Şimdi Ara

suv düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bayadır araştırıyorum. suv düşünüyorum ama çok kararsızım. çok çabuk manipüle oluyorum. mesela birisi diyorki ix35'in şu şeyi güzelmiş, hımmm diyorum. öbürü diyor ix35te şu şey çok kötüymüş sakın alma, uzak dur. sportage çok iyidir onu al, sportage çok kötü sakın yaklaşma. arkadaşlar ben kararsızım yav, ne alacam ne edecem bilmiyorum.
    opel mokka'ya baktım
    kia sportage'ye baktım
    ix35'e baktım.
    fiyat tavanım 65000. şimdi 5bin daha ver şunu al diyen olabilir ama ben zaten öyle dene dene bu rakama kadar çıktım :)
    hiçbiriyle test sürüşü yapmadım. tarlada dağda bayırda kullanmayacağım. belki lpg'ye geçirebilirim.
    şimdi şu konuda bana bi yardımcı olacak arkadaşlar bi yeşillendirsin şurayı bea :)

• asx diyeyim. kafaniz daha da karissin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf

bomb has been planted.

makara bi yana 65.000tlye suv olmaz...suvcuk ve crossover olur...sportage yeti ix35 kaşkay gibi araçlara bakın...mutlaka ama mutlaka test sürüşü yapın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 25 Kasım 2013; 20:36:54 >
  • Chevrolet trax a bak bi 60.000e 4×4 var gayet iyi 52.000 lik modelide var

• Ford kuga'ya bakın baz donanımlısı 67 bin.
    65'ede verirler heralde küçük bir pazarlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 25 Kasım 2013; 20:54:11 >
  • ASX ya da biraz beklerseniz yeni qashqai de güzel bişey benziyor. Dizel olması avantajı ile beklenebilir. Benzinli ise ASX tavsiye ediyorum. 54 invite donanım ve 64 bine de intense donanım var. intense de ne ararsanız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

merhaba arkadaşlar,
    bayadır araştırıyorum. suv düşünüyorum ama çok kararsızım. çok çabuk manipüle oluyorum. mesela birisi diyorki ix35'in şu şeyi güzelmiş, hımmm diyorum. öbürü diyor ix35te şu şey çok kötüymüş sakın alma, uzak dur. sportage çok iyidir onu al, sportage çok kötü sakın yaklaşma. arkadaşlar ben kararsızım yav, ne alacam ne edecem bilmiyorum.
    opel mokka'ya baktım
    kia sportage'ye baktım
    ix35'e baktım.
    fiyat tavanım 65000. şimdi 5bin daha ver şunu al diyen olabilir ama ben zaten öyle dene dene bu rakama kadar çıktım :)
    hiçbiriyle test sürüşü yapmadım. tarlada dağda bayırda kullanmayacağım. belki lpg'ye geçirebilirim.
    şimdi şu konuda bana bi yardımcı olacak arkadaşlar bi yeşillendirsin şurayı bea :)

Bu fiyata benzinli altının yüksekliğinden başka suv özelliği taşımayan araçlara vereceğinize dizel c max alabilirsiniz veya herhangi bir mpv alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lada niva gidemeyeceği arazi yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni qashqai beklenir bence
    Alternatif subaru xv lerede bakabilirsiniz

• bu fiyatlara subaru xv alınır.
    hem 4 çeker,hemde small overloptan tam not almış bir araç.
  • kia sportage biraz cazip duruyor. var mıdır dezavantajı?
  • asx olabilir 2014 ü beklerseniz asx e rockford ses sistemi de gelecek galiba
  • milyon kez açıldı bu konu. milyon kez ASX diye cevap verildi. tabi ki ASX
  • quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

ASX ya da biraz beklerseniz yeni qashqai de güzel bişey benziyor. Dizel olması avantajı ile beklenebilir. Benzinli ise ASX tavsiye ediyorum. 54 invite donanım ve 64 bine de intense donanım var. intense de ne ararsanız var.

invite ile intense arasında çok dişe dokunur fark yok. cam tavan ve anahtarsız çalıştırmaya 10 bin vereyım dıyorsan eywallah :)
  • Fiyat performans diyorsan sadece asx al derim ama illa 4 çeker dersen de subaru xv .şu soğuk havada bile 250 liralık benzinle 750 km yol gidiyor asx daha ne olsun

• bence nissan qashqai yi beklersen çok iyi bir alternatif gerçekten resimlerde çok güzel duruyor ama o direksiyon harbiden o güzelim görüntüyü bozmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

asx olabilir 2014 ü beklerseniz asx e rockford ses sistemi de gelecek galiba

Hocam yapmayın bana bunu bende alma arefesindeyim nereden aldınız bu bilgiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: eякαn

ASX ya da biraz beklerseniz yeni qashqai de güzel bişey benziyor. Dizel olması avantajı ile beklenebilir. Benzinli ise ASX tavsiye ediyorum. 54 invite donanım ve 64 bine de intense donanım var. intense de ne ararsanız var.

invite ile intense arasında çok dişe dokunur fark yok. cam tavan ve anahtarsız çalıştırmaya 10 bin vereyım dıyorsan eywallah :)

Hocam öyle demeyin. Deri ve ısıtmalı koltuk, sinyal ve katlanır yan aynalar, geri görüş kameralı dokunmatik ekranlı müzik sistemi, 17'' jantlar, led aydınlatmalı panaromik camlar, anahtarsız çalıştırma, kendine has tavan çıtası, hem sürücü hem yolcu yükseklik ayarlı koltuk, sanırım sürücü koltuğu hafızalı olmalı. Aklıma gelenler bunlar. Ben kredi çekerek aldığım için invite aldım. Ama şu anki aklım olsa intense alırdım.
    Ekleme: Karartılmış arka yan ve arka camlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eякαn -- 25 Kasım 2013; 22:51:46 >

• Opel mokka chevrolet trax Nissan qq(eski) reno captur gibi araçlara yönelmeyin.
    İx35 bence hoş bir araba fakat detaylı incelemedim.
    Sportage sevmedim açıkçası.
    Bu sınıfın lideri(crossover) Subaru xv dir (bence) .
    Diğer bir alternatif ise Mitsubishi asx.
    Tabi esnaf pazarı değiller .İkinci el bir kriter ise ix35 veya yeni qq değilse asx veya xv tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

asx olabilir 2014 ü beklerseniz asx e rockford ses sistemi de gelecek galiba

Ne yaptın aldın mı lancer ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.