Şimdi Ara

Draven aldım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var Draven aldım ama oynaması oldukça zor geldi baltalar bizim hareketimize göremi düşüyor yere.Çünkü adam kovalarken baltaya koşmaktan Harraslayamıyorum :)Ne yapmam lazım?

• oynayarak alışman gerekli kardeşim ilk başlarda geri vermek isteyebilirsin ama tadını alınca vazgeçemeyeceksin.early deki hayvani damage ini kullanmaya çalışırsan başarılı olabilirsin.Ve unutma her şey baltaları yakalamak değil yakalayayım derken adamların içinde bulma kendini sakın :D

Baltalar ilk kullandığında olduğun yere gelir sonradan zorlaşmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roldone -- 23 Şubat 2013; 23:29:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var Draven aldım ama oynaması oldukça zor geldi baltalar bizim hareketimize göremi düşüyor yere.Çünkü adam kovalarken baltaya koşmaktan Harraslayamıyorum :)Ne yapmam lazım?

Ben açıklayayım

1- Sabit durup attack yaptığında balta ya üstüne düşer yada çok yakınına düşer

2- Miniona doğru koşup attack yaparsan balta arkana güvenli bir yere düşer

3- Adama saldırmak ve kovalamak için attack yaparsan balta önüne düşer

Bu yazdıklarımı göz önünde bulundurup bir daha denersen çok kolay bi şekilde alışırsın ve baltanın nereye gideceğini çok kolay tahmin edersin bi nevi refleks gibi oluyor
  • evet senin hareketine göre düşüyor. baltayı tutarsan w skillinin cooldown'ı sıfırlanıyor.
    oynaması ağır zevkli olmasına karşın 2 baltayı devreye sokunca işler biraz karışıyor ama alışınca op.
  • İki baltayı birden kullanınca beyin yetmiyor diye düşünüyorum. Devreler yanıyor biri oraya biri buraya düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi biraz çaktım köfteyi ama 2 baltayla kafam çok karışıyor gerçekten :)Biraz oynamak lazım ögrenmek için.Damagei iyi bide tf lerde kendimi çok kaptırıyorum balta yakalayayım derken adamların arasında görüyorum kendimi :)
  • 2 baltayıda tutabilen 8 gözlü bir arkadaşım vardı ona sorarım nasıl oynandığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    teemo aldım build öneriniz ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • balta yakalicam diye tflarda positioning cok sorun oluyor kendi acimdan.
    Ama o baltalari seriye baglayan arkadaslarim da var, cift baltayla beter bisey oluyorlar

• botlarda 1 2 oyun at koşarken fln at sonra baltanın nereye düştüğüne iyi bak bunu bi kaç kere yaptıktan sonra gerisinin geliceğini umuyorum
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar pratikle olacak iş gibi duruyor :)
  • Adama saldırırken balta önüne düşer, minionlara dalarken yana falan düşüyor Bu arada draven gameplay izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 24 Şubat 2013; 0:10:08 >
  • Bence o baltalatı tutmaya odaklanmamak lazım.Misal Shyvana'nın Q su gibi düşün açarsın ekstra hasar verirsin müsait bir durumdaysan tekrar yakalarsın ama TF de balta tutucam fazla hasar vericem dersen...

Özet:Tekrar tutabiliyorsuz diye baltatı tutmaya odaklanma.
  • baltayı tutmayı odaklanma denmiş ama. tamam tf de zor oluyor fakat lane de tutmalısın. draven ın olayı o zaten. bir şekilde alıştır kendini. ki verdiği ekstra hasar azımsanamayacak kadar iyi.

baltayı atarken bir yere hareket etmeye başlama. ilk önce at düşeceği yere bak sonra o yöne hareket et. yoksa fail olup yakalıcam diye kendi etrafında dönüp, saçmalarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocqo -- 24 Şubat 2013; 1:01:49 >
  • Custom game kur karsina 1 bot at ve bol bol alistirma yap aslinda mantigi gayet kolay

• quote:

şimdi biraz çaktım köfteyi ama 2 baltayla kafam çok karışıyor gerçekten :)Biraz oynamak lazım ögrenmek için.Damagei iyi bide tf lerde kendimi çok kaptırıyorum balta yakalayayım derken adamların arasında görüyorum kendimi :)

tf gircen zmn balta stacklice 2 balta dönerken elinde q nun coldownu dolucak ztn yani 2 sini atıp bide 3.cüyü atıcan adam gg ztn anlatamadım galiba kendi yazdığım yazıyı beğenmedim gg
  • Karakterinle uzun uzun çalış alışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: SiberKarpuz

quote:

şimdi biraz çaktım köfteyi ama 2 baltayla kafam çok karışıyor gerçekten :)Biraz oynamak lazım ögrenmek için.Damagei iyi bide tf lerde kendimi çok kaptırıyorum balta yakalayayım derken adamların arasında görüyorum kendimi :)

tf gircen zmn balta stacklice 2 balta dönerken elinde q nun coldownu dolucak ztn yani 2 sini atıp bide 3.cüyü atıcan adam gg ztn anlatamadım galiba kendi yazdığım yazıyı beğenmedim gg

yazı op
  • baltalar karakterinin baktığı yöne göre düşüyor sanırım. mesela miniona salladın ve hemen geriye dönüp kulene doğru koşmaya başladın diyelim balta kule ile senin aranda bi yere düşer. veya düşmana salladın ve ona doğru koşmaya başladın bu seferde düşmanla arana düşer. pratikle ile hallolur.
  • Game play ını izledim donen baltalar cify olunca tenis macina donuyo iyice

• En basitinden,refleksif olarak basic attack yaptıktan sonra sağa veya sola çekiliriz ya,işte ne tarafa doğru çekilirsek vurduktan sonra oraya doğru düşer.Mesela vurup hemen geriye çekilirsen arkana düşer.Ve her balta yakaladığında W nun cooldownu sıfırlanır,bu lane ganklerden çok rahat kaçabilmeni veya kill alabilmeni sağlıyor bunu da unutma hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 24 Şubat 2013; 2:48:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.