Bildirim
Chevrolet rezzo aile için alınırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bizde var. sorunuz varsa alayım 2004 model. Performans orta lpg uyumu var diye biliyorum biz taktırmadik daha. Forumda konum var inceleme konusu. Parça sıkıntısı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 16 Mart 2016; 8:10:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Aveo almadan önce Rezzo'ya bakmıştım, alınası bir araç. İkinci eli ağır gider , sanırım tek sıkıntısı bu olsa gerek. -
Asla alınmaz , olası bir arıza da sizi çok üzer. Komşum aldı 2 ay sonra aracın motoru hararet yaptı. Normalde 1.500 tl civarına kurtarabileceği bir arızayı parça fiyatlarından dolayı 4.500 tl ye mal edebildi. Tavsiye de etmiyor. -
lego95 arkadaşın dediğine katılmıyorum. parça pahalı değil. hatta ford vw opel parçalarından ya ucuz yada aynı fiyattadır. alınası bir araç. kullanmayan bilmeyen ağzı olan konuşuyor. 2 buçuk yıldır ben kullanıyorum sıkıntım yoktur. aşırı memnunum. -
bacanağımda vardı çok memnundu tavsiye ederim o fiyata hurda alacağınıza aile için alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X