Şimdi Ara

Suv vb. taksi neden yok? ayrica otomatik vitesli taksi neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suv crossover gibi araclar taksi yapilirsa eger yasli ve engelli insanlar inis binisde zorlanabilir fakat asansorlu basamakla bu cozulebilir bence..

Ayrica bir merak ettigim sey ise taksiciler saatlerce direksiyon salliyor neden otomatik arac alip rahat etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taksiciler "para kazanmıyoruz çocuklarımız aç" diyor, senin dediğine bak. neyse bir şey demiyorum.
  • Geri kalmisligin isareti
    Bi 50 sene daha beklemesin kimse butur ulkeyi kalite gosteren seyleri

• Çünkü Albea ve Linea'ların otomatik vites opsiyonu yok 😂

Şaka bir yana tam otomatik kullansalar sarfiyat artar, yarı otomatik alsalar risk... Her şeye rağmen herhangi bir otomatik vitesi tercih etseler bu sefer de aracın fiyatı artar. Bir de taksi şöförlerinin çoğunun, kullandıkları ticari aracın sahibi olmadığı durumu söz konusu. Yani demem o ki, işveren işçisinin konforuyla ilgilenmez. Az maliyet, çok kazançtır işveren için esas olan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankarada bindiğim taksi mitbishi lancer ve otomatik vitesti.ama ben taksici olsam ben tercih etmezdim.adam 500 bin yapıyor şanzıman riskini göze alırmı sence
  • Taksiciler hep ucuz bakımı basit araçları sever ve çarpışan araba gibi kullanır ,çoğunluğu şofördür kendi aracını kullanan çok azdır.

• Samsunda bir kere eşimle alışveriş dönüşü bindiğimiz taksi Dizel Otomatik accent era idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satınalma maliyeti fazla. Tüketimi fazla, bakımı masrafı fazla gibi nedenlerden bence otomatik olmuyor. Araç sahibi Sürücünün konforunu düşünmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanya'da chevrolet captiva otomatik var taksi. Turistlerin ilgisini cekiyor galiba

• antalya'da yeti ve duster taksi olarak var.

artık ne kadar suv dersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

antalya'da yeti ve duster taksi olarak var.

artık ne kadar suv dersen

Duster evet cok. Ama captiva varken dusteri soylemek olmazdi..)

• r0x kullanıcısına yanıt
    Taksiler para kazanmiyorsa bir adet taksi plakasi nasil 1 milyon tl ediyor??

• bir kere honda civic hb taksi gormustum. adam niye oyle bi arabayi taksi yapmis anlamadim

• Uludağa çalışan bir Audi vardı. Q3'tü galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Taksiler para kazanmiyorsa bir adet taksi plakasi nasil 1 milyon tl ediyor??

1 milyon liralık taksi plakası olan adam çocuklarım aç diye ağlıyor demedim zaten, taksi şoförlerinden bahsediyorum ben plakasıyla alakası olmayan günde 17 saat çalışan adamlar.

yedek parça yakıt vs. sadece plaka sahibini bağlamıyor sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.