Bildirim
Suzuki Marutti 800 alsammı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Siz bilirsiniz tabi beğeniyorsanız alın şahsen ben almam o ayrı bir konu ... -
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Siz bilirsiniz tabi beğeniyorsanız alın şahsen ben almam o ayrı bir konu ...
yaa beğenip beğenmeyecek bi durum yok
şuan bütçem buna el veriyohoşuma gitti... bilmiyorum
-
Küçümsemek anlamında söylemedim yanlış anlamayın sakın herkesin görüşü farklıdır bana göre iç hacmi ve bagajı uymaz o yüzden almam demek istediğim bu ... -
ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa ve bütçeniz buna elveriyorsa neden olmasın ilerde değiştirirsiniz şehir içi için binilmeyecek bir araç değil gördüğüm kadarı ile. -
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Küçümsemek anlamında söylemedim yanlış anlamayın sakın herkesin görüşü farklıdır bana göre iç hacmi ve bagajı uymaz o yüzden almam demek istediğim bu ...
yaa yok bende öle demek istemedim... öle bagajla magajla pek işim olmaz... az buçuk ayağımı yerden kessin işe giyim geliim yeter sağdan sağdan 50 ile -
Bence gidin 96-2000 model arası uno alın.Suzukiden daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bakımı falan da çok ekonomik. -
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
Bence gidin 96-2000 model arası uno alın.Suzukiden daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bakımı falan da çok ekonomik.
katiliyorum uno fikrine. parcasi ucuz, tamir ettirmesi kolay. ileride satmak istersen elden cikarmasi cok daha kolay. bence gorunu$u maruti'den daha iyi. bir ornek olarak:
http://www.sahibinden.com/en_ucuz_uno_70sWQQaXQQ10350530WQQpXQQdisplayitem -
yaa asıl bizde 95 lada var ama bakımsızlıktan yanına yaklaşılmıyor... bi yerini yaptırırken biyerindne bişi çıkıyo... bakıma soksam değeri kadar para yiicek... babam hiç bakmamış arabaya... 130.000de felan araba... bunlarda öle sorun çıkarcaksa naapıyım.. ben de kendime küçük bişi almayı düşünüyorum...marutti 2000 model 45-60 bine mevcut araçlar daha iyi kanatiyle bunları söyledim ama -
maruttiler çok çok az yakıyomuş yıllar önce binmiştim. fena araba değildi. 2001 i alınabilir. unoda iyi biraz daha büyükçe. lpg düşünüyosan uno daha iyi olcak gibi.. -
Bencede uno bak hem elinden daha çabuk cıkartırsın -
buna bide lpg takıp km de 60 70lira yakarsan güzel olur eğer amacın işe git gel ise motosiklet gibi araba üstüde kapalı 4 tekerlekli teybinide açarsın mis gibi 4 kişide binersin yeri gelir
-
Lpg li bi şahin al bence -
Benim bir arkadaşımda maruti vardı
Vede yakın zaman öncede vw polo 2004 aldı.
Ama marutiyide satmadı . Annesine verdi. Ama arada şunu der durur : nerede benim eski arabam , fare gibiydi heryere girerdi kaldırıma koysan bile yer kaplamazdı vede çok az yakardı.. :) -
birazdaha toplu olan nissan micra oneririm.
http://www.sahibinden.com/temiz_coupe_spor_gorunumWQQaXQQ9423346WQQpXQQdisplayitem
acaba fiyat sizi asarmi. -
clio 1 yada uno daha iyi olur bence.. -
bende lpg li uno şahin yada eski aksa clio 3 lüsünden yanayım
suzuki az yakıyor olabilir ama hakkaten arabaya benzemiyor -
[Deleted by Admins] -
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
birazdaha toplu olan nissan micra oneririm.
http://www.sahibinden.com/temiz_coupe_spor_gorunumWQQaXQQ9423346WQQpXQQdisplayitem
acaba fiyat sizi asarmi.
bence kesinlikle micra olmalı şekil olarak daha sağlam -
Yukarıdaki Micra süper hem daha mantıklı en azından Nissan. Bide Şahinde alabilirsin en azından elinden cıkarmakta fazla zorlanmassın bide parçasını kolay bulursun tabi 800 motor maruti benzini koklar ama aldınmıda son sahibi olursun onu diyeyim Bide yine alınabilecekler arasında Uno'da güzel veya yanına düşünürsen Renault Flash'da cok güzel olur
Benzer içerikler
- citroen c4 cactus yorumlar
- megane 2 alırken dikkat
- opel zafira neden tutulmuyor
- jeep renegade yorum
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X