Bildirim
Sw Değişirken Lig Noluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
GEÇME
İlla diyosan bu kadar veletle kalitesiz oyunlara dayanabilirim o zaman söyleyeyim lig düşer_____________________________ -
Aslında Silver isen Çelıncıra atması lazım ama adalet yok işte. _____________________________
"The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it."-Lee Sin
"A true hunter never rests." - Rengar
-
bende geçmeni tavsiye etmem tr çok kötü. trden euw'ye geçtim b1deydim bi tane ranked attım geçtikten sonra b4e gönderdi. win rate'ine bakarak atıyor na'den trye geçersen çok büyük olasılıkla 5-6 lig üste atar diye düşünüyorum ama sakın GEÇME!
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Indelicate.
Aslında Silver isen Çelıncıra atması lazım ama adalet yok işte.
Yav he_____________________________ "Power belongs to those who can wield it."

-
na dan tr ye geçilir mi kafan mı güzel bilerek bmw arabanı murat 131 ile takas etmek gibi birşey _____________________________
Balance is a lie - we are the true ninjas -
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
quote:
Orijinalden alıntı: Indelicate.
Aslında Silver isen Çelıncıra atması lazım ama adalet yok işte.
Yav he
Hm ok sn mşglsn glba .s.s_____________________________
"The actions of one may sunder the world, but the efforts of many may rebuild it."-Lee Sin
"A true hunter never rests." - Rengar
-
quote:
Orijinalden alıntı: aqiratli96
na dan tr ye geçilir mi kafan mı güzel bilerek bmw arabanı murat 131 ile takas etmek gibi birşey
+1.Bu arkadaş kafayı üşütmüş
NA'da silver isen TR'nin diamonduna eşitsin demektir adalet yok ama gidersen bronze'e kadar düşersin
daha önceden bir ligde isen sw değiştirince gittiğin serverda 1 ranked maçı sonrasında " gizli elo" na göre bir lige atanırsın. Gizli elo nasıl öğrenilir bilmiyorum :D
Bir örnek , bir ara turnuva için tr'ye geçmiştik o zaman silver 2'den silver 3'e düşürülmüştüm ama elemelerde silver 2'yi atlayıp direk 1'e çıktım. Sanırım buda o gizli elo ile alakalı.
Westteki accountum ile ilgili mesajlar attım ama bir türlü ücretsiz geçirtemedim tr'ye :( , şimdi eski , skinsiz account ile oynuyorum.
türkçe konuşmanın zevki bir başka , westte oyunlar kaliteli ama çabuk sıkıyor yalnız olduğumdan.
çenem düştü :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 18 Ağustos 2013; 18:18:24 >_____________________________ -
-
tekrar ilk 10 maçı atıyosun diye biliyorum ben
Tek mac atiyosun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: SkiLNight_68
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia
Tek mac atiyosun.
bilgi için teşekkürler
_____________________________ Go ahead, be negative. You'll be just my type.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kasede
Sw ne?
Server ın kısaltması sw demeyin bana sakın
Bunlar v ye w diyenler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sınav koçluğu yapmak istiyorum çok cüzi fiyatlara. Detaylı bilgi için DM atabilirsiniz. -
-
"GEÇÇÇMMEEEEE"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Bunu gerçekten içimden söylüyorum GEÇME ben kaçtım trden size de öneririm. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler