Şimdi Ara

symbol mü clio mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise öğrencisiyim seneye araç alacaz ve ben genç arabası olarak iki araçla ilgili size bir şeyler sormaya gerek duydum 2014 model Yeni Symbol Joy 1.2 16v 75 bg mu yada Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg mi hangisi yada hangi araçları önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 12 Şubat 2014; 20:09:03 >

• clio 4 aldır yada clio
  • Genç arabası diyorsan eğer aynı motor kombınasyonunda araçın özellıklerine bakacaksın görünüm donanım vs baktıgın zaman clio bir tık önde görünür gençler arasında çoğu zaman.
  •  symbol mü clio mu

symbol mü clio mu

sen karar ver. sence hangisi daha çekici???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 12 Şubat 2014; 21:56:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

Lise öğrencisiyim seneye araç alacaz ve ben genç arabası olarak iki araçla ilgili size bir şeyler sormaya gerek duydum 2014 model Yeni Symbol Joy 1.2 16v 75 bg mu yada Yeni Clio Joy 1.2 16v 75 bg mi hangisi yada hangi araçları önerirsiniz

gençe clio hitap ediyor sorman bile yanlış bence
  • clio yeni symboller pek güzel deil
  • Bagaj mi sportiflik mi bu sorunun cevabi sordugunuz sorunun cevabidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra mı Golf mü
    5 yıl önce açıldı
    Megane 3 mü Egea Hb mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 75 resmen kagni alma bence.

• hocam symbol alsanız bu tipten olacak gerçekten çok kötü duruyor hadi neyse 1.5 dci touch olsaydı daha iyi gözüküyor ama genç öğrencisiniz size clio iyi gider en iyi seçim clio olacaktır.
     symbol mü clio mu symbol mü clio mu

• Symbol genç arabası değil ki. Clio genç kişiye gider hele ki kırmızı olursa. Muadil olarak fiestaya veya poloya da bakmalısınız bence.

• Baban alacaksa sembol alır, hem daha ucuz hem daha çok işe yarar. Yarın birgün lpg takmak istesen bagajda boş yer kalır.

Bence sembol daha mantıklı ve çekici.
  • clio 4 1.2 araç mevcut bende kesinlikle tavsiye ederim. bu araç emsallerine göre daha üstün özellikleri var 75 bg olmasına takılma sonuçta yarış arabası almıyorsun
  • 75 Beygir mi?

Yaşım 41 ve bana 117 beygir yetmiyor, sen genç işi olacak ama 75 beygir diyorsun... En baştan bi kez daha düşünün derim...

• teşekkürler
  • clio gibi duruyor birde bana bu yeni symbol dacia logan ı anımsayıtor...
  • Baban symbol alir ama genc isi araba clio 4 tur babani kandida bilirsen clio aldir , kırmızı tercih edilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.