< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 17 Şubat 2020; 13:28:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 17 Şubat 2020; 13:28:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İkisi de ''Zarar Görebilecek Yol Kullanıcıları'' yani yaya güvenliği konusunda zayıf bulunmuş 4 yıldız alma sebepleri bu. Yetişkin yolcu ve çocuk yolcu koruma puanları oldukça iyi.
208https://www.euroncap.com/tr/results/peugeot/208/38543 Corsahttps://www.euroncap.com/tr/results/opel/vauxhall/corsa/38859 |
Neden 4 yildiz almis, Hangi bölümden puan kirilmis?
Eger otomatik fren,iste serit takip sistemi,kör nokta uyarisi gibi sistemlerden puan kirilmissa cokta onemli degil...Yaya guvenligi,yolcu ve cocuk guvenligi onemli aslinda.. |
Yaya güvenliği.Çarpışma önleyici sistem b segmenti araçlarda olmadığı için(clio icon opsiyonel) reelde pek fark yok.6 hava yastıklı hangisiyse nisbeten daha güvenli.
|
Hocam test edilmemis versiyonlari var ne demek istiyorsun bu nasil bir dusunce ben anlamadim.
Edit: Troll olduguna karar verdim. BU son mesajimdir. |
clio'nun tırnağı etmez bunlar
|
aynen ama anlatamassin hocam nato kafa... 208 Avrupa'nın en iyi aracı seçildi ama sorsan bunlar NCAP der
|
Ön taraf tasarım sebebiyle yaya güvenliğinde başarısız, puanı da büyük oranda oralardan kırılmış. Kalanı gayet başarılı gömmeye gerek yok aracı.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 17 Şubat 2020; 12:0:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |