Şimdi Ara

SUV SEÇİMİ YARDIM (2006 porsche cayenne 3.2v6 bilenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HERKESE MERHABA, ARACIMIN GEÇEN HAFTA PERT OLMASI NEDENİYLE YENİ ARAÇ ARAYIŞI İÇERİSİNDEYİM, ÖNCEKİ ARACIM VOLVO S60R DI O HIZA,GÜVENE VE KONFORA ALIŞTIKTAN SONRA BİRAZ DİĞER ARAÇLAR YAVAN GELMEYE BAŞLADI O BÜTÇEYLEDE O KALİTEDE SORUN YAŞAMIYCAĞIM Bİ ARAÇ BULAMADIM O YÜZDEN SUV'LARA BAKMAYA BAŞLADIM 3.0 LİTRE ALTINDA MÜMKÜNSE TURBO DİZEL PARÇA KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMIYCAĞIM 4x4 VE 2006-2008 MODEL ARASI OTAMATİK VEYA TRİPTONİK BİR SUV ARIYORUM.
    %70 ŞEHİR İÇİ,%20 UZUN YOL,%10 HAFİF ARAZİDE KULLANIMIRIM MUHTEMELEN VE ORTALAMA YILLIK 30.000KM YAPIYORUM KONFOR,PERFORMANS VE GÜVENLİK ÖNCELİKLERİM ŞİMDİLİK 3 ARAÇ ARASINDA KALDIM AMA TABİ TAVSİYELEREDE AÇIĞIM. BU ARADA BU ARAÇLARIN ARTILARI-EKSİLERİ NELERDİR KULLANANLAR VE BİLGİ SAHİBİ OLANLAR YORUM YAZARSA ÇOK MEMNUN OLURUM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER VE SAYGILAR.

2006 VW TOUAREG 3.0 TDİ
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2006-touareg-3.0-tdi-orjinal-165-000-km-de-128846894/detay

2006 VOLVO XC90 2.4D5 PREMİUM
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2006-volvo-xc-90-2.4-d5-premium-kazasiz-bakimli-127130945/detay

2008 GRAND CHEROKEE 3.0CRD
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-bayi-cikisli-kazasiz-grand-cherokee-3.0-crd-dizel-asr-motors-128673855/detayu

''DÜZELTME''
    ---------BU ÜÇ ARACIN ARASINDAN GC GALİP ÇIKTI YANLIZ GRAND'I ARARKEN BİR ARKADAŞIM AKLIMA BİŞEY SOKTU( PORSCHE 3.2 V6) SOKMAZ OLAYDI ARACI GÖRÜP İNCELEDİKTEN SONRA VURULDUM YANLIZ ALDIĞIM YORUMLARIN ÇOĞU ÇOK KALİTELİ VE BAKIM MALİYETLERİ ZOR BİR ARAÇ OLDUĞU YÖNÜNDE AYRICA KASAYA GÖRE MOTORUN UFAK KALDIĞINI VE ÇOK YAKTIĞINI SÖYLİYENLER VAR.BENİM İÇİN ARACIN ÇOK GİTMESİ PROBLEM DEĞİL YERDEN YÜKSEK ARABALAR SÜRAT ARABASI DEĞİL BANA GÖRE O MOTORUN BENİ TATMİN EDİCEK DÜZEYDE PERFORMANSI OLUCAĞINA EMİNİM,
    VELASIL BAYA Bİ ARAŞTIRDIM 2006 MODELİNİ DÜŞÜNÜYORUM EN AZ 2 SENE BİNMEYİ VE KASKO SÜRESİ BİTİNCEDE SATMAYI HEDEFLİYORUM ÇÜNKÜ BU TARZ Bİ ARABAYA KASKOSUZ BİNMEK İSTEMEM YAKIT KONUSU PROBLEM DEĞİL VERGİSİDE 3900 TL TUTUYOR ODA PROBLEM DEĞİL AMA BAKIM MALİYETLERİ NEDİR EKSTRA MESELA AİRMATİC SİSTEMİ ARIZASI,ŞANZIMAN PROBLEMİ, VS SÜRPRİZLER NE GİBİ FİYATLARA ÇIKAR HANGİ KM DE HANGİ BAKIMLAR YAPILIR SORUNLU BİR ARAÇ MIDIR,bilinen kronik bir problemi var mıdır? Bu araçlara bakarken neye dikkat etmek lazım? bide bayii çıkışlı olmayanlar alınır mı?

Bu arada aracı alırsam yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum bu tarz araçlarada bakan doğuştan ayrılma bir usta tanıyorum sanayiyi iyi bilirim bir çok seyi servis fiyatlarının çok altında hallettirebilicek çevrem var yani yetkili servis fiyatları değilde daha çok özel servis fiyatları beni ilgilendiriyor olucak.

mümkünse bu araçları kullanmış kişilerin olumlu olumsuz yorumlarına çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleee06 -- 11 Temmuz 2013; 3:33:39 >

• Assolistler en son sahneye cikar cevabi vermissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PEKİ ARAÇ HAKKINDA BİLGİNİZ VAR MI ARTILARI EKSİLERİ NELERDİR.
  • Klavyenizin sol tarafında bir tuş var. Üzerinde Caps Lock yazıyor. Mümkünse ona basıp mesajlara öyle devam eder misiniz?
  • Iyi bilgilerim yok
    Yanliz touregle 4 saatlik bir deneyimim var arac herseyiyle cok iyi bir makine
    Ama grand yarim saat binmeme ragmen toureg i yendi benim gozumde o konfor nedir yani super
    Digerini bilmiyorum

grand hemde prestij..

• c.ronnie kullanıcısına yanıt
    caps lock tuşunun yerini biliyorum teşekkürler yinede :)
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    cherokee 3.0crd ye bir kaç kere binme fırsatım oldu ama kısa mesafleli yerlerdi güçlü ve dizel motorlara göre sessizdi diye hatırlıyorum hatta ilk binişimde aracı çok bilmediğimden ve ben genelde otamatik arabada düz yerlerde el frreni çekmediğimden, el freni çekik şekilde 1 sokak boyunca gitmiştim :) araba yinede gayet iyi gitmişti halen binamda kullanan komşularım var onlar memnunlar yakıttan filan ama uzun vadeli kullanmış kişilerden dinlemek lazım bide.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grand Cherokee iyi bir seçim olacaktır hocam.
  • Arkadaşlar yokmu cayenne 3.2 kullanan acil yardımlarınız bekliyorum, bu araç nasıldır sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-ilk-sahibinden-lpgli-2006-boyasiz-hatasiz-3.2-v6-cayenne-130089401/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleee06

Arkadaşlar yokmu cayenne 3.2 kullanan acil yardımlarınız bekliyorum, bu araç nasıldır sizce

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-ilk-sahibinden-lpgli-2006-boyasiz-hatasiz-3.2-v6-cayenne-130089401/detay

Porche
    Cherokee den ustun bir arac tabiki
    Ama masrafi bol olur kardesim bu makinanin
    Ara porche servisini bakima gelecegim iste nekadar olur fln vs ogren istersen :)
    Okey diyosan tabiki cayanne

• .32 benzinli motor vw genin yani toureg ile parçalar ortak daha önce de tartıştık bu konuyu bu aracı almak sorun değil yürütmek sorun yoksa bu özelliklerdeki bir aracı 70-80 bin bandına alamazsınız. bu aracı alırsanız yetkili servise değil iyi bir ustaya gideceksiniz. vergisi bir alt dilimden ödenebiliyor mu onu da öğrenin
  • BMW X5 veya Mercedes ML 280 veya 320 neden düşünmüyorsunuz?

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    vergisi bi alt dilimden ödenmiyor malesef 3900 gibi bişeydi sanırım vergi yakıt problem değil rutin bakımlarda problem değil sonuçta bundan önceki aracımda az masraflı bir araç değildi yıllık 10-12.000 tl ayırabilirim yakıt hariç max yani o rakamlarında üstünde harcamam için aracı piyasa değerinden ucuz almam gerek ama baktığım kadarıyla bu tarz araçları sahipleri ucuz satıyor ancak galericilerden bize sıra gelmez heralde satılık ilanların çoğu galerilerde.
  • matematikcimm kullanıcısına yanıt
    ml'ler hoşuma gitmiyor görüntü olarak x5 de çok piyasa aracı oldu ben herkesin kullandığı şeylerden pek hoşlanmıyorum genel olarak bu sadece araç için geçerli değil parfümden tutum giyime kadar(araç konusunda doğru değil bu farkındayım bu arada) çünkü satarken problem oluyor, ama yinede cayenne'den alınacak keyfe değiceğini düşünüyorum.
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    servise sorarsam muhtemelen bu aracı almaktan vazgeçerim önceki aracımı almadan yetkili serviste expertiz yaptırttım 12.000tl bakım maliyeti çıkarttılar ben parçaların bi kısmını çıkmacılardan,sarf malzemelerinin bi kısmınıda yurt dışından kendim getirttim ve sanayide iyi usta buldum bana toplam 4000 gibi bi rakama mal oldu ve listede yazandan fazla şey yaptırdım :) sıfır araç haricinde sanayiyi biliyorsan ve arabadan anlıyorsan zamanında varsa yetkili servise gitmek çok saçma bence.
  • Cayanne hiç kullanmadım. Galerici bir arkadaşım var. Onun dediğini aynen aktarıyorum: Cayanne ların viraja hiç yüzü yok demişti.
    Bu hususu uzun süre kullanan birinden iyice öğrenmenizi tavsiye ederim.

• matematikcimm kullanıcısına yanıt
    benimde duyduğum suv tarzı araçlar içinde viraja en iyi giren hatta spor otomobiller'e yakın girebilen bir araç olduğu, önceki aracımdada four-c vardı aktif şase sistemi advanced (ultra spor)a alınca istediğim süratte viraja girebiliyordum cayenne dede buna benzer bi sistem var sport comfort gibi modlar seçilebiliyor yani muhtemelen elektrik destekli amortisör kullanıyor cayenne'de amortisörler normal araçların 5-6 katı fiyatında oluyor ama aldığınız keyf mükemmel handikapı ise fiyatları ve ayarlanabilen olmasına rağmen biraz sert bir süspansiyon oluyor genelde aktif şase li araçlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleee06

benimde duyduğum suv tarzı araçlar içinde viraja en iyi giren hatta spor otomobiller'e yakın girebilen bir araç olduğu, önceki aracımdada four-c vardı aktif şase sistemi advanced (ultra spor)a alınca istediğim süratte viraja girebiliyordum cayenne dede buna benzer bi sistem var sport comfort gibi modlar seçilebiliyor yani muhtemelen elektrik destekli amortisör kullanıyor cayenne'de amortisörler normal araçların 5-6 katı fiyatında oluyor ama aldığınız keyf mükemmel handikapı ise fiyatları ve ayarlanabilen olmasına rağmen biraz sert bir süspansiyon oluyor genelde aktif şase li araçlarda.

Doğru biliyorusun, otomobil gibi ve virajlara girerken arabaya güveniyorsun, Suvdan daha farklı birşey.
    X6 , Q7 flan kullanmadım ama Range Rover Sport kullandım, Cayenne etmiyor inan.
    (Cayenne ruhsatta Otomobil olarak geçiyor)

• Kararımı verdim gibi istediğim fiyatta bi cayenne 3.2 bulursam almayı düşünüyorum max 150.000km de içi taba panaromik,ekranlı 2006 model doğuş çıkışlı ve sorunsuz bi cayenne e 75.000tl verebilirim satmak isteyen olursada burdan duyuralım. cayenne baktıktan sonra diğer suv'lar bitti benim için bakmaz olaydım :)
  • önceki aracımda volvoydu volvoları seviyorum ama t5 leri istediğim modelde yok d5 ler çok sesli çalışıyo 5 silindir ve 2.4 olmasına rağmen mesela bi grand cherokee 3,0da yarısı kadar ses var aracın dışında volvoya göre, t6 zaten can yoldaşı olur ve ayrıca kronik problemleri olan bir araç motor şanzıman olarak. bu arada bugün bi cayenne için kasko sorgulaması yaptık 5,000-5,500 arası çıktı ve biraz fazla geldi ben kasko trafik max 4,000 hesaplıyodum evdeki hesap çarşıya uymuycak galiba başka araçlar içinde sorgulama yapıcam bakalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.