Şimdi Ara

Swarm konum bulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi açıkken hemen konum buluyoken,3G ile denediğimde konum bulamıyor tekrar deneyin diyo.bunun çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi?

Cihaz: iphone5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayarlar>gizlilik konum servisleri acik mi ? birde ayni sekme altinda swarmi bulup kapaliysa onuda acin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 4 Şubat 2015; 19:06:15 >
  • troy kullanıcısına yanıt
    Açık hocam 2-3 gün önce problem yoktu.hiç bir ayar değiştirmedim şimdi bulamıyor.

• Devamlı olabilecek bir durum. Bende de oluyor ama ikinci defa da filan buluyor.
  • bende de oluyor swarm da sıkıntı var herhalde. ikinci seferde bağlanıyor ve listem karşıma geliyor
  • swarm ve instamesajda oluyor benimde cihaz 5S
  • tülay düzenli T kullanıcısına yanıt
    En az 10-15 kez denediğimi hatırlıyorum olmuyodu.bugün deniyim bakıyım dedi ilk seferde buldu.hiç bir değişiklik yapmadım

• İşte o gün bir aksaklık olmuştur bence hatlarda.
  • arkadaşlar şu allahın cezası uygulama sadece 8.1.3te mi böyle ya? takılıyor, 3g de sapıtıyor, wifi de bile sapıtıyor, donuyor vsvs. sizde yaşıyor musunuz bu sorunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanın uygulama ikiye ayrıldıktan sonra eskisi kadar kullanmaz oldum. Bazen check-in yapmaya çalışırken konum olarak Türkiye demiyor mu dalga geçer gibi..

• son 10 gündür 3G üzerinden konum servisleriyle alakalı hiçbirşeyi kullanamaz oldum. facebook,twitter,swarm,haritalar vs vs hiçbiri konum bulamıyor.
  • Eriny kullanıcısına yanıt
    swarm,forsquare in yerini tutamaz zaten swarm'da orada olan kişileri falan check-in yapmadan göremiyosun ayrıca daha karışık.
  • Geçen bendede oldu o , nedendir bilinmez

• Aynı sorun bende de mevcut, 3g de ilen böyle yapıyor. Wi-Fi ile bağlıyken anında konumumu Şak diye doğru buluyor.
    Hatta 3G de iken konumu yanlış bulduğunda, haritayı açıyorum orada da yerimi yanlış buluyor.
    Sorun hattan Kaynaklı Dicem ama Android telefonlarda böyle sorun yok. Onlar konum bulmada zorluk yaşamıyorlar.
    Neden iPhone lerde böyle oluyor anlamadım

• Bize yok öyle bi sorun
    Senin telefon bozuk
    Telefon çöp konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

Bize yok öyle bi sorun
    Senin telefon bozuk
    Telefon çöp konu kilit üye ban

sen dedin ya telefonun bozuk olduğunu şimdi anladım.
    Bak işine kardeşim, yok telefon bozukmuş, çöpmüş. Sanamı kaldı teşhis koymak.
    Ne bozuk ne çöp hadi git işine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.