Şimdi Ara

symbol 1.5 dizel nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bugünlerde renault symbol almaya niyetlendik.kendi çevremde bir araç buldum.sizce bu araca bu fiyat fazla mı?bir de bu araçlar 65 ve 85 hp olmuyor muydu?bu araç neden 75 hp bunu anlamadım.aracın linki aşağıdadır.yardımlarınızı bekliyorum.bir de bu aracın standart özelliklerini bilen var mı?
    http://www.araba.com/246061269/Renault-Clio-15-DCi-Authentique

• dün bir 65 lik 2011 50000 km de dizel symbol bulduk.araç çok iyidi ama turboda üfürme olduğu için araçtan vazgeçtik.ben şunu anlayamıyorum 50000 km de 2011 model bir aracın turbosunu bozmayı nasıl başardılar hayret ettim doğrusu.ben şunda karar kıldım ikinci el yüksek kmli bir dizel araç satın almayacaksın.dizel araçların 2. eli tam bir kapalı kutu.ya da 2. el dizel alacaksan şöyle 5000-10000 km arası olacak.ya da 5000 tl fazladan verip sıfır dizel alacaksın.
  • Symbol 75 beygirlisi 2013de çıktı bu 65 beygirlik sanırım yanlış yazmışlar :D alacaksanız 85 beygirlik alın hem az yakar hemde 65likten iyi gider .
  • 65 beygirlisini denedik performansı fena değil.yalnızca benim artık 2.el dizele güvenim kalmadı.temiz 2. el yokkk
  • olay 65 mi 85 mi olayından çıktı 2.el dizel güvenilir mi olarak değişti.çünkü geçenlerde 5 dizel aracı ustaya götürdük ya turbosu ya da enjektörleri arızalı çıktı.o yüzden 2.e l temiz dizel sanki yok.
  • arkadaş özetlemiş yukarda arıza çıkarıyor bu araçlar vazgeçç
  • YORUMUNUZA KATILMAMAK İÇTEN BİLE DEĞİL, HAKLISINIZ DİZEL 2 . EL ALIRKEN 2 DEFA DÜŞÜNMEK LAZIM, BİRDE SIFIRINA BAZEN PARA DENKLENMİYOR, DİZEL SIFIRLARIN FİYATI MALUM. YALNIZ BEN 3 DEFA 2. EL DİZEL ALDIM NE TURBOSUNDA NEDE BAŞKA BİR MOTOR SIKINTISI YAŞAMADIM, ŞİMDİ ARACIMI SATIYORUM AŞAĞIDAKİ LİNKTE SİZE FİKİR VEREBİLİR KOLAY GELSİN

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-clio-3-dizel-57900-km-orjinal-makyajli-kasa-24.490-tl-129538116/detay/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla aracınız temiz duruyor fakat yanlış anlamayın şöyle 3000-5000 km olmadığı ve sıfır olmadığı sürece dizele bulaşmam.e bu arabalara da nakitim yetmediği için hiç uğraşmak istemiyorum.şöyle lpgsiz benzinli max.25000 tlye araç düşünüyorum eğer böyle bir araç sunsaydınız kabul edebilirdim.ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

valla aracınız temiz duruyor fakat yanlış anlamayın şöyle 3000-5000 km olmadığı ve sıfır olmadığı sürece dizele bulaşmam.e bu arabalara da nakitim yetmediği için hiç uğraşmak istemiyorum.şöyle lpgsiz benzinli max.25000 tlye araç düşünüyorum eğer böyle bir araç sunsaydınız kabul edebilirdim.ilginiz için teşekkür ederim.

Turbosunun üfürme yaptığını ve arıza çıkardığını en kolay nasıl anladınız ? Meraktan soruyorum,diesel motoru hiç bilmiyorum da
  • araca yüklendiğimiz zaman ıslık sesi geliyor bildiğiniz.anlaşılmayacak gibi değil.ya da turbo arızası bilgisayara bağlansan da bazen çıkmıyor.bilgisayara bakıyorsunuz turbo basıncı gayet yerinde arabada çekiş de var.yani bazen de hiçbir belirti vermeden turbo arızalı çıkabiliyor.2. el turbo dizeller tamamen şans işi.
  • 2 ay önce 2009 symbol 1.5 dci 65 bg aldım gayet memnunum sıkıntısıda yok eğer böyle bir araç bulursanız 22-23 bin tl arası hiç kaçırmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsarı

2 ay önce 2009 symbol 1.5 dci 65 bg aldım gayet memnunum sıkıntısıda yok eğer böyle bir araç bulursanız 22-23 bin tl arası hiç kaçırmayın derim

maalesef böyle bir araç bulamıyoruz.çoğunun turbo arızası çıktı.araç daha 19000 kmde turbo bitmiş.2. el dizel alınmaz.eğer alacaksan max 5000 kmde alacaksın daha turbo bozulmadan.
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    2.el dizel konusunda neziroğlu gbi şirketlere bakabilrsin aslında o tür şirketler sıkıntılı araba alıp satmaz gibime geliyo mesela burda bir kaç symbol var ama biraz fiyatları tuzlu gibi

http://www.n2.com.tr/ikinci-el-araclar/?lowPrice=&highPrice=&modelLow=&modelHigh=&kmLow=&kmHigh=&fuelType=&carProperites=&carType=&page=1&carBrand=RENAULT&carModel=Clio+Symbol&yakitTipi=&search_btn=1&km=&fiyat=&kasa=&yil=&yakit=&marka=

• symbollerden çok şikayetçi adam gördüm forumda 2. el dizel alırken bir düşün 2. el symbol alırken 2 kere düşün derim
  • Dizel araba her zaman iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz dizellerin fiyatı son zamanlarda çok yükseldi .. bunun sebebi sonuçta herkesin işine yarar ve kimse öyle kolay kolay satmak istemez ... zaten satılmak istenen temiz bir dizel ya akrabaya ya komşuya gider... bu yüzden çevrenizde sorup soruşturun derim ..

internet'e dediğiniz gibi kapalı kutu ...
    bende çok araştırdım ... ama bir türlü ısınamadım bir sene bekledim sıfır aldım ... kafam rahat )
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

temiz dizellerin fiyatı son zamanlarda çok yükseldi .. bunun sebebi sonuçta herkesin işine yarar ve kimse öyle kolay kolay satmak istemez ... zaten satılmak istenen temiz bir dizel ya akrabaya ya komşuya gider... bu yüzden çevrenizde sorup soruşturun derim ..

internet'e dediğiniz gibi kapalı kutu ...
    bende çok araştırdım ... ama bir türlü ısınamadım bir sene bekledim sıfır aldım ... kafam rahat )

en iyisini yapmışsınız.2. el yüksek kmli dizel maalesef diyorum ya bizim ülkemizde alınmaz ama ben avrupada yaşıyor olsaydık 300.000 kmde bir dizel aracı gözüm kapalı alırdım.ülkemizde dizel aracı kullanmayı bilmeyen kesim çok olduğu için nacizane fikrim 5000 kmyi geçen dizel almayacaksın ya da gözünü karartıp için rahat olsun istiyorsan 0 km çekeceksin.dedim ya 19000 km de daha 2 yaşında aracın turbosu arızalı çıktı bu ne demek artık ya.bunun sahibi sen ne yaptın böyle arabaya.üstünde mi tepindin ,ayağın pedalla birlikte dışarı mı çıktı bilmiyorum.diyeceksiniz sana denk gelmiş.4 arabanın 4ü de mi denk geldi ne tesadüf.hele hele doğudan dizel 0 km bile alınmaz:)

• Alacaksanız 85'lik alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

dün bir 65 lik 2011 50000 km de dizel symbol bulduk.araç çok iyidi ama turboda üfürme olduğu için araçtan vazgeçtik.ben şunu anlayamıyorum 50000 km de 2011 model bir aracın turbosunu bozmayı nasıl başardılar hayret ettim doğrusu.ben şunda karar kıldım ikinci el yüksek kmli bir dizel araç satın almayacaksın.dizel araçların 2. eli tam bir kapalı kutu.ya da 2. el dizel alacaksan şöyle 5000-10000 km arası olacak.ya da 5000 tl fazladan verip sıfır dizel alacaksın.

Ülkemizde dizel algısı hala geçmişteki turbosuz ve kamyon dizelleri seviyesinde... Yeni dizel motorların üstün common rail teknolojisinden, turbosundan bîhaber insanlar yakıt, bakım ve optimal kullanım devri konusunda gereken hassasiyeti göstermiyorlar...
    Sonuç da dediğin gibi kısa sürede cortlayan dizel araçlar oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.