcıların memnuniyetini sağlamaktadır.

Eğer güvenilir ve kaliteli şarj cihazları, kablolar ve diğer aksesuarlar arıyorsanız, SYROX mükemmel bir tercihtir. Teknolojik ihtiyaçlarınızı karşılayacak ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz ürünler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vasattan hallice hafıza kart alacak olsam tercih etmezdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerbank kullanıyorum. 3 sene oldu. sorun cıkmadı :)
  • Çıkar tabi ki. Okuma yazma hızı vasat, kullanamazsın bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merdiven altı olabilir belki. Ne kadar mahalle telefoncusu varsa bu markanın ürünlerini satıyor.

• Vasatin bir tik ustu pek guvne vermesede alternatif markalara gore daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boshmann Nasıl Bir Marka Acaba???
    19 yıl önce açıldı
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle tavsiye etmem. çok çabuk bozuluyor.
    a101 de bir sürü toshiba ve sandisk hafıza kartları var onlardan alsana
  • Syrox Usb şarj aleti alıp memnun kalan var mı beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hayır yok en son amazondan 3 tane aldım berbat...

• Çöp marka piyasanın en ucuzu haliyle en dandigi

• Türkiye'deki zilyon tane abidik gubidik, Çin'den getirttiği 1 dolar bile etmeyen dandirik mallara markasını bastırıp fahiş fiyata iteleyen firmalardan birisi.
    Mümkünse uzak durulmasını tavsiye ederim.
    SYROX Nasıl Bir Marka
    Türkiye maalesef teknolojik ürün güvenliği konusunda sınıfta kalıyor. Ürünler yetrerince denetlenmeden piyasaya sürülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Mart 2020; 11:31:56 >

• alınmaz.

• Kötüleme hikayesini bırakın... Ben hafıza kartı olayına bir şey diyemem ama şarj aleti olarak samsung, blitzwolf, aukey dengi bir marka.. Telefonum xiaomi pocophone f1, Syrox 3A type c sarj başlığı ve kablosu aldım. Neredeyse bu sözde tanınmış markalar ile kafa kafaya bir performans sergiliyor.. ve müşteri hizmetleri desteği on numara. bazen hiçbir ücret ödemeden aynı ürünün sorunsuz 0 olanını gönderiyorlar. Herhangi bir kargo bedeli de yok.

• YaNLiZ_KuRt_06 kullanıcısına yanıt

Yeni işiniz hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: trader12

Yeni işiniz hayırlı olsun

Alintiladiginiz kisi abartmis epey ama ben bi ara syrox sarj aleti almistim telefoncudan denk geldi. Bi sorun yaşamamıştım adaptoru guzel gibiydi.(telefoncularda satılan diger dandik urunlere gore tabiSYROX Nasıl Bir Marka )Hızına dikkat etmedim ama orasini bilmiyorum.

• Syrox un sarj cihazları çok iyi. 3 senedir kullanıyorum bu markayi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.