Şimdi Ara

Syndra Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• insta buy
    uzun zamandir bekledigim bir champtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de patch neden syndra patch'i diye merak ediyordum. bu konu çok yararlı oldu sağol bildirdiğin için.
    yararlı konu+up
  • Bundle alsam mı acaba damagesi burst ama tf de useless olabilir diye korkuyorum siz me dersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Bundle alsam mı acaba damagesi burst ama tf de useless olabilir diye korkuyorum siz me dersiniz ?

dün g.b oynuyordu
    tfde uselles ama cok iyi damage var ultisi zaten OP

• quote:

Bundle alsam mı acaba damagesi burst ama tf de useless olabilir diye korkuyorum siz me dersiniz ?

Bundle aldın diye penta atmıycaksın herhalde, gayet güzel bir ap carry.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

quote:

dün g.b oynuyordu

Ben de onu düşünüyorum tf de useless bir karaktere bundle alınır mı ... Skini süper gerçekten gerek art gerek oyun içi olsun ama tf deki durumu beni zorda bırakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Draven aldım ama...
    12 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

quote:

dün g.b oynuyordu

Ben de onu düşünüyorum tf de useless bir karaktere bundle alınır mı ... Skini süper gerçekten gerek art gerek oyun içi olsun ama tf deki durumu beni zorda bırakıyor

sana kalmıs
    ben insta buy yaptim az sonra deniyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Bundle aldın diye penta atmıycaksın herhalde, gayet güzel bir ap carry.

Yok hocam skin süper bundle değer de tf deki uselessliği beni korkutuyor başka derdim yok

• Saint şuan Syndra ile oynuyor çok sağlam gözüküyor pasifi minionları bitirmek için.
    http://www.own3d.tv/#/live/340254

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sengoku Iori -- 14 Eylül 2012; 9:06:27 >
  • İndirimler nerde beyler
  • Nerf yiyecek bir champion değil baştan söyleyeyim. Gelse gelse buff gelir o da mana costlarına. Çok fena mana yiyor.

İlk W mi fullesek acaba? Orianna'daki gibi W fulleyince daha iyi damage veriyoruz. Q fulledim pek verim alamadım bu sefer W fulleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 14 Eylül 2012; 9:30:24 >
  • http://solomid.net/livestream.php?s=3

Bigfat usta oynuyacak şimdi. Bu 3. deneyimi syndra ile.
  • riot neden 3 top ile kafayı bozmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Nerf yiyecek bir champion değil baştan söyleyeyim. Gelse gelse buff gelir o da mana costlarına. Çok fena mana yiyor.

İlk W mi fullesek acaba? Orianna'daki gibi W fulleyince daha iyi damage veriyoruz. Q fulledim pek verim alamadım bu sefer W fulleyeceğim.

Seviye verdikçe q nun cdsi azalmıyor mu ?
  • quote:

Nerf yiyecek bir champion değil baştan söyleyeyim. Gelse gelse buff gelir o da mana costlarına. Çok fena mana yiyor.

DFG+BLUE = GG %40 cd olmazsa pek damage vuramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

quote:

Seviye verdikçe q nun cdsi azalmıyor mu ?

Hayır her seviye de 4 saniye.
  • Chatte milletin tartıştığına göre w ile q aynı seviyedeyken bile w daha fazla vuruyormuş, ki pbede de öyleydi wsi güçlü baya. Herhalde kullanımı qdan daha zor olduğu için falan güçlü yapmışlar.
  • yahu şu ultisinde 6 tane küreyi zor yapıyorum 7 nasıl olucak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Chatte milletin tartıştığına göre w ile q aynı seviyedeyken bile w daha fazla vuruyormuş, ki pbede de öyleydi wsi güçlü baya. Herhalde kullanımı qdan daha zor olduğu için falan güçlü yapmışlar.

Evet bende W fulledim ve arada çok fark var, ilk W fulleyin. Orianna'ya benziyor bu yönden. Orianna'da da ilk Q değil W fulleniyor.

Kombo DFG + Q + E + Q + W + W + Q + R = Queen of Burst. Veigar 2 olmuş AOE stun, target ulti, hard burst falan.

Biraz önce aramda Quadra attım, harrası çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 14 Eylül 2012; 12:52:48 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.