Şimdi Ara

Syoss 700ml Sac Kremi ve Şampuanlar kargo bedava 6,5-7 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Keratin ne işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu markanın şampuanını 3 tl ye almıştım. 2 defa kullandım ama memnun kalmadım. adamlar 1 litrelik şampuan yapmış

• saç dökülmesi için şampuana ihtiyacım var bu şampuan önler mi acaba saç dökülmesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykeskin38

Keratin ne işe yarar

Saclar icin en faydalı protein. Özellikle sac dökülmesi olanlarda çok etkili oluyor

• 3 tl ye almıştık bi ara çok kötü kepek yapıyor tavsiye etmem araba yıkarken filan kullanıyorum anca

• saçlarıma sıçmış şampuan markasıdır. aylar geçti saç derimde yarattığı tahribatı (kepek desem değil bütün derisi kalktı) hala onaramadım. kullanmayın kullandırmayın derim.

hepsiburada'dan 3 liraya almıştım. bu şampuanın olayı şu : yıkamıyor, ama kutusu güzel.

şampuanı saclarımın icine etmiştir. lepiska saclarımla rapunzel olma hakkı'mı gasp etmiş, yetmediği gibi birde o at kafası büyüklüğünde ki sisesiyle "bitmedim ki bitmedim ki ehiehi al sur bi firttan bisi olmaz" tacizleriyle her kullanışımda kellige bir adım daha yaklaştırmıştır.

ekşi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de kullandım çok kötü tavsiye etmem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

saçlarıma sıçmış şampuan markasıdır. aylar geçti saç derimde yarattığı tahribatı (kepek desem değil bütün derisi kalktı) hala onaramadım. kullanmayın kullandırmayın derim.

hepsiburada'dan 3 liraya almıştım. bu şampuanın olayı şu : yıkamıyor, ama kutusu güzel.

şampuanı saclarımın icine etmiştir. lepiska saclarımla rapunzel olma hakkı'mı gasp etmiş, yetmediği gibi birde o at kafası büyüklüğünde ki sisesiyle "bitmedim ki bitmedim ki ehiehi al sur bi firttan bisi olmaz" tacizleriyle her kullanışımda kellige bir adım daha yaklaştırmıştır.

ekşi

Hepsiburada yorumu :

"Beklentilerimin uzerinde.. internette cok cok kotu yorumlar okuyup kullanip kullanmamak konusunda kararsiz kalmistim.. iyi ki denemisim.. ilerleyen zamanlarda kepek yapmazsa super otesi oldugunu kanitlayacak.."

Aynı şekilde benim ve eşimin kullanımları da olumlu yönde. Benim saç derimde ileri derecede kepek olduğu halde pempe kutulu olan şampuan çok iyi geldi.

• Ben de araç paspası yıkarken kullanıyorum

• Şampuanı çok kötü, kepek yapıyor ve kaşındırıyor saç derisini. Bulaşmayın.
  • Kesinlikle bulaşmayın kaşıntı yapıyor.

• Bende kullanmıştım kepek yapmıştı. Buradaki çoğu kişi de kepek yaptığını söylemiş demek ki şampuan sıkıntılı

• Fiyat 8.9 gözüküyor ve 2 tane girsemde indirim yapmıyor.Kampanya mı bitti?

• 3 lirayken almıştım gayet te memnun kaldım. ama bu sıcak değil.
  • Uzak durulması gereken bir marka. İpek şampuan gibi bir marka.

• Son 1 yıldır kullandığım, Clear Men'den kaşıntı sorunundan dolayı geçtiğim ve memnun olduğum markadır. Ki sanıyorum forumda tek memnun olan benim. Kepek-Kaşıntı vs. herhangi bir problemim olmadı.
  • 10 numara şampuandır , hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: porazo

saç dökülmesi için şampuana ihtiyacım var bu şampuan önler mi acaba saç dökülmesini

İşe yarar hocam gayet güzel dökeceğe benziyor.

• Vucut şampuanı olarak kullanılabilir yoksa saça sürülmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.