Şimdi Ara

symbian mı android mi ?? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
16.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi Symbian'lı telefonu kullandınız bu oyunlar C6-01'de de oynanabiliyor. Ayrıca Asphalt Gio ve dengi cihazlarda stabil çalışmıyor. Oyun esnasında telefona mesaj geldiğinde telefon elimde kalacak sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

Hangi Symbian'lı telefonu kullandınız bu oyunlar C6-01'de de oynanabiliyor. Ayrıca Asphalt Gio ve dengi cihazlarda stabil çalışmıyor. Oyun esnasında telefona mesaj geldiğinde telefon elimde kalacak sanıyorum.

N8 kullandım ve hala duruyor.Satmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Hangi Symbian'lı telefonu kullandınız bu oyunlar C6-01'de de oynanabiliyor. Ayrıca Asphalt Gio ve dengi cihazlarda stabil çalışmıyor. Oyun esnasında telefona mesaj geldiğinde telefon elimde kalacak sanıyorum.

Satmamanız iyi olmuş zira Belle göründüğü gibiyse baya güzelleşecek telefonunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Satmamanız iyi olmuş zira Belle göründüğü gibiyse baya güzelleşecek telefonunuz.

SGS2'den sonra kusra bakmayın ama o telefon at arabası gibi gelir bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoNameX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoNameX

Symbian öldü bitti çürüdü gitti, bu devirde Symbian almak hata olur..

Devir Android devri, Symbian'ı anca telefondan anlamayan cahil tipler kullanır

Sen bu yorumu yapınca kültürlü mü oldun? :) Bak benim Symbian demem için sebeplerim var peki senin neyin var? Forumda süre gelen sürü psikolojisine kapılmış cevap vermişsin.

Basit kullanıcı arayüzü, işlemciye yük bindirmemesi, Belle ile hızlanan arayüzü, uzun pil ömrü, çalıştırdığı hiç bir uygulamada Android gibi kasmadığı için Symbian diyorum.

Android gibi kasma mı dalga mı geçiyorsun sen Git bir Android telefon al eline biraz incele gör kim kasıyor , symbian mı android mi

Ben zaten Android'li cihaz kullanıyorum zeki arkadaşım. Evet Android kasıyor, arayüzde kasmıyor ancak bazı oyunlarda kasmaktan oynanmaz bir hal alıyor oyun. Şimdi donanım felan deme bana Symbian'lı telefonda beğenmediğiniz 680mhz işlemciyle, 256mb ramle kasma, donma olmadan oynanıyor aynı oyun.

Sanki bir tek siz telefon kullanıyorsunuz, sizden başka kimse bilemez, inceleyemez, fikir sahibi olamaz..

600 liralık telefonda tabi kasma olacak,düşük segmentin işletim sistemi değil Android Fakat normalde Galaxy mininin,N8 vb. symbianlı cihazlardan az kastığına bizzat şahit oldum.Gameloftun "bazı" oyunları hariç,OVI'deki çoğu uygulama S60v5 uygulaması zaten nasıl kasmasını bekliyorsun ki?

Düşük segmentin sistemi değil diye bir şey olurmu arkadaşım, dediğin gibiyse neden 600 TL'sına Android cihaz satılıyor? Hani Android sisteme çok yük bindirmiyordu? Ayrıca ben Android kullanmak için 1500 TL vermek zorunda mıyım? Uygulama konusuna gelince nasıl Android'de uygulama yüklemenin tek yolu market değilse Symbian'da da Ovi değil nette ararsanız Android'de bulunan bir çok HD oyunun Symbian'da da olduğunu görürüsünüz. 600 TL'lık C6-01 tüm bu HD oyunları kasma olmadan oynatabiliyorken 600 TL'lık Android'li cihaz bunları yapamıyorsa bu Symbian'ın üstünlüğüdür.

C6-01' in hd oyunlarda kasmamasinin symbian ile alakasi yok. Hd oyunlarin kasmamasinin sebebi C6-01 deki BCM2727 gpu'sudur.

• Sen symbianli telefonda kasmadan splinter cell ve modern combat 2 oynayabiliyormusun once bunu soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroiD29

Sen symbianli telefonda kasmadan splinter cell ve modern combat 2 oynayabiliyormusun once bunu soyle.

Konu başlığının ve birçok sorunun cevabını verir nitelikte can alıcı bir soru olmuş :) Fakat "symbianı cahiller kullanır" demek de ayrı bir cahillik,herkesin ihtiyaçları farklı olabilir,oyundan programdan banane ben kameraya şarj süresine bakarım diyen var,şekline bakıp tel alan var,özetle zevkler renkler ve tercihler tartışılmamalı ve daha da önemlisi mobil işletim sistemlerinin yerine telefonların karşılaştırılması daha doğru olur.
  • Konu iyice oyun paylaşım bölümüne döndü . Öyleyse ben kendi kıyaslamamı yapıp ( son kullanıcı gözünden) iki sistemin birbirlerine üstünlük kurdukları yerleri belirteyim.

Android:

+ Akıcı arayüz
    + Geniş uygulama yelpazesi
    + Daha çok kişiselleştiribilme olanağı
    + Daha hızlı web deneyimi

Symbian:

+ Basit arayüz
    + Daha sık yayınlanan firmware desteği
    + Daha uzun pil ömrü
    + Genel telefon özelliklerinin daha kullanılabilir olması
    + Daha güvenli olması ( Android'teki gibi nete bağlandığımda, açılan sayısız uygulama veri gönderip almıyor)

Bunlar benim görüşlerimdir herkez katılmak zorunda değildir. Ayrıca bu sistemleri kullanan telefonların özelliklerinden bağımsız olarak sadece sistemleri kıyaslamaya çalıştım, eğer telefonlarıda işin içine katarsak Symbian kullanan telefonlarda görüntülü görüşme şansının daha yüksek olması, Android'li telefonlara göre kulaklıklı, kulaklıksız ses deneyiminin daha tatminkar olması Symbian'a artı puan kazandırırken, Android'li telefonlara ise genel olarak daha yüksek işlemci ve rame sahip olmaları, daha büyük ekranlara sahip olmaları (çeşitlilik iyidir), donma, reset gibi sorunları daha az yaşamaları artı puan kazandırıyor.

Buda demek oluyorki her iki sistemide tercih eden insanların sebepleri var. Kimse Symbian yada Android kullandığı için saflıkla vb. ithamlarla muhattap edilemez. Kimi için işlemci hızı hiç bir anlam ifade etmezken, kimi için telefonda müzik dinlemek hiç bir anlam ifade etmeyebilir. Tercih meselesi.

• araya sıkıştırayım dedim Turkcell t10 ve yeni çıkan t20 modeli Huawei'nin modellerinden uyarlanmıştır :)
  • Symdroidios
  • android seni daha mutlu edecktir
  • I phone bile android e geçecek nokia kendi kafasina gore takilsin bakalim ne zamana kadar symbian yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: osman1942

I phone bile android e geçecek nokia kendi kafasina gore takilsin bakalim ne zamana kadar symbian yapacak

Konuyu niye hortlatiyorsun?

iPhone , Android'e geçecek ha?

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

Symbian kesinlikle

peki canım kardeşim benim. Neye dayanarak bu kanıya vardın. açıklar mısın ? canımın içi
  • android uygulama symbian donanım
  • herkes dalgacı olmuş kimse düşüncelere önem vermiyo. Arada iyi konuşanlar var :)

Eğer adam oyun oynamayı çok seviyosa tabi aradığı oyun simbianda yoksa android seçer ama bi iki uygulama için uzun şarjı unutmamak gerekir.

Ben şuan s40 nokia c3 kullanıyorum aynı zamanda Ics li mobee tablet kullanıyorum. C3te fazla takılma yaşamıyorum bana gayet yetiyo ama tablette takılmalar yavaşlıklar oluyo.
    Şarj konusunda c3 aşırı yoğun kullanımda 3 günü bulurken tablet günü tamamlayamıyor :)
    Androidle internetteki tüm işimi halledemiyorum 7" ekranda ki telefonlar 3.5 " veya 4" onlarda nasıl hallederim.

Ben daha 18 yaşındayım teknoloji hakkında çok şey okudum. Biraz araştırmam var. Kimse symbian yoka sardı android şampiyon demesin!!

Ben şuan telefon almayı planlıyorum ama şarj süresi 1 günü tamamlayabilecek bi android önerisi alamadım. C3te yaptıklarımın aynısını android telefonda yapsam şarj olarak 3te 1i :) ama aynı işleri yaptım :) eeee nerde şampiyon :D
    neyse parası çok olan ios mu blackberry mi diye düşünsün oyun uygulama isteyen orta düzey halk android eskici olan şarjım uzun gitsin diyen symbian düşünsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: osman1942

I phone bile android e geçecek nokia kendi kafasina gore takilsin bakalim ne zamana kadar symbian yapacak

Adam kontak kapatmıs beyler,he bu arada suan icin android bence

• arkadaşlar bütün yorumları okudum ve symbian yazılıma haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.ben hem os hem android hemde symbian yazılımı kullandım.en iyisi symbian.ilk olarak symbian yazılım anna ve belle ile çok değişti ve programlara bakarsanız android de olanlar aynısı symbianda da var.ayrıca şarj 3 gün aktif kullanımla gidiyor bizzat denedim (benim n8 telefonumda) donanımsal ve fiyat bakımında en iyi tel n8.o fiyata ancak htc desire c alırsın oda n8 in yanından geçemez özellik olarak.samsung demiyorum bile 2 yıl sonra dokunmatik kalmıyor ve tel kendini resetliyor android yazılım için ayaklı şarj cihazı olmak lazım.
  • Symbian şarj olarak iyi gider.. Nokia olduğu için dayanıklıdır. Belle ile iyi bir hali var. Uygulama yönünden önemliler var ama içeriği aynı değil. Uygulamalar symbianı fazla iplemez.

Android ve İos eğlence yönünden ve şarj yönünden aynıdır. Bi iphone4s te şarj süresi 16 saati bile göremez. Samsungta 1 günü anca tamamlar. Ama Sony ve HTC aynı değil diğer gün yolda bırakabilir :D

Sony Xperia serisi telefonlar güzeldir.
    HTC One serisi güzel..
    Samsung Galaxy S3 ve düşük modeller güzel. Çünkü şarjı çok gidiyor. S3te bataryası iyi diye. Diğerlerinde ise çok uygulama yükleyemediğin için çok gider.

Ayrıca Symbianda hafıza kartınada oyun yüklersin androidde illaki bol gb gerek! İphone zaten en düşük 8gb!

Samsung alan adam dikkatli olmak zorunda hafızayı az tutuyorlar!
    Sony ise hafızayı yüksek tutar.

Symbian==> Nokia
    Android==> Sony
    İos==> İphone

• arkadaşlar bu tartışmayı bitirecek adım nokiadan geldi.nokia adndroide geçecek bunun için n8 ve n9 dan itibaren android 4.0.3(ıce cream)e geçecek tam tarihi belirtilmedi ancak lumnia yeni modeller gelmesinden sonra yapılacağı nokiaya yakın kaynaklar tarafından söyleniyor.ne kadar doğru bilemem.ama ben androide geçmek istemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.