Şimdi Ara

SUV SEÇİMİ YARDIM (2006 porsche cayenne 3.2v6 bilenler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    max 10-12 bin gibi üstüne çıkamam zaten
  • çıkarttığı masraflar derken ne gibi mesela ben 2-3 ustayla konuştum öyle çok sorunlu araçlar değil diyolar. düşük km de olanları almak isterim tabiki ama düşük km olanlar uçuk fiyatlar istiyo satamıyolarda öyle can yoldaşı oluyolar.
  • kesinlikle dogru söylüyosun mantıklı olan bu araçlara girmemek veya çok düşük km olanlarına girmek ama bu aracın içine bi otur bişeler dürtmeye başlıyo al bu aracı diye :)
  • s60r dan sonra 3.2 Cayenne sizi kesmez, biraz bütçeyi zorlayın cayman lara bakın.
  • bugün aracı almaya gidiyodum bankaya ugradım sonra bi tanıdıgımı aradım eski galerici 10 yıl galericilik yapmış hala araba alım satımı yapıyor ve beni potadan döndürdü 170.000km de araç doğuş çıkışlı ve doğuş bakımlı enson bakımı 162.000km de doğuşta yapılmış yukarıda ilanını yayınladığım 2006 model içi siyah araç için. ancak km nin çok olduğunu o aracın çok kaliteli ama benim için yanlış bir seçim oldugunu söyledi illa almak istiyorsan 80.000km yi geçmemiş hatta 50-60.000km deki araçlara bak 10,000tl fazla ver riski satın al dedi tabi bana buda mantıklı gelmedi şimdilik beklemedeyim araç için 72.000tl ye anlaşmıştık yine o fiyatlara biraz daha düşük km li araçlar çıkarsa onlara bakıcam yada grand cherokee 3,0crd alıcaz artık. Ama cayenne içimde yara kalıcak bu seferde düşük km'li hesaplı bi araç çıksada karşıma keşke bayrama kadar. Usta da aracı çok beğenmişti aslında 170,000km bence çok değil ama gözümü çok korkuttular.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleee06

bugün aracı almaya gidiyodum bankaya ugradım sonra bi tanıdıgımı aradım eski galerici 10 yıl galericilik yapmış hala araba alım satımı yapıyor ve beni potadan döndürdü 170.000km de araç doğuş çıkışlı ve doğuş bakımlı enson bakımı 162.000km de doğuşta yapılmış yukarıda ilanını yayınladığım 2006 model içi siyah araç için. ancak km nin çok olduğunu o aracın çok kaliteli ama benim için yanlış bir seçim oldugunu söyledi illa almak istiyorsan 80.000km yi geçmemiş hatta 50-60.000km deki araçlara bak 10,000tl fazla ver riski satın al dedi tabi bana buda mantıklı gelmedi şimdilik beklemedeyim araç için 72.000tl ye anlaşmıştık yine o fiyatlara biraz daha düşük km li araçlar çıkarsa onlara bakıcam yada grand cherokee 3,0crd alıcaz artık. Ama cayenne içimde yara kalıcak bu seferde düşük km'li hesaplı bi araç çıksada karşıma keşke bayrama kadar. Usta da aracı çok beğenmişti aslında 170,000km bence çok değil ama gözümü çok korkuttular.

Senin galerici arabayı almış olmasın sonra ? :)

• Fake konu decedted..
    Adam yüzbinlerden bahsederken kaskosunun 4000 değilde 5000 olmasına takmış.Evdeki hesap çarşıya uymamış..Hadi bakam senin dersanen filan vardır.Buraları abilerine bırak.
  • Kia sportage al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Math. kullanıcısına yanıt
    Kia'nın sıfırını almaktansa alman veya amerikanın 10 yaşında olanını tercih ederim kötü araçlar değildir belki ama bana çok itici geliyor kia-hyundai vs. suv dediğin bence biraz albenili olmalı işçiliği kaliteli olmalı, yeni sportage'i komşumuz almıştı bikaç ay sonra sattı niye sattığını bilmiyorum ama araç park halindeyken incelemiştim düz vitesi vardı zaten onu gördüm geriye kalan kısımları incelemedim hiç :)
  • Son durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba foruma girmeyeli epey uzun süre oldu açıkçası pek zaman bulamıyorum bu arada 3 tane suv değiştirdim ve burda karşılaştırdığım bütün araçlarıda kullandım hemen kullanıcı yorumlarımı aktarayım daha sonra herkese yol gösterici olsun öncelikle şunu belirtmek isterim araçlar ve sanayi konusunda tecrübeli bir insanımdır yetkili servisleri mecbur kalmadıkça kullanmam sonuçta sıfır araç almıyorum bu nedenle araç alırken her yönüyle düşündüm ustası servisi ve yedek parçası benim için belirleyici etkenler olur.Bu nedenle dış görüntüsü iç aksamdaki görüntüsü hariç 3.2 benzinlileri birebir aynı olan porsche yerine touaregi tercih ettim ama sonra dizelin piyasası daha hızlı olduğundan çabuk sıkılan ve sık araç değiştiren biri olduğumdan dolayı dizellerine bakmaya karar verdim(bu arada porsche yi tercih etmemin nedeni aynı araca fazla para vermek istememem ve baktığım model yılında(2006) dizelinin olamaması idi kaskosu bile 2 katı aynı araca binip sırf porche diye 2 kat masrafa katlanıcak kadar salak değilim)

Bu arada yukarıda belirttiğim volvo d5 ve cherokee 3.0crd kullanma fırsatımda oldu ikiside güzel araçlar ama kesinlikle touareg in sınıfında araçlar değil bunu belirtiyim touareg i kullandıktan hemen sonra volvo xc90 ve cherokee benim için bitti.Touareg i kıyaslıyabileceğiniz araçlar audi Q7,porche cayenne,range rover vogue veya sport bu sınıf araçlar.

sonra 1aylık bir araştırmadan sonra 2.5 ay kadar binme fırsatımın olduğu touareg 2006 model 2,5tdi aldım aracı sevmeme rağmen önceki aracım çok hızlı oldugundan araca alışamadım motor konusunda bide sanki 2.5 litreye göre fazla yakıyodu(daha doğrusu bana zayıf geldiği için ben fazla basmaak zorunda kalıyodum yoksa çok güçlü araçlar kullanmamış birini fazlasıyla memnun eder) bu arada aracımı satarken güzel miktarda karda ettim piyasası olmadığını düşündüğüm araç için bayaa bi talip çıktı aracımda çok düzgündü gerçi onunda etkisi vardı

sonra 3.0tdi makyajlı kasa almaya karar verdim bu arada bi arkadaşımda touareg 2,5tdi vardı araba bakarken onuda bi süre kullandım ve 2007 model 3.0tdi aracı buldum düzgün ve fiyatı hesaplıydı araç 180,000km ancak düzgün kullanılmış bi araçtı ustamda şu an 700.000km de gelen müşterim var motoru saat gibi zaten bu km lerin altında bu yaşta bi dizel bulursan yüzde 80 km'si düşmüştür psikolojini rahatlatmak için 10.000tl fazla vericeksen sen bilirsin dedi.Bende fazla vericeğim 10.000tl yi arabaya harcarım kafam rahat olur diyerek aracı aldım. Biraz titiz olduğum için sanayide 10 gün araca baya bi para harcadım zevkime göre jantlarını-kayak taşıyıcılarını boyattım,bütün ağır bakımlarını yaptırıp,sıvılarını ve enjektörlerini değiştirdim ve kuaförden çıktıktan sonra aracımı kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum tek kelimeyle alınacak tek suv şu an gözümde. Şunu açık söylemeliymki doğuşun yüksek fiyatlarından ve yüksek kar marjından dolayı bugüne kadar valkswagen e hep antipatiyle bakmış ve valkswagen fanatiklerine tepki göstermişimdir ön yargılı olmamak gerekiyomuş bunu anladım :) bu araç benim bakış açımı değiştirdi şuandada hedefim kısmetse satıp son kasasını almak gerçi vergi artışı ve euro dan dolayı fiyatlar uçtu ama bakalım hesaplı bi araba bulurum umarım :)

ARAÇ HAKKINDA özet geçicek olursam benim için araç alırken belirleyici unsurlarım vardır mesela en başta fren sistemi bu araçta tek kelimeyle mükemmel önceki kasa 2.5 tdi larla alakası yok net bi şekilde söylebilirimki volvo R dan daha iyi duruyo bu ağırlaktaki bi araç için bence çok iyi bir başarı. Sonra yol tutuşundan bahsedecek olursam araçta airmatic ve aktif süspansiyon var bu yüzden yol tutuşu mükemmel araç 200 nin üstündeki hızlarda bile kontrolün sizde olduğunu hissettiriyor aracı tamamen indirip sport moduna aldıgımda spor araçlarla girdiğim bütün virajlara enaz onlar kadar rahat girebiliyorum comfort modunada aldığımda gayet konforlu oluyor aracınızı istediğiniz anda trafikte bile 3-5 saniyde yükseltip alçaltmak ise harika bi duygu otobanda indir spor otomobil olsun altındaki 3,0tdi ın ve 500nm torkun keyfini çıkar- tarlaya bahçeye gittiğinde veya bozuk bi yola girdiğinde yükselt arabanın altı değmeden kimsenin geçemediği yerlerden geç o yüzden bu arabalara bakıyosanız kesinlikle airmatic sizlerini almayın bence.Araç donanımı ve işçilik kalitesi ise bence verdiğiniz paranın çok üstünde( türkiye şartlarına göre tabiki) benim bütün ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ve gözüme hitap ediyor.Kullanışlı ve çok keyifli bir araç yakıtıda bence bu sınıfta bu model yılında bi araç için çok iyi normal kullanımda 10lt şehir içini çok aşırı trafiğe girmiyosanız geçiceğini sanmam tabiki kullanımla alakalı basarsanız 12-13 lt lere çıkabilir ama o torku hissettiğinizde buna fazlasıyla değiceğine emin olabilirsniz.Kaporta ve sağlamlık konusunda volvo-saab kadar olmasada diğer almanlara kıyasla iyi diyebilirim.

Bunun dışında eksisi bence suv sınıfındaki araçların hepsinde olan 140km den sonraki süratlerde bir miktar rüzgar sesi alması ama şunuda belirtiyim makyajlı kasa (2007 sonrası) kesinlikle önceki kasaya göre az rüzgar sesi alıyo, Bu olayda çok rahatsız etmiyor zaten öyle aşırı derecede değil.

SONUÇ suv düşünüyosanız ve bütçenize uyuyosa alın veya almayın ama kesinlikle makyajlı kasa touareg 3.0tdi kullanın 1gün kiralayıp deneyin bu fiyata alınabilecek en kaliteli suv dır kesinlikle.

• eagleee06 E kullanıcısına yanıt
    kardes, servis masrafi parca pahaliligi felan yalan birkere..mercedes bmw parca fiyatlarina yakin fiyatlar..bende 3.2 V6 var..araba cok havali..her goren bakiyor, cok dikkat cekici..ama 3.2 o arabaya yeterli degil..performansi zayif kaliyor..cok onemli degil diyorsan tek secenegin bu arac olsun..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.