Şimdi Ara

suv düşünüyorum yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suv demeyelimde crossover diyelim. ASX ve İX35 incelemiş ve test etmiş biri olarak, İX35 ASX' i parçalar. ASX' in içine bindiğimde ki o plastik kokusu soğuttu beni araçtan. ASX' in üstün yanı yakıt tüketimi sadece. İsmini yazdığınız araçlar içinde en iyisi İX35. Başkasına bakmayın. Gidin bir Hyundai bayisine full paket (Elite oluyor sanırım ) İX35 alın ve çıkın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qashqai'i beklemeye değer. Vakit yoksa Asx.

• benim de aklım ix35'e çeliniyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Suv demeyelimde crossover diyelim. ASX ve İX35 incelemiş ve test etmiş biri olarak, İX35 ASX' i parçalar. ASX' in içine bindiğimde ki o plastik kokusu soğuttu beni araçtan. ASX' in üstün yanı yakıt tüketimi sadece. İsmini yazdığınız araçlar içinde en iyisi İX35. Başkasına bakmayın. Gidin bir Hyundai bayisine full paket (Elite oluyor sanırım ) İX35 alın ve çıkın.

işin güvenlik boyutu devreye girince ix35 ile kardeşi Sportage hatta Tiguan ın nasıl dağıldığını crash testleri tescilledi:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/hyundai/tucson

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/kia/sportage

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/tiguan

ASX ile XV sonuçları sitede.

ayrıca ASX daha uygun fiyatlı..

• ben de 2014 ü bekliyorum. nisan gibi 2. el 30-40 binde düşünebilirim. Mantıklı geliyor bana da. Ancak ikinci elde donanım çok para etmiyor o yüzden ben de intenselere bakabilirim :) sorması ayıp ne zaman aldın ? ne teklif verdiler, ne kadar kredi kullandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Bu yılın mart ayında aldım. 53.5 bin tl. 10 bin peşin, 43.5 bin kredi kullandım. Aslında temiz ikinci el daha mantıklı dediğiniz gibi. Sıfır alıp da iki yıl sonra sattın mı kesin 7-8 bin tl zararın olur. Herhalde bizim ülkemizde zarar ettirmeyen tek marka vw, adamlar kara bile geçiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Suv demeyelimde crossover diyelim. ASX ve İX35 incelemiş ve test etmiş biri olarak, İX35 ASX' i parçalar. ASX' in içine bindiğimde ki o plastik kokusu soğuttu beni araçtan. ASX' in üstün yanı yakıt tüketimi sadece. İsmini yazdığınız araçlar içinde en iyisi İX35. Başkasına bakmayın. Gidin bir Hyundai bayisine full paket (Elite oluyor sanırım ) İX35 alın ve çıkın.

işin güvenlik boyutu devreye girince ix35 ile kardeşi Sportage hatta Tiguan ın nasıl dağıldığını crash testleri tescilledi:

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/hyundai/tucson

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/kia/sportage

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/tiguan

ASX ile XV sonuçları sitede.

ayrıca ASX daha uygun fiyatlı..

Hocam hep söylüyorum, iş sadece crash testle bitmiyor. Bitseydi Volvo şuan Dünya' nın en çok satan aracı olurdu. ASX' in İİHS' de İX35' den yüksek puan alması İX35' in sağlam olmadığı anlamına gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

asx olabilir 2014 ü beklerseniz asx e rockford ses sistemi de gelecek galiba

Ne yaptın aldın mı lancer ?

nayırr altın diplerde

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Hocam yapmayın bana bunu bende alma arefesindeyim nereden aldınız bu bilgiyi?

ralliart.comda 2014 lancer evo asx falan donanım özelliklşerini yazmışlar ama tr ye gelirmi bilmem asx konusuna eklemiştim oradan inceleyebilirsiniz
  • Kuga

• quote:

quote:

quote:

ralliart.comda 2014 lancer evo asx falan donanım özelliklşerini yazmışlar ama tr ye gelirmi bilmem asx konusuna eklemiştim oradan inceleyebilirsiniz

Ben de inceledim 2014 asx için CVT & Manuel transmissions diye bir bilgi mevcut. Önümüzdeki yıl güzel gelişmeler olacak galiba. Tabi dediğiniz gibi ülkemize gelirse..

• Kuga ya da ASX.

• Neden SUV tarzı bir araç düşündüğünüzü bilemiyorum ama konuya çok güzel cevaplar da gelmiş. Öncelikle bahsi geçen araçların çoğu, arkadaşların da dediği gibi crossover diye nitelendirilebilecek boyutlarda. 4 çeker güvenliği ve keyfi gibi bir derdiniz varsa tabi ki XV ama onun dışında ben olsam iç hacim ve kullanışlılık olarak ya MPV ya da station araçlara bakardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yerden yüksek olduğu için tercih ediliyor SUV sınıfı... Her aracın güçlü zayıf olduğu noktalar mevcut... Öneri olarak her marka aracın SUV'unu tavsiye edecek çıkar buradan... Şahsi önerim buradan önerilen araçları inceleyip seçenekleri en fazla 5 'e kadar düşürüp tekrar konu açmanızdır... Ben de o fiyat aralığında Subaru xv ve asx'i incelemenizi önereceğim... Hyundai ix35 ve sportage'ı ise dışarıdan gelen uyaranlara kulak tıkayarak tekrar değerlendirmenizde fayda var... Bu sınıfta bu fiyata araç alacaklar Nissan qhasqai ya da Ford kuga'yı da incelemeleri yerinde olacaktır...
  • Benim dusuncem ikinci el temiz bir cip almaniz ve keyfine bakmaniz yonunde

• vw crossblue coupe yi bekle :))
  • Ben olsam Subaru XV alır LPG'mi takar keyfime bakardım ama zor koşullarda da kullanmayacağına göre 4x4'e ihtiyacın yok. Bu fiyata tertemiz bir Tiguan alabilirsin LPG'siz binebilirsin veya 2-3 yaşında bir CRV alır, LPG'ni takar, keyfine bakarsın...
  • quote:

quote:

quote:

nayırr altın diplerde

Beyaz renk invite donanım , üç delikli evo x motor kaputu , delikli çamurluklar , evo x tamponlar , marşpiyel ve spoiler.
    Bunları bekliyorum sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevketXR -- 26 Kasım 2013; 11:58:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler bilgi için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nayırr altın diplerde

Beyaz renk invite donanım , üç delikli evo x motor kaputu , delikli çamurluklar , evo x tamponlar , marşpiyel ve spoiler.
    Bunları bekliyorum sizden.

Sadece arka spoiler ledli kkrom basamak çıtası arka bagaj krom çıta birde kapı içlerine ralli art reflektörü o kadar yapcam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.