Şimdi Ara

suzuki için bir şans daha yeni vitara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.arabalar.gen.tr/yeni-suzuki-vitara-h4212.html

1.6 motorla geliyor, vergi dezavantajı yaşamayacak. malumunuz s-cross'da müdürleri denen çok zeki arkadaş müthiş bir fiyatlandırma ile piyasaya girmiş tozunu attırmıştı piyasanın. senelik 2000 kota ayırtıp en az 1200 tane satacaktı 200 tane satamadı. lansman fiyatından indirim üstüne indirim geldi 2013 araçlar halen bayiilerde.

antalya bayiisi 2. el araç satıp duruyordu, s-cross'a bakmaya gittiğimde bayiinin sahibi bu fiyatla bu aracı sürenin de diye ana avrat küfretti gözümün önünde pek zeki müdüre. arkadaş daha önce de sizi premium yapıcam diye hyundai'den kovulmuştu sanırım.

neyse bir şans daha suzuki'nin ayağına kadar geldi. araç güzel görünüyor, boyutlar qq'den büyük kuga'ya yakın olacak. yani ikisininde rakibi.

araç 60'dan benzinli otomatiği 65'den dizeli 72*73'den başlarsa bir şansları var gibi duruyor. hoş hiç umudum yok biz butik bir marka olarak, suzuki sahibi olmak ayrıcalığı cart curt derken gider 70'den başlatır dizele 100 k fiyat çeker gene hava alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 14 Eylül 2014; 17:05:08 >

• arkadan biraz daha bastırsalarmış al sana range rover
  • Araç gayet güzel duruyor. iyi bir fiyat politikası belirlenirse qq nin yerini alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor Turboludur insallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Araç gayet güzel duruyor. iyi bir fiyat politikası belirlenirse qq nin yerini alır

Sayın öğretmenim mobil de kullanıyor olsak imla kurallarına dikkat edelim.

İyi fiyat politikası demişsiniz ancak ben hiç öyle sanmıyorum, geçen seneki s-cross'un facia olarak nitelendirebileceğimiz fiyatları herkesin malumu.
  • kendimi yalanlıyorum

http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx

suziki fiyat listesi. arkadaş adamlar benzili otomatik s-cross'u 68'den başlatmış zaten. ben yeni vitara 65'den başlarsa şansı var diyorum burada tehh. bunun onda aşağı olma şansı yok. bu arada s-cross'larda 2013 model. daha getirdikleri 1200 aracı satamamışlar 2 senede. 80'den falan başlar benzinli otomatiği artık yeni vitaranın. arkadaş bu ne ya. tek olumlu yön dizel farkı 6000 tl gibi görünüyor.

allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Araç gayet güzel duruyor. iyi bir fiyat politikası belirlenirse qq nin yerini alır

Sayın öğretmenim mobil de kullanıyor olsak imla kurallarına dikkat edelim.

İyi fiyat politikası demişsiniz ancak ben hiç öyle sanmıyorum, geçen seneki s-cross'un facia olarak nitelendirebileceğimiz fiyatları herkesin malumu.

Normalde hep düzelterek yazarım ama bu kez akıllı klavyeye uydum hemen cezayı kesmişsin hocam. Geçen seneden dolayı belki akılları başlarına gelmiştir diye düşünüyorum. Yok gelmediyse aynı filmin devamını izleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.