Şimdi Ara

iOS için Safari vs Google Chrome

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar az önce indirdim Google Chrome'u. Arayüz olarak gayet başarılı buldum, ama yine de özelleştirilebilir olması daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Örneğin sayfayı yenilemek için menüyü açmak yerine Safari'deki gibi adres barının sonuna eklenebilirdi. Tabi daha uygulama çok yeni, ilerde bunların da ekleneceğine eminim. Bunun dışında Flash desteği yine yok.
    Özet olarak uygulama iyi, fakat şu an Chrome'da yapıp Safari'de yapamadığım bir şey yok diyebilirim. Kullanım olarak iki uygulama da aynı bana göre. Safari'yi tahtından etmek için en azından Flash gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Yer imleri ve sekmeleri senkronize etme olayı var ama bilgisayarında Firefox kullanan biri olarak gereksiz bana göre..
    Bu arada yeni keşfettiğim sesli arama olayı gayet hoş.. :)

Sizin görüşleriniz nedir peki ? Tartışma değil sohbet havasında görüşlerimizi paylaşalım burada. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flash Desteği Olsa Tadından Yenmezdi..Ama Yine Hızlı Geldi Bana
    Adres barından direk arama yapabiliyoruz bu iyi olmuş...
    Keşfettikçe eklerim özellikleri buraya..

• Flash özelliği kaldırıyor adamlar siz flash gelsin diyorsunuz , şuan telefona indirebilecek durumda değilim benchmark yapan arkadaşlar varmı büyük ihtimal safari daha fazla puan verecektir ama merak işte

"Everything around you that you call life was made up by people that were no smarter than you.
    And you can change it, you can influence it…"
  • _____________________________
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • PC deki Chrome ile senkronize olma olayı benim çok işime yarıyor. Ek olarak iPhone üzerinden PC de o an açık olan sayfalarıda görebiliyorsunuz.

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

Flash özelliği kaldırıyor adamlar siz flash gelsin diyorsunuz , şuan telefona indirebilecek durumda değilim benchmark yapan arkadaşlar varmı büyük ihtimal safari daha fazla puan verecektir ama merak işte

telefondan direk online bench test yapcagım hangi site var

Orijinalden alıntı: myfranco

http://forum.donanimhaber.com/m_62591158/tm.htm

Verdiginiz link'e giremiyorum. Konu acildigindan beri o konuya girdigimde "Microsoft VBScript runtime error '800a01a8'

Object required: 'objRS'

/showTopic.asp, line 165". Hatasi aliyorum. Site uzerinde heryere gireriyorum dma o konuda bu hatayi aliyorum nedeni ne olabilir?

Test 1

Safari: 101.424

Chrome : 47.064

Test 2:

Safari: 100.974

Chrome : 48.433

Test 3

Safari: 101.186

Chrome : 47.950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 29 Haziran 2012; 17:10:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.