Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Thermaltake Armor+ VH6000 CLUB ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> ## Thermaltake Armor+ VH6000 CLUB ## Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Şubat 2008; 22:54:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

## THERMALTAKE ARMOR+ VH6000 CLUB ##

THERMALTAKE ARMOR+ VH6000 SAHİBİ OLANLAR

c.alkan || x3m || Keşiş || killnOd || Penryn || sinan_54 || major24 || sarpuli || badtr || Velvet12 || KORKMAZ60 || signomis || A/Z/R/A/İ/L || vanted || gurgula53 || aksemseddin || sinson || Vipracing || scientist8 || losthell || max975 || Endoplazmikredikulum || kılızejder || ankara1234 || dellino

LÜTFEN İSMİNİZİ YAZDIRINIZ!!!

## THERMALTAKE ARMOR+ VH6000 CLUB İMZASI##

[center][image]http://www.compuquip.com.au/images/Thermaltake_Logo.gif[/image][/center]
[center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_21095774/tm.htm]THERMALTAKE ARMOR+ VH6000 CLUB[/link][/b][/center]

------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar herkese selam... son 10 gündür almayı düşündüğümü söylediğim Thermaltake Armor+ VH6000BWS'yi aldım.. tek kelimeyle mükemmel bir kasa.. verdiğim paranın karşılığını kuruşuna kadar aldığıma inanıyorum.. 2 gün önce fanları konusunda endişelenip başlık açmıştım ama gördüğüm kadarıyla daha önce kullandığım TT Daimer V5000D ve TT Kandalf VA9003SWA(25cm yan fanlı) pek bir fark yok.. tabiiki sessiz fan alınırsa daha iyi bir sonuç elde edilir ama sanırsam gerek duymayacağım.. kasayı aktarmam yaklaşık 4 saat sürdü çünkü donanım bilgim vardı fakat ellerim çalışmıyordu bugün eksiksiz hatasız bunuda becermenin heyecanını yaşıyorum.. tabii Mesut Bey'in inceleme videosuda bayağı bir işime yaradı diyebiliriz..

kasayı Vatan'dan Card Finans ile 226$+KDV gibi bu kasa için gayet makul sayılabilecek bir fiyata aldım.. ilk fotoğraflarınıda koyuyorum.. umarım Armor+ sahibi olmak isteyenlerin sayısı günden güne artar..

daha anlaşılır resimler eklenmiştir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 30 Nisan 2008; 13:41:06 >
ramazanyurt

11 Şubat 2008; 23:36:15 

bende almayı düşünüyorum ama şu an forumda armor+ ve cosmos 1000 karşılaştırılması yapılıp duruluyor. şimdi bu mu daha iyi yoksa cosmos mu? cosmosun her tarafı kapalı. estetik bir kasa olması her zaman güzeldir. burada armor+ daha şekil bir kasa. ama sesi dediğiniz gibi çok mu?

Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led / Samsung 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
x3m

12 Şubat 2008; 0:40:09 

bende karşılaştırdım ve ARMOR+ aldım .
bence boşuna karşılaştırıyorlar bir adım önde ARMOR+
çok ince detaylar var bende video incelemyi seyredip aldım.

birde ses konusuna değinmek istiyorum bende hiç öyle rahatsız edici ses yok
fan gürültüsünü zar zor duyuyorum.

Keşiş

12 Şubat 2008; 3:56:13 

Ben de Armor+ aldım siyah.. Diyorum ki ben daha önceleri çöp tenekesine koymuşum sistemi mi de haberim yokmuş

Ağanın eli tutulmazmış..
killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 4:17:59 

ARMOR + kullanan biri olarak cok memnunum ama 14 luk fanlardan ziyade 25lik fanin sesi duyuluyor ama zaten bu kasaya guzel bir fan kontrol cihazi alirsaniz problem kalmaz birde 780e gelirse eger onuda takinca ARMOR + tam super olacak kanimca.

Penryn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Şubat 2008; 4:40:23 

Armor VH6000BWS Forever.Kardeşim hayırlı olsun.Bende kullanıyorum aynı kasadan.Çok memnunum.İçinden çıkan aksesuarlarda gerçekten çok ince düşünülmüş.Birde kasanın kablolarla ilgili çözümüde harika olmuş.Şahsen ömürlük bir kasa.Kasanın içi çok büyük ve ferah nerdeyse insanın kendisi bile girer.

Ben Vektron un kampanyasıdan 302 ytl ye hemde bonusa 6 taksite aldım vade farkı olmadan.Sende çok uygun almışsın.Güle güle kullan.

Cooling by ALPHACOOL NexXxoS Xtreme II 240 RADYATÖR&AQUA 120 RADYATÖR&Alphacola 1L UV-Sarı-Yeşil SIVI&EHEIM 1000 POMPA/VİEWSONİC 22" VG2230VM/GİGABYTE P-35 DQ6/E 7200 2.53@3,99 GHZ with ALPHACOOL NexXxoS X² Bold HIGHFLOW/2*2 GB MUSHKİN 5-5-5-12 800@1008/MSİ 8800 GTS 512 MB O-C with ALPHACOOL GP3-07B/THERMALTAKE ARMOR VH6000BWS/SİLVERSTONE ST50EF 500 Watt/250 Gb*2 SEAGATE 410AS RAİD0/THERMALTAKE SES DUYARLI NEON/AEROCOOL GATEWATCH/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP1
DonanimHaber Overclock Team E7200 3990 Mhz with Zalman 9700 Ultimate Rx 303 Lcd Duvara Askı Aparatı incelemesi
Microsoft System Administrator ...::::THERMALTAKE ARMOR+ CLUB::::...
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2008; 9:32:46 

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

bende almayı düşünüyorum ama şu an forumda armor+ ve cosmos 1000 karşılaştırılması yapılıp duruluyor. şimdi bu mu daha iyi yoksa cosmos mu? cosmosun her tarafı kapalı. estetik bir kasa olması her zaman güzeldir. burada armor+ daha şekil bir kasa. ama sesi dediğiniz gibi çok mu?

Cosmos'un fiyatı daha pahalı ayrıca Armor+'dan çok daha ağır..

millet sesli falan demiş ama o kadarda değil.. kesinlikle Armor öneriyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: x3m

bende karşılaştırdım ve ARMOR+ aldım .
bence boşuna karşılaştırıyorlar bir adım önde ARMOR+
çok ince detaylar var bende video incelemyi seyredip aldım.

birde ses konusuna değinmek istiyorum bende hiç öyle rahatsız edici ses yok
fan gürültüsünü zar zor duyuyorum.

katılıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 12 Şubat 2008; 9:33:06 >
c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2008; 9:38:52 

quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Ben de Armor+ aldım siyah.. Diyorum ki ben daha önceleri çöp tenekesine koymuşum sistemi mi de haberim yokmuş

hayatım TT'den önce ve TT'den sonra die ikiye ayrıldı yauuw

quote:

Orjinalden alıntı: killn0d

ARMOR + kullanan biri olarak cok memnunum ama 14 luk fanlardan ziyade 25lik fanin sesi duyuluyor ama zaten bu kasaya guzel bir fan kontrol cihazi alirsaniz problem kalmaz birde 780e gelirse eger onuda takinca ARMOR + tam super olacak kanimca.

bence pek gerek yok gibi ya...

quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Armor VH6000BWS Forever.Kardeşim hayırlı olsun.Bende kullanıyorum aynı kasadan.Çok memnunum.İçinden çıkan aksesuarlarda gerçekten çok ince düşünülmüş.Birde kasanın kablolarla ilgili çözümüde harika olmuş.Şahsen ömürlük bir kasa.Kasanın içi çok büyük ve ferah nerdeyse insanın kendisi bile girer.

Ben Vektron un kampanyasıdan 302 ytl ye hemde bonusa 6 taksite aldım vade farkı olmadan.Sende çok uygun almışsın.Güle güle kullan.

çok teşekkür ederim.. hepimize hayırlı uğurlu olsun..
downboy

12 Şubat 2008; 18:54:01 

Her ne kadar fanlar sesli çalışıyor densede, alınabilecek en güzel kasalardan bir tanesi ve ne yazık ki çok yüksek olmasından dolayı alamıyorum. CM Stacker'e kalcaz gibi, bi çözüm önerisi olan var mı bu boyutla ilgili. Yüksekliği düşürmenin bir yolu var mı acaba?

c.alkan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Şubat 2008; 20:22:45 

walla boyut düşmezde anladığım kadarıyla sen bunu bilgisayar masasının kasa bölümü gibi dar bi alana koymayı düşünüosunda illa oraya koyma yanına fln koy... kablolar bir şekilde uzanır illaki
TuVNeRa

12 Şubat 2008; 20:41:44 

Hayırlı olsun
Daha kaliteli bir fotoraf makinesiyle çekilmiş kasanın 7-8 resmini koyabilir misin?

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
scorpionmusti

12 Şubat 2008; 20:49:56 

Hayırlı olsun dostum çok doğru bi şeçim olmuş bence Kısmetse bende almayı düşünüyorum taksitlerim bitince

/Intel Pentium E2160 @ 3.0 Ghz / Gigabyte P35-DS3R (Rev 2.1) / Kingston 2*1 GB DDR2-667@ 800 / Seagate 410AS 2*250 GB Raid0 / Nec-Optiarc DWD-RW / /Sparkle 8800GT 512 MB @ (700/1700/2000) / BeQuiet Dark Power Pro 600W /SS2 TVCard /Tt Armor+/

gsaray15

12 Şubat 2008; 20:57:34 

Hayırlı olsun güle güle kullan iyi bir kasa

KOCADEMŞAH

12 Şubat 2008; 21:02:32 
<