Şimdi Ara

symbian mı android mi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
1
Favori
16.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar böyle başlığın oldugunu biliyorum fakat benim size sorucağım daha farklı. telefon alıcam ama 2 telefon arasında kaldım nokia c6-01 ve huawei ideos x5 bir de iphone 4 8gb çıkıcak dıyolar 500-600tl ye bilgisi olan var mı ?? ama oncelik iki telefondan hangisi seçerdiniz ??
    nokia : symbian, ekranı küçük, kamerası iyi, dokunmatiğini övdüler, çelik kasalı ve nokia
    huawei: android, ekranı diğerine göre büyük, kamera fena değil ve bilindik bir marka değil
    benim için bedava uygulama ve oyunlar, kamera, sağlamlık, ekran ve dokunmatik önemli sizce hangi telefonu almalıyım veya sizin önereceğiniz 500-600tl bu özelliklerde var mı ?? şimdiden teşekkür ederim. (:

• Symbian devri bitti, nokia kör kuyuda hala iş yapmaya çalışıyor.
  • Yavaş çıksın 500-600 TL fiyatla Iphone 4.

Iphone 4 16 GB fiyatı 1900 TL iken 8 GB arada o kadar fark olmaz. Hele Iphone 3 GS fiyatı 1000 TL iken zor çıkar o fiyata bir Iphone 4 ait bir model.
  • Symbian kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava uygulama ve oyun istediğini belirttiğine göre ideos x5 almalısın.
  • Symbian. ?

600‘e IP4 ?

Iyi guldum valla
  • Android Windows 7 Home Premium ise, symbian Windows 98'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    N97 mi iPhone mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 konusunda ciddiyim 16gb 600 dolar yurt disinda 8gb 300 dolar olarak cikacagina gore 500-600tl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakukan

iphone 4 konusunda ciddiyim 16gb 600 dolar yurt disinda 8gb 300 dolar olarak cikacagina gore 500-600tl ediyor

Sorun da o zaten ora 'dışı' bura 'içi'.
  • Huawei al bu söylenenler içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

iphone 4 konusunda ciddiyim 16gb 600 dolar yurt disinda 8gb 300 dolar olarak cikacagina gore 500-600tl ediyor

Sorun da o zaten ora 'dışı' bura 'içi'.

aciklama geregi duymamistim ama malesef aciklamak zorundayim yurtdisinda 600 dolar olan mal burda 1200tl ise yurtdisinda 300 dolar olan mal 600tl dir. ama ne zaman cikar ne zaman turkiyeye gelir bi bilgim yok.
  • karar verdim symbian yerine android alicam ve samsung ace cok hosuma gittii huawei bilinmedik bi marka oldugunu dusunuyorum.
  • Symbian'ı neredeyse hiç geliştirmiyorlar o yüzden android derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 28 Ağustos 2011; 19:10:24 >
  • Şakamı yapıyorsun? Dalga mı geçiyorsun?
  • quote:

Symbian'ı neredeyse hiç geliştirmiyorlar o yüzden android derim.
    quote:

neee anna ve belle ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

quote:

quote:

neee anna ve belle ne ?

Bak dostum anna ve belle'yi biliyorum ben sadece şunu söyledim stabilite konusun'da symbian çok iyidir android'e göre ama kullanıcıların çoğu android'e kaydığı için ben android derim beni soruyorsan hem, android hem symbian hem, java kullanıyorum şu an symbian'ı daha çok seviyorum ama ios ve android altında ezilmeye mahkum. Nokia zaten çıkardığı saçma telefonlarla kendi sonunu hazırladı yeni çıkacak telefonlar için pek umutlu değilim ama bakalım
    Son olarak o kadar delicesine symbiana bağlanmışsın ki fanı olmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 28 Ağustos 2011; 21:07:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

quote:

quote:

neee anna ve belle ne ?

anayı falan boşver babayıda çıkarsalar symbian çekirdek olarak symbiandır, 5800 la neler yaşadığımı bilirim ben, ömrümden ömür gitti, tam akıllı telefonlar hiçbir işe yaramaz fikrine katılacakken anroide kavuştum ohh dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Ağustos 2011; 0:26:53 >
  • şu an symbian kullanıyorum.telefonuma iki kere yeni sürüm yayınladı nokia sonra unuttu gitti.symbian desteği yok.stabil değil.yazılımı karmaşık olduğu için işlemciyi yoruyor.hiçbir işe yaramaz.ipod touch kullanıyorum aynı zamanda bir kere bile kasılma veya herhangi bir sorunla karşılaşmadım.ios bu işi biliyor.android de aynı seviyede olduğu için androidi tek geçerim.zaten ben de ideos x5 veya x6 alıcam.gerçi x6 gelmicek gibi
  • quote:

O yurtdışı fiyatları.

Bizim ülkemizde Apple marka bir ürünün 1000 TL'den aşağı satılabileceğini düşünemiyorum.

En başta Apple marka bir ürüne 1000 TL'den aşağı bir ücret ödenmesi yurdum Apple fanboylarının karizmasını sarsar.

Apple bu tatlı su sazanlarını, pardon sabit ve sadık müşterilerini kaybetmeyi göze alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

O yurtdışı fiyatları.

Bizim ülkemizde Apple marka bir ürünün 1000 TL'den aşağı satılabileceğini düşünemiyorum.

En başta Apple marka bir ürüne 1000 TL'den aşağı bir ücret ödenmesi yurdum Apple fanboylarının karizmasını sarsar.

Apple bu tatlı su sazanlarını, pardon sabit ve sadık müşterilerini kaybetmeyi göze alamaz.

Yıkarlar burayı sen nasıl apple'a laf söylersin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.