Şimdi Ara

Symbol dCi 65 Hp vs 206 1.4 Xt 90 Hp ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model 65 hp'lik dizel symbol ile 2004 model 90 hp lpgli 1.4 206 10 km lik güzergah boyunca 100 rakımlı noktadan başlayarak 500 rakımlı sabuncubeli geçidine dek yarışırsa (trafiğin sıfıra yakın olduğu saat diliminde) hangisi alır sizce?

ben benzine alıp deneyeceğini düşünerek kullanacak arkadaşın şoförlüğü iyiyse 206 diyorum. çevremdeki herkes dizel rampa yukarı affetmez deyip symbol diyor. gidebilirsem video çekerim gidemezsem sonucu paylaşırım

• 206 nın benzine almasına gerek yok ki lpg de de aynı performansı verir, sıralı sistem lpg lerde takan usta çok kelek değilse ve ayarlamaları doğru yapıldıysa benzin performansı verir araç, ayrıca ortada bir yarışma varsa tabiki güçlü olan 206 kazanır, baktı ki symbol yakalıyor vites küçültmesine bakar
  • dci rampada uzar gider hic denemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel rampada benzinli/LPG'li araçlara göre bayılmaz düşük devirde yüksek tor rampada symbol alır.
  • bakın arkadaşlar 300-500 metre güzergahtan bahsetmiyorum. yaklaşık 10 km civarı ve toplamda 400 metre tırmanılacak. bu güzergahın belki üçte biri düzlüktür. bir kısmında yokuş aşağı olan kısımlarda vardır. genel olarak dağa tırmanış ancak. toplam 10 km ve virajlı bir yol. bunlarıda göz önünde bulundurun..
  • hellori hazretleri birgun yolda giderken bir mahlukti bocekle karsilasiyor bocek buna diyorki.

• Yarışırlarsa 206 düşük vitesde yüksek devir çevirerek yüksek torklu sembole fark atar. Ama 206 4. 5. vitesde çıkmaya zorlarsa işler terse döner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Focus 1.6 125 hp Benzinli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soz konusu guzergahta duzluk kisim baslara yakinsa 206 nin alma ihtimali daha cok cunku gerek devir cevirebilme yetisi gerekse vites uzunlugu bayaa is gorur.Rampayada kaptirip girer.

Ama ortalarin sonuna dogru ise kullanici er kisiyede bagli olarak araba bogulabilir bastaki rampadan sonra ve duzlukte solugu kesilir ihtimal yariya duser.

Sonuc olarak kullaniciya bagli ama oyumu benzindekullanilacak 206 dan yana kullaniyorum.

Bu arada hocam sonuc odul olarak hic bisey koymazsaniz hem sizin hemde baskalarinin sagligi icin faydali olur.Kolay gelsin.

Saygi ve Sevgilerimle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65'lik dci'lar en ilkel dci motorlar. intercooler yok ve torku da 160nm olması lazım çok yüksek değil.

206 nın 130 civarıdır torku.

(edit: 206 1.4 16v 133 nm tork)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 31 Ocak 2014; 2:50:41 >
  • 65 HP'lik zannettiğiniz gibi torklu bir araç değil.Maksimum güç farkı dolyısıyla 206 Geçecektir.
  • ters düz yokuş aşağı yukarı güçlü olan benzinli araç dizeli yer bitirir, dizel düşük devirde rahat çıkarak yakıt ekonomisi sağlar o kadar, benzinli araç yakıt düşünmez devir çevirirse rampa falan dinlemez ağır fark koyar, hatta 206 symbol ile isterse yol boyunca oynar bile, forum ahalisi saçmalamakta artık sınır tanımıyor, dizeli yakıt ekonomisi için üretenler bile şu forumda takılsa birşey zannederler
  • uzunda kısada her türlü 206 derim.
  • Siz sembolü küçümseyin bakalim....havada karada tokatlar o kadaaar......

• güzel şeyler bunlar ama 10 kmlik yol / yarış ve trafiğe kapalı alan değilse ki muhtemelen öyle( dağlı bayırlı düzlü ovalı ), kaza geliyorum diyor. inş hafif atlatırsınız da başkasını canından etmezsiniz.. kg
  • 65lik symbollerde rampada bayılıyor kaç kez gördüm 206 geçicektir
  • Yüksek devir çevirerek 206 diyorum
  • 65 lik symbok kullaniyorum rampaya tirmaniyorum hemde araci hic bayiltmadan kucumsemeyin araci gercekten kucuk beygire ragmen bence cok hareketli 206 nin symbol karsininda hic sansi yok Hafifte araba 130dan sonra tekerlekli tabuta donsede 170-180leri cok rahat goruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.