Şimdi Ara

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? (1205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119.999
Cevap
85
Favori
1.829.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2025)
Giriş
  • Tamamen adam kayırma, hak yeme ve yancılık iğrenç bir durum iyiki izlememişim dediğim sezonlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 4 Şubat 2024; 3:18:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Aslında geçenki yorumumla örtüşüyor söylediğin. Belki de Nagihan Turabi Ogeday 3lüsü sırf bu seneki kadroda çok küs ismin olabileceğini düşünerek katıldılar. Yani biraz sezonu kolay lokma görmüş olabilirler. Adem Batuhan kafadan küs zaten Acunla. Sema'nın işi gücü var ki o da bir şeyleri farketmiş olabilir bir ara çok rahatsızdı. Hikmet desen mahkeme mevzuları vardı adamı sırf İstanbul'a götürmemek için eledi son oyunda hatta Hikmet direkt oyunu bıraktı. Anıl desen 10. olarak elenmeyi hak etmiyordu. Berkan'a baya torpilli iması yapılmıştı ki haksız da değildi insanlar 3 dokunulmazlık varken Acun 4'e çıkarmıştı Berkan elenmesin diye. O zaman tepkiler daha erken başlayacaktı Nisa mevzusuna. Geriye bir tek belki Atakan kalıyor ki onun niye gelmediğini bilmiyorum baya programı da takip ediyor.

Cidden şu kadrodaki eksik isimleri düşününce Ogeday Nagihan Turabi hatta Poyraz bu sezonu kolay görmüş olabilirler. Hatta Nagihan katılırken Hikmet'i almazsan gelirim demiş de olabilir Acuna. Her şeyi bekliyorum ben. Bu kadroda şampiyon olanı da All Star şampiyonu değerlendirmeyeceğim. Ersinle Bozokla Özgürle (bence çok abartılıyor) Yasinle Yamanla Hakanla yarışmaları büyük başarı gibi gelmiyor bana.

Zaten şuan erkeklerden iyi 4 yarışmacı var. Ogeday Turabi Poyraz M.Kemal. Kadınlardan da sadece 4 tane var. Nagihan Nefise Damla Seda. Merve'yi bile o kategoriye koymam.

• JOKER ERTUĞ REYİZ hatırına katlandığımız bi' sene oldu.

@EthanCarter III hocam iyi bilir, neyse ki son 4'ü görebildik.

Aslında rahat görmesi gerekiyordu da REYİZ'e yapılmayan kalmadığından ''neyse ki'' diye belirtiyorum.

• 🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?x (formerly twitter)
    Survivor Türkiye (@survivorturkiye) on X
    https://twitter.com/survivorturkiye/status/1753896387358425503?s=20

🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay?Survivor Türkiyeyoutube
    Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor All Star 2024 24. Bölüm izlemek için 👉 https://youtu.be/3dizzvoxTqA Survivor, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Türkiye'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç, Mustafa Kemal Kurt Mavi Takım: Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Uğurtan Dora Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorTurkiye Instagram: https://www.instagram.com/survivorturkiye X: https://x.com/survivorturkiye #SurvivorAllStar2024 #Survivor2024 #TV8
    https://www.youtube.com/watch?si=V1Cv9ot-s6ROQf4Q&v=cMCGYH_qPeI&feature=youtu.be

• Yedeklerden Erdi başkan geliyor, acur medya paylaştı, turabla ve tayfası bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 4 Şubat 2024; 3:31:39 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Acun'un sürekli kişiler arasındaki tartışmalara müdahale edip bir tarafı savunduğunu milletin gözüne sokar gibi yapması yarışmacıyada büyük zarar veriyor. Yoksa Berkan o sene baya dominant ilerliyordu ama az sms almasında Acun'un büyük payı var. (Hem Berkanı konseylerde savunması hemde Atakan'ı karşı takıma atıp Adem'in kırmızı takımda sivrilerek ön plana atıp Berkan-Ogeday gibi isimleri sindirdi)

• SuatUstaaaa kullanıcısına yanıt

ilk sezonundaki tipi değilmi bu. o sezon şimdiki karısıdamı takım arkadaşı olarak survivordaydı ben mi yanlış hatırlıyorum ?

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Ne kadar saçma ya geçen hafta takıma katılan Mustafa Kemal Yasinin yarısı kadar birebir karşılaşmaya çıkmış. Yasin neden yarışmıyor diğerleri kadar anlamıs degilim

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Evet hocam o sezon çoğu kişi varmısın yokmusun yarışmasına çıkan isimlerden oluşuyordu diye hatırlıyorum bende.

• Bu geçişi hatırlayan var mı🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

sarı papatya VS erdi🌴SURVIVOR 2024 ALL STAR (ANKET) Efsane Olay? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Şubat 2024; 4:26:4 >

• tidus kullanıcısına yanıt

Oyun öncesi veriyorlar diye biliyorum. Yine de tabi çok zordur. Ancak öyle bunlar sporcu diyerek farklı atışları çok iyi yapmalarını beklemek doğru olmaz. Nevin Yanıt geldi gördük onu da. :) Bu çok başka bir şey. Ersini de görüyoruz adam atınca deli gibi atıyor.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Aaa poyrazz

• Metz kullanıcısına yanıt

Wayy Ertuğ reis ha.

• Pablito20 kullanıcısına yanıt

Turabi kurt adam yemiş yutmuş tahrik eder o kadar.

Yunus, emre anında parlıyor sinirlerine de hakim olmayabilir.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Yaman köküne kadar haklıdır. Yasin ve Aysudan iğrendim. Poyrazda gevşek çıktı.

Yasin bir oyunda benchte olay çıkarttığını görmeyelim kardeş. Sen kimsenin sus lafına gelmeyen benchte olay çıkartan insansın zırto. Aysu gibi takımın en çöp yarışmacısının Yamanı azarlamasına izin verdiniz. Sizin kalıbınıza tüküreyim ben.

Aysu sen adama bağır adamı yükselt sonra ben gittim özür diledim ayağı çek. Sonra da ben böyle tepki veririm diyerek özrünün ne kadar sahte olduğunu da kanıtlamış oldu. Sanki 11 -11 durum da finalde kaybettiler.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

Kadınlarda evet kırmızılar çok üstün sadece winner değil çöp bakımından kırmızılar kat kat üstün. Mavilerde yağmur begüm aysu sahra hatta Berna var. Yani 5 tane çöp karşısın da, en kötüler diyeceğin aleyna belki biraz da pınar. Onlar bile mavilerin en kötü 5.kişidşne eşit.

Erkeklerde ise bariz mavi üstünlüğü var. ogeday yasin gibi. Mavilerin en kötü erkeği yaman ve hakan onlarda bozok ve ersin den iyidir.

Ama totalde çöp kızlar mavide fazla olduğundan ibre kırmızıya döndü gibi. Ama doğru eşleşmeler ile tolere edilebilecek fark bu fark. Çünkü eşli oyunlarda maviler yine bence üstün olacak erkeklerin hızlarından dolayı.

Hangi taraftan çöp giderse ibre ona dönecek gibi görünüyor. Mesela Kardeniz gitti ibre kırmızıya döndü yağmur gittiğinde tekrar maviye dönebilir.

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt

Teke teli bırak eşli dede aynı. Yağmuru olan kaybetmeye mahkumdur.

• 
Sayfa: önceki 12031204120512061207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.