Şimdi Ara

Syndra Geldi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

PhantomLord oynuyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

http://www.own3d.tv/#/live/72641

Smartcast'sız oynuyor, cidden işkence smarcast'sız oynamak. Hele ki Syndra gibi bir championsa.
  • arkadaş aldım syndrayı ne bi kill yapabiliyorum ne bi asist :D 6300 öldü valla :D bana biri anlatsın ilk ne ye wercez skili falan r desen top yapmayınca işe yaramıyo çıldırıcam lan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

http://www.own3d.tv/#/live/72641

Smartcast'sız oynuyor, cidden işkence smarcast'sız oynamak. Hele ki Syndra gibi bir championsa.

w skilini minionlardada kulana bildğmizi keşfettm :D illa q ya gerek yok minionu seçp atabilioruz ve damage fark etmyor :D

• Gayet iyi bir AP Carry, bundle alınabilir.
  • http://www.own3d.tv/#/live/2721

ocelote oynuyoacak birazdan beyler

edit: oce yerde çıkan topun üstüne doğru yürüyor, orianna sandı heroyu :X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em Mathers -- 14 Eylül 2012; 13:57:36 >
  • Syndraya para biriktiriyordum içimde kalacak şimdi ama rune page alıcam hazır kampanya varken
  • Yahu ben iki oyun attım birisi 0/7/7 diğeri ise internet sorunları yasadım sonra düştüm zor gibi geldi bana eve gideyim bir oyun daha atıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tfde useless falan değil
  • bence o kadar da abartıldığı kadar değil.
  • bi diana değil
  • quadra attım az evvel gayette iyi bir hero. tfde useless değil hem q su hem w su alana vuruyor ve q ile beraber e atınca da arkadaşını kurtarabiliyorsun. ultiye laf yok zaten ulti op omg nerf pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutix

quadra attım az evvel gayette iyi bir hero. tfde useless değil hem q su hem w su alana vuruyor ve q ile beraber e atınca da arkadaşını kurtarabiliyorsun. ultiye laf yok zaten ulti op omg nerf pls

Cassiopeia'nın ultisi kat kat op nerf geliyor mu hayır? Ayrıca adamı gibi vurabilmesi için 4 top çıkarmalısın ki bu çok zor. Nerf geleceğini düşünmüyorum balanced bir AP Carry. Cassiopeia, Orianna, Xerath neyse Syndra'da o olmuş. Ben beğendim hemde zevkli buldum. 3. aram oyunumda 18-6 mı ne gittim quadra aldım, fakat takım yüzünden yenildik. Squishy'lere karşı çok güçlü ama bir tanka Cassiopeia kadar damage veremiyor.
  • syndraya çok talip çıkmadı herhalde sabahtan beri görmedim normalde yeni çıkan herolar ilk hafta banko olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThrustingPower

syndraya çok talip çıkmadı herhalde sabahtan beri görmedim normalde yeni çıkan herolar ilk hafta banko olurdu

Daha iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: neutix

quadra attım az evvel gayette iyi bir hero. tfde useless değil hem q su hem w su alana vuruyor ve q ile beraber e atınca da arkadaşını kurtarabiliyorsun. ultiye laf yok zaten ulti op omg nerf pls

Cassiopeia'nın ultisi kat kat op nerf geliyor mu hayır? Ayrıca adamı gibi vurabilmesi için 4 top çıkarmalısın ki bu çok zor. Nerf geleceğini düşünmüyorum balanced bir AP Carry. Cassiopeia, Orianna, Xerath neyse Syndra'da o olmuş. Ben beğendim hemde zevkli buldum. 3. aram oyunumda 18-6 mı ne gittim quadra aldım, fakat takım yüzünden yenildik. Squishy'lere karşı çok güçlü ama bir tanka Cassiopeia kadar damage veremiyor.

bende beğendim ya nerf gelecek bir şeyi yok pek. yani diana asıl nerflenmesi gereken, nerflenmedi. bunu nerflerler kesin. riot bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Bundle alsam mı acaba damagesi burst ama tf de useless olabilir diye korkuyorum siz me dersiniz ?

dün g.b oynuyordu
    tfde uselles ama cok iyi damage var ultisi zaten OP

Sizin şu yorumlarına hayranım.Ne demek Tf'de Useless ? Bir champın tf'de Op olması için Melee yada Tankmı olması gerekiyor ? Size dayanarak Ahriyede Tf'de useless deriz ?

Önemli olan oynamasını bilmektir , Range karaktere melee gibi atak yaptırmamaktır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.