Şimdi Ara

SYD Bilgisayar Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar SYD Bilgisayar'dan internet sitesi üzerinden GTA V almaya karar verdim. Fiyatıda çok uygun ve kapıda ödeme seçeneğide var. Ancak daha önceden alışveriş yapmamanın verdiği güvensizlikten dolayı biraz çekiniyorum.
    Aranızda bu firmadan alışveriş yapanlar olduysa beni bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

• Bende GTA 5 almışım. Sorunsuz geldi kapıda ödeme yaptım.
  • Kaç gün içinde geldi hocam? Bir de fiyat neden bu kadar ucuz
    @mic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2605FBED8 -- 30 Mayıs 2014; 10:14:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jourbuva

Kaç gün içinde geldi hocam? Bir de fiyat neden bu kadar ucuz
    @mic

Fiyat neden ucuz bilmiyorum ama hiçbir sorun çıkmadı. Ben Cuma günü akşamı sipariş vermiştim. Haftasonu yüzünden işlem yapılmadı. Pazartesi öğlen elimdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

quote:

Orijinalden alıntı: Jourbuva

Kaç gün içinde geldi hocam? Bir de fiyat neden bu kadar ucuz
    @mic

Fiyat neden ucuz bilmiyorum ama hiçbir sorun çıkmadı. Ben Cuma günü akşamı sipariş vermiştim. Haftasonu yüzünden işlem yapılmadı. Pazartesi öğlen elimdeydi.

Sağolun hocam, o zaman bende pazartesi erkenden veririm siparişi aynı gün, olmadı sonraki gün teslim ederler.

• Ben de aldım bir problem çıkmadı. fiyatının ucuz olmasının sebebi spot ürün olması. Yani vergisiz. Kendileri getirtiyorlar. Nereden getirtiyorsunuz diye sormuştum. Dubai ya da İngiltere demişti. Ürünler orjinal. Kendileri getirdiği için vergi binmiyor üstüne. Bu yüzden ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancenden

Ben de aldım bir problem çıkmadı. fiyatının ucuz olmasının sebebi spot ürün olması. Yani vergisiz. Kendileri getirtiyorlar. Nereden getirtiyorsunuz diye sormuştum. Dubai ya da İngiltere demişti. Ürünler orjinal. Kendileri getirdiği için vergi binmiyor üstüne. Bu yüzden ucuz.

Eyvallah en çok merak ettiğim konuydu ucuzluğun sebebi öğrenmiş oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucuz olmasının nedeni şu ibare "3. BÖLGE NTSC TÜM PS3 LERDE SORUNSUZ ÇALIŞIR" ve spot ürün olması. yani vergi ödemeden getiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ucuz olmasının nedeni şu ibare "3. BÖLGE NTSC TÜM PS3 LERDE SORUNSUZ ÇALIŞIR" ve spot ürün olması. yani vergi ödemeden getiriyorlar.

Pek bilgim yok ama PAL'mı olması gerekiyor?
  • türkiye de pal kullanılıyor. ben en azından tüm oyunlarda pal kullandım. ama ntsc de çalışıyor diye biliyorum. en fazla online da arkadaşlarınla beraber oynayacaksan sıkıntı olabilir. her bölgenin server ı başka diye biliyorum. yani bir oyuncu pal diğeri ntsc oyun oynarsa denk gelmeyebilirler.
  • quote:

türkiye de pal kullanılıyor. ben en azından tüm oyunlarda pal kullandım. ama ntsc de çalışıyor diye biliyorum. en fazla online da arkadaşlarınla beraber oynayacaksan sıkıntı olabilir. her bölgenin server ı başka diye biliyorum. yani bir oyuncu pal diğeri ntsc oyun oynarsa denk gelmeyebilirler.

Hocam olabilir-gelmeyebilir yazmışsınızda yani bu tesadüf bir durum mu? arkadaşımla oynayacağımda bazen olur bazen olmaz mı demek?
    Ayrıca başka bir sorun çıkartır mı?
  • tesadüf değil. şöyle söyleyeyim ps3 te arkadaşlarla dark souls online oynuyorduk hepimizin oyunu pal versiyondu. hiçbir sıkıntı da olmadı. ama ntsc olsaydı beraber oynayamazdık. her bölge oyunun kendi server ı olunca ancak o bölge oyunu alanlar birlikte oynayabiliyorlar. ama single player da herhangibir sorun yok.
  • quote:

tesadüf değil. şöyle söyleyeyim ps3 te arkadaşlarla dark souls online oynuyorduk hepimizin oyunu pal versiyondu. hiçbir sıkıntı da olmadı. ama ntsc olsaydı beraber oynayamazdık. her bölge oyunun kendi server ı olunca ancak o bölge oyunu alanlar birlikte oynayabiliyorlar. ama single player da herhangibir sorun yok.

Kusura bakmayın bir kaç sorum daha olcak bu konularda cahilim de.

1. ABD deki oyuncularla da olsa online oynayabilir miyim?

Evet ise;

2. Arkadaşımında oyunu NTSC olursa birlikte oynayabilir miyiz?

3.Cihaz PAL Oyun NTSC, görüntü-ses vb. sorun çıkmaz değil mi?
  • Arkadaşlar bende ordan gta 5 aldım adam kadıköy de 1 numara sürümden kazanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1evet
    2 evet
    3.çıkarmaz

bölge farkları sadece online da etki eder hangi bölgeden oyun alırsan o bölgedeki insanlarla online oynarsın. arkadaşınla online oynamak için ikinizin de aynı bölge oyun almanız lazım. bu ister pal olsun ister ntsc
  • En son GTA V'lerin içine Yılmaz Güney VCD'leri koyuyorlardı. İşler değişmiş anlaşılan.
  • SYD Kadıköy piyasası içerisinde alışveriş yaptığım tek firma. Çalışanlar paragöz, çıkarcı, menfaatçi insanlar değiller. Her türlü sorununuza mümkün mertebe yardımcı oluyorlar. Böyle esnaf bulmak çok çok zor bu zamanda. Karşıda da Konsoloyun vardır mesela o da en az SYD kadar güvenilir, dürüst bir firmadır. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.